Wat is er gebeurd tussen Courteney Cox en Jim Carrey?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd tussen Courteney Cox en Jim Carrey?
Wat is er gebeurd tussen Courteney Cox en Jim Carrey?
Anonim

Volgens Jim Carrey heeft hij genoeg gedaan. Veel fans smeken om het verschil te maken, aangezien sommige van zijn klassiekers voor altijd zullen blijven bestaan.

In werkelijkheid heeft hij gedurende zijn hele carrière films bewaard, zoals Ace Ventura: Pet Detective. Als Carrey's komische acteerprestaties er niet waren geweest, zou de film zijn gezonken.

Onderweg creëerde hij veel relaties. We bekijken er een die plaatsvond tijdens Ace Ventura in 1994 naast Courteney Cox. Er deden een paar geruchten de ronde en hoewel Cox niet in details trad, onthulde ze wel dat er vonken waren, althans aan haar kant.

Bovendien zullen we kijken naar Carrey's connectie met Jennifer Aniston en hoe het was voor de komische acteur om samen te werken met de Friends-ster.

Jim Carrey's carrière explodeerde na Ace Ventura: Pet Detective

Met een budget van $15 miljoen verstevigde Jim Carrey zijn status als grote ster in 1994, dankzij de film Ace Ventura: Pet Detective. De film verdiende meer dan $ 107 miljoen aan de kassa en veranderde in een cultklassieker.

Het diende als lanceerplatform voor de carrières van zowel Jim Carrey als Courteney Cox.

Tot op de dag van vandaag wordt de komische acteur nog steeds gevraagd over het opnieuw opstarten van de populaire film, maar dit lijkt niet interessant, tenzij er iets heel speciaals op het gebied van script langskomt.

Ik denk dat achteraf, wanneer er veel jaren zijn geweest, tenzij een geniaal persoon, regisseur, auteur naar je toe komt met een compleet nieuwe kijk op wat er aan de hand is, zoals, als Chris Nolan naar mij toe kwam en zei: 'Ik wil Ace Ventura echt maken, en ik wil iets interessanters doen', dan luister ik misschien', verklaarde de acteur naast Cinema Blend.

De film was niet alleen een groot succes, maar achter de schermen had de cast een geweldige tijd om aan de film te werken, vooral dankzij de charme van Jim Carrey. Dat gold vooral voor Courteney Cox, zoals ze onthulde samen met Howard Stern.

Courteney Cox onthuld om Jim Carrey te verpletteren tijdens Ace Ventura: Pet Detective

Naast Howard Stern keek Cox terug op enkele memorabele momenten uit haar carrière. Een van hen ging samen met Jim Carrey aan de slag.

Volgens de Friends-ster was Jim precies wat de meesten zich achter de schermen zouden voorstellen.

"Hij was zo grappig; het was gewoon om de hele tijd in lachen uit te barsten", zei Cox of Carrey, 59. "Ik herinner me dat toen we voor het eerst repeteerden, hij het gewoon rechter speelde. En toen zette hij het aan toen we begonnen te filmen en ik dacht: 'Oh mijn God, hij is de grappigste persoon."

Toen Stern vroeg of er een relatie tussen de twee was, besloot Cox wijselijk van onderwerp te veranderen, waardoor sommigen speculeerden dat er misschien een relatie had plaatsgevonden. Desalniettemin onthulde de actrice dat ze absoluut verliefd was op Carrey en bovendien had hij ook een zachtere kant die niet iedereen mocht zien.

"Hij heeft een andere kant aan hem, geloof me, dat is heel serieus en eigenlijk heel intens. Maar [de komedie] is er altijd", voegde ze eraan toe.

Bijna tien jaar later zou Carrey in een film verschijnen naast een andere Friends-ster, dit keer Jennifer Aniston.

Jim Carrey werkte later samen met Cox's beste vriendin Jennifer Aniston

De cast alleen was genoeg om een bioscoop normaal te vullen. In 2003 had Bruce Almighty een cast met alle sterren, waaronder Jim Carrey, Morgan Freeman, Steve Carell en Jennifer Aniston. De film verdiende maar liefst $ 484 miljoen aan de kassa, enorme aantallen zelfs voor mensen als Aniston en Carrey.

Gezien hun geweldige chemie als koppel op het scherm, vroeg de geruchtenmolen zich af of er iets romantisch had plaatsgevonden tussen Jen en Jim, vergelijkbaar met zijn relatie met Courteney. Dit was echter helemaal niet het geval, aangezien Aniston destijds bij Pitt was. Carrey maakte vroeger zelfs grappen over hun relatie.

"Brad viel me constant lastig. Heb je haar gekust, heb je haar gekust? Nee, hij kwam een of twee keer langs, heel aardige heer, echt coole kerel. Ze vormen een geweldig stel, heel lief."

Hij vervolgde: "Ze is geweldig. We werken goed met elkaar omdat Jennifer een heel ander persoon is dan ik. Ik ben een persoon die mezelf gewoon naar buiten gooit en wilde dingen doet en zij is als het centrum van de wiel. Ze is het type persoon dat daar kan zitten en dingen naar haar toe kan laten komen. Ik zoek ze op en vernietig ze. Het is een prachtige mix, "verklaarde Carrey in zijn interview in 2003 met Black Film.

Aanbevolen: