Elin Nordegren's leven in Florida is een verre schreeuw van haar dagen met Tiger Woods

Inhoudsopgave:

Elin Nordegren's leven in Florida is een verre schreeuw van haar dagen met Tiger Woods
Elin Nordegren's leven in Florida is een verre schreeuw van haar dagen met Tiger Woods
Anonim

Om de zoveel tijd komt er een nieuwsbericht van beroemdheden voorbij dat de aandacht van de wereld zo volledig grijpt dat het voelt alsof er dagelijks nieuwe krantenkoppen zijn. Bijvoorbeeld de O. J. Simpson-proces was zo'n groot probleem dat mensen de voormalige voetbalster nog steeds aanroepen wanneer hij weer in de krantenkoppen komt. Bovendien waren mensen zo onder de indruk toen ze erachter kwamen hoeveel Jesse James Sandra Bullock bedroog dat er stedelijke legendes zijn over zijn ontrouw.

Net als bij Jesse James waren mensen echt geschokt toen de wereld hoorde hoeveel Tiger Woods zijn vrouw Elin Nordegren bedroog. Het is niet verwonderlijk dat het huwelijk van Woods en Nordegren de onthullingen over vreemdgaan niet overleefde toen het paar in 2010 scheidde. Nu het meer dan tien jaar geleden is sinds haar spraakmakende scheiding, is het fascinerend om te zien hoeveel het leven van Nordegren is veranderd.

Hoe het leven van Tiger Wood is veranderd sinds zijn scheiding van Elin Nordegren

Tijdens het grootste deel van het huwelijk van Tiger Woods met Elin Nordegren leek alles goed te gaan voor de megastaratleet. Een van de best betaalde sportsterren ter wereld, er waren genoeg merken die Woods miljoenen wilden betalen voor sponsordeals. Bovendien nam Woods miljoenen aan prijzengeld mee naar huis van alle kampioenschappen die hij won.

Natuurlijk moet het vanzelfsprekend zijn dat Tiger Woods om verschillende redenen een ongelooflijk gelukkig persoon blijft. Woods blijft bijvoorbeeld een liefdevolle relatie hebben met zijn kinderen uit alle accounts. Bovendien heeft Woods al vele jaren een relatie met een vrouw genaamd Erica Herman en ze lijken erg gelukkig samen van buiten naar binnen te kijken.

Ondanks alle manieren waarop Tiger Woods een gecharmeerd leven blijft leiden, lijdt het geen twijfel dat de beroemde golfspeler verschillende tegenslagen heeft gehad sinds zijn scheiding van Elin Nordegren. Toen het bedrog van Woods bijvoorbeeld aan het licht kwam, stopten veel van zijn sponsorovereenkomsten omdat veel bedrijven op dat moment niet met hem geassocieerd wilden worden. Hoewel Woods er sindsdien in is geslaagd een aantal sponsorovereenkomsten te sluiten, zal zijn imago nooit meer zo brandschoon zijn als het ooit was.

Aangezien Tiger Woods veel geld heeft, is het waarschijnlijk niet zo'n groot probleem om niet zoveel te kunnen verdienen aan sponsordeals. Er is echter nog een tegenslag die de atleet heeft geleden sinds zijn scheiding, die duidelijk een groot probleem voor hem is geweest. Sinds 2009 heeft Tiger Woods drie verschillende auto-ongelukken gehad die ernstige schade aan zijn lichaam hebben toegebracht. Woods werd gedwongen een operatie te ondergaan voor zijn verwondingen en heeft na zijn herstel professioneel golf gespeeld, maar hij vertelde Golf Digest dat hij "nooit" meer fulltime zal kunnen concurreren.

Hoe het leven van Elin Nordegren veranderde sinds haar scheiding van Tiger Woods

In de loop van de geschiedenis zijn er een handvol golfspelers geweest die erin geslaagd zijn mainstream-sterren te worden, waaronder Jack Nicklaus, Bobby Jones, Phil Mickelson en Lee Trevino. Ondanks de legendarische status van al die mensen, is het gemakkelijk om te beweren dat Tiger Woods de beroemdste golfspeler aller tijden is. In staat om de aandacht van de wereld te trekken op een manier die geen van zijn leeftijdsgenoten in het verleden had, werd Woods een absolute superster.

Als gevolg van de supersterstatus van Tiger Woods stond Elin Nordegren tijdens haar huwelijk met hem in de schijnwerpers. Erger nog, toen eenmaal duidelijk werd dat Tiger Woods jarenlang uit gewoonte zijn huwelijk verliet, raakten de media geobsedeerd door alles wat Nordegren een tijdje deed. Nordegren was in die tijd zelfs het onderwerp van een Saturday Night Live-schets. Met dat alles in gedachten, wordt de grootste manier waarop het leven van Nordegren is veranderd sinds haar scheiding duidelijk.

Nu Elin Nordegren niet getrouwd is met een van de grootste sportsterren ter wereld, kan ze in relatieve anonimiteit leven. Natuurlijk zullen de paparazzi af en toe een foto maken van Nordegren tijdens een evenement met haar ex-man dat zal worden gepubliceerd. De meeste mensen geven er echter niet zoveel om dat ze foto's van Woods en Nordegren vreedzaam naast elkaar zien bestaan, omdat ze er zijn voor hun kinderen, dus die afbeeldingen trekken maar zoveel aandacht.

Naast het omarmen van relatieve anonimiteit, is het leven van Elin Nordegren op andere manieren veranderd. Nordegren gaat bijvoorbeeld sinds 2017 uit met de voormalige NFL-speler Jordan Cameron en er zijn geen berichten over bedrog in de relatie. Nordegren en Cameron zijn ook ouders geworden toen ze in oktober 2019 beviel van haar derde kind, een zoon.

Als alle andere manieren waarop het leven van Elin Nordegren is veranderd sinds haar scheiding niet opmerkelijk genoeg waren, moet ook worden opgemerkt dat ze de belangrijkste kostwinner in haar familie is geworden. Nordegren heeft tenslotte een fortuin verdiend in het afgelopen decennium, omdat ze naar verluidt extreem lucratieve acties heeft ondernomen met het geld dat ze kreeg bij haar scheiding.

Aanbevolen: