Huwde de ex-vrouw van Tiger Woods, Elin Nordegren, na hun scheiding?

Inhoudsopgave:

Huwde de ex-vrouw van Tiger Woods, Elin Nordegren, na hun scheiding?
Huwde de ex-vrouw van Tiger Woods, Elin Nordegren, na hun scheiding?
Anonim

Elin Nordegren had in 2001 waarschijnlijk geen idee dat het aanvaarden van een baan als oppas voor golfer Jesper Parnevik, en zijn familie, haar zou leiden naar een leven dat in de publieke belangstelling werd geleefd.

Noch heeft ze er waarschijnlijk ooit van gedroomd om een benoemde partij te zijn in een spraakmakende echtscheiding.

Maar nadat we Tiger Woods hadden ontmoet en er uiteindelijk mee instemden om te daten, met de golfer te trouwen en uiteindelijk het huwelijk te beëindigen, is dat precies wat er gebeurde. En het was pas jaren later dat het voormalige model opnieuw hertrouwde om haar nog lang en gelukkig te vinden.

Nadat ze het grootste deel van haar relatie met Woods in de schijnwerpers van de media had doorgebracht, maakte Elin er een punt van om zichzelf, haar kinderen en haar persoonlijke relaties zo veel mogelijk buiten de schijnwerpers te houden na haar scheiding van de Masters-kampioen.

Hierdoor werd er gespeculeerd met wie de toenmalige moeder van twee aan het daten was. En omdat Elin nooit iemand was die relaties bevestigde, bleven de media zich afvragen wie de leidende man in Elins leven was.

Hier zijn details over het huwelijk van Elin Nordegren na haar scheiding van Tiger Woods.

Elin en Tiger probeerden te verzoenen na zijn ontrouw

Interessant genoeg probeerden Elin en Tiger zich te verzoenen nadat Elin ontdekte dat Tiger ontrouw was.

Na maanden van proberen realiseerde Elin zich naar verluidt echter dat ze het bedrog van Tiger niet zou kunnen omzeilen, vooral gezien het feit dat hij in de loop van bijna vier jaar buitenechtelijke affaires had gehad.

Toen het publiek zich realiseerde dat Tiger inderdaad een affaire had, was nadat de professionele golfer op Thanksgiving-avond zijn auto in zijn buurt in Florida had gecrasht.

Wat leek op Elin die woedend was over Tiger's verraad en zijn voorruit kapot sloeg met een golfclub, was echt een manier om de auto open te krijgen. Dit komt omdat Tiger blijkbaar pillen had ingenomen voordat hij de auto bestuurde en onsamenhangend was.

Om eerlijk te zijn, er is veel dat niemand weet over Tiger, dus de speculatie was begrijpelijk, hoewel fans uiteindelijk blij waren het bij het verkeerde eind te hebben.

De maandag nadat dit incident plaatsvond, vroeg Elin de echtscheiding aan. De kansen op verzoening waren officieel voorbij, hoewel fans vermoeden dat Tiger zich zijn fout waarschijnlijk later realiseerde nadat hij Elins na de scheiding zag oplichten.

Elin was betrokken bij spraakmakende romances op weg naar het huwelijk

In de jaren na haar scheiding van Tiger, hoe ze ook probeerde, Elin kon niet voorkomen dat al haar romances tabloidvoer werden. Als zodanig was ze gekoppeld aan een aantal spraakmakende mannen die allemaal een ander leven leidden dan elkaar.

De eerste romance die Elin na haar scheiding zou hebben gehad, was met Jamie Dingman, de zoon van de internationale miljardair-investeerder Michael Dingman.

De relatie duurde niet lang, omdat Elin kort na haar scheiding niet klaar was voor iets 'serieus met wie dan ook'. Als zodanig gingen het paar in 2011 uit elkaar, maar bleven vrienden.

Elin was in 2012 ook romantisch verbonden met NHL-hockeyster Doug Murray. Maar volgens alle verhalen kenden Elin en Doug gewoon mensen in dezelfde sociale kring en werden daardoor waarschijnlijk samen gezien.

Chris Cline en Elin begonnen als buren voordat ze met elkaar gingen daten. Als zodanig konden de twee elkaar goed leren kennen voordat ze besloten om te daten.

Het stel was samen tot 2014. Maar met hun drukke schema's en verantwoordelijkheden, zouden ze elkaar gewoon niet kunnen zien. En hierdoor gingen de twee uit elkaar.

Chris Cline zag eruit alsof hij degene was die Elin zou trouwen

Elin en Chris hadden zoveel gemeen dat ze een goede match bleken te zijn. Met een liefde voor filantropie, reizen en buiten zijn, leek het leeftijdsverschil dat de twee deelden geen rol te spelen in de relatie.

En omdat beiden de wens hadden om hun relatie stil te houden, was er niet veel bekend over wat de toekomst voor de twee in petto had. Voor Elin was het waarschijnlijk een leuke afwisseling, aangezien Tigers schandalen en duistere verleden jarenlang de krantenkoppen (en financiële problemen) voor hem bleven halen.

Zo stil als de relatie begon, eindigde hij ook zo stil. Er was geen verklaring van Elin of Chris toen ze ervoor kozen om uit elkaar te gaan, alleen omdat ze niet lang genoeg in hetzelfde gebied samen waren om hun relatie te laten werken.

Tragisch genoeg kwamen Chris, zijn dochter en vijf andere passagiers in 2019 om het leven toen hun helikopter voor de kust van de Bahama's in de oceaan neerstortte.

Elin was overgestapt van Tiger, maar hertrouwde pas in 2019

Elin was al lang geleden verhuisd van Tiger in de bijna tien jaar sinds haar scheiding. Maar pas acht jaar later ontmoette ze eindelijk de man die ze haar man zou noemen.

In 2018 maakte Elin via gemeenschappelijke vrienden kennis met voormalig NFL tight end, Jordan Cameron. De relatie tussen de twee verliep snel.

In 2019 trouwde het stel niet alleen, maar verwelkomden ze ook een zoontje, Filip Nordegren Cameron.

De naam duurde echter niet lang, aangezien het paar in december 2019 een verzoek indiende om de naam van de kleine te laten veranderen in Arthur.

Met de toevoeging van Arthur aan het gezin, delen Elin en Jordan vier kinderen. Sam en Charlie, die Elin en Tiger delen, evenals de zoon van Cameron, Tristan, uit een eerdere relatie.

Het heeft misschien wat tijd gekost om degene te vinden die haar voltooide, maar Elin kreeg eindelijk haar happy end en hertrouwde na haar scheiding van Tiger Woods.

Aanbevolen: