Hier is alles wat er mis is met de laatste post van Britney Spears, een schreeuw om hulp

Inhoudsopgave:

Hier is alles wat er mis is met de laatste post van Britney Spears, een schreeuw om hulp
Hier is alles wat er mis is met de laatste post van Britney Spears, een schreeuw om hulp
Anonim

Britney Spears is weer bezig, plaatst weer een video met twijfelachtige inhoud en zorgt voor een golf van reacties van fans. Er is zoveel mis met haar laatste post, variërend van onnauwkeurigheden tot inconsistenties. Dingen worden steeds vreemder en vreemder.

Hoewel sommige fans cryptische berichten hebben afgeleid die aan interpretatie kunnen worden overgelaten, lijkt deze meest recente een uiterlijke schreeuw om hulp op de meest voor de hand liggende manieren - er is niets 'juist' aan wat ze heeft geschreven. In feite is alles aan deze post helemaal verkeerd, waardoor fans zich afvragen wat er precies met de ster gebeurt en wie de touwtjes in handen heeft bij haar levenskeuzes.

Ze beweert zojuist te hebben geleerd; dat ze zweet als ze aan het sporten is, en als ze probeert in contact te komen met haar "rock and roll-vibes", zoals de post suggereert, weten we niet zeker waarom er een Sia-nummer wordt afgespeeld. Een bericht vol met zoveel wilde onnauwkeurigheden kan niet zijn gepost door iemand die bij zijn volle verstand is.

Hier is zoveel mis mee

Laten we beginnen met haar nummerkeuze. Dansen op Sia's Elastic Heart, het is duidelijk in de zeer slecht geknipte video dat de nadruk wordt gelegd op zeer specifieke teksten. Het nummer is gehakt om zich te concentreren op slechts één aspect van de lyrische compilatie; "Another one bites the dust, why can I not beover love" is te horen, dan wordt het lied abrupt afgebroken tot het gedeelte dat zegt; "en er waren zoveel rode vlaggen, nu bijt er weer een in het stof". Dit wordt gevolgd door nog een glitchy en ongecompliceerde snede in het nummer, wat leidt tot de tekst; "Het is moeilijk om een uitverkorene te verliezen." Bedoelt Spears dat ze te ver uitgerekt is met de verwijzing naar "elastisch hart"?

Opmerkelijk is ook het illuminati-teken dat ze meer dan een paar keer met haar handen maakt tijdens haar wilde, ongecoördineerde dansbewegingen, waaronder een die zichtbaar is op de miniatuur van de afbeelding. Een fan schreef: “Een driehoek in de afbeelding op het scherm ??? Je kunt niet duidelijker zijn ….”

Haar bijschrift is een angstaanjagende, slordige puinhoop

Laten we wat nadruk leggen op haar bijschrift, dat volkomen verwarrend en schijnbaar onsamenhangend is. Spears bizarre tirade over eten en ijswater is onlogisch en moeilijk te volgen, en ze wijst erop dat alles nog steeds gesloten is. Het lijkt erop dat haar wordt verteld dat de wereld nog steeds gesloten is vanwege de pandemie … maar toch woont ze in Los Angeles, dat al enkele weken open is als onderdeel van fase 3. Wordt ze ertoe gebracht onjuiste informatie te geloven en wordt ze gedwongen te zeggen in lockdown?

Eagle-eyed fans hebben ook gemerkt dat dit hetzelfde beeldmateriaal is dat oorspronkelijk maanden geleden werd gepost en in een lus wordt afgespeeld. Britney Spears, of degene die iets op haar Instagram-account plaatst, recyclet weer berichten. Fans zijn duizelig van het draaien van haar danspasjes en van het spinnen door de tekortkomingen van deze berichten. Een fan schreef; "we willen dit niet meer… We willen je zien leven en praten met een eerlijke en gelukkige glimlach, levend en echt."

Aanbevolen: