Wat de andere broers en zussen van Venus en Serena echt denken over hun succes

Inhoudsopgave:

Wat de andere broers en zussen van Venus en Serena echt denken over hun succes
Wat de andere broers en zussen van Venus en Serena echt denken over hun succes
Anonim

Serena en Venus Williams zijn twee van de meest iconische vrouwelijke tennissers die ooit de sport hebben gespeeld. Ze zijn een grote inspiratie voor aspirant-aspiranten van jonge tennisspelers die de open toernooien willen halen, maar het financieel moeilijk hebben, zoals Serena en Venus vroeger waren. Met tal van bedrijven die zich uitstrekken om brad-deals met hen te sluiten, hebben ze een enorme hoeveelheid bekendheid en succes verworven waar ze in decennia voor hebben gewerkt. Ondanks hun populariteit is er echter weinig bekend over de mensen die altijd achter hun rug om hen, hun broers en zussen, steunen.

Hoeveel andere broers en zussen hebben Venus en Serena Williams? Is een van hun broers en zussen jaloers op het succes van hun zussen? Zijn Venus en Serena alleen dicht bij elkaar, of hebben ze ook een hechte relatie met hun broers en zussen? Blijf lezen om erachter te komen …

6 Hoeveel broers en zussen had Serena Williams?

Serena Williams heeft nog vier andere zussen, waarvan er twee haar halfbroers en -zussen zijn. Serena Williams is de jongste en Venus is het oudste kind van koning Richard en Oracene Price. Hun halfbroers en -zussen zijn Lyndrea, Yetunde en Isha Price.

Koning Richard liet al zijn kinderen de sport tennis proberen, wat ze allemaal moesten doen. Toen hij echter zag dat alleen Venus en Serena degenen waren die de passie en een onmiddellijke connectie met de sport hadden, liet hij zijn andere kinderen hun respectieve passies buiten de sport nastreven.

5 Hebben Venus en Serena Williams dezelfde ouders?

Venus en Serena zijn biologische broers en zussen en de kinderen van twee tennissers. Oracene, hun moeder, was een tenniscoach die ook persoonlijk Serena Williams coachte toen Serena nog geen professionele coachinghulp had toen ze jong was. Ondertussen was King Richard een tennisser die werkte als de dagelijkse coach, mentor en manager van Venus en Serena.

Hun vader heeft hard gewerkt om de beste coach voor Venus en Serena te vinden, die akkoord zou gaan met zijn voorwaarden over de toekomst van zijn meisjes. Gelukkig ontdekte hij Rick Macci, die bekend stond als coach van de beste tennissers van hun tijd, zoals Jennifer Capriati.

4 The Film King Richard ging over Venus en Serena's vader

In september 2021, na meer dan een jaar filmen vanwege de Covid-19 vertraging, ging de film King Richard, die gaat over het leven van Serena en Venus' vader, in première. Will Smith zorgde ervoor dat Venus en Serena zoveel mogelijk deel uitmaakten van de productie van de film, wat betekende dat ze door het filmen heen zouden kijken en de nodige details zouden geven als uitvoerende producenten aan Will, die koning Richard speelde.

Ondanks de fantastische recensies van de film, bekritiseerde een auteur nog steeds hoe de biopic werd verteld, omdat ze gelooft dat de film meer op het leven van Venus en Serena was gericht. De film is echter nog steeds vernoemd naar de legendarische vader van Venus en Serena in plaats van naar hen.

Dr. Jessica Taylor vindt dat Venus en Serena het niet verdienden om op zo'n manier te worden ondermijnd. Fans reageerden echter snel op de klacht van Dr. Jessica door te zeggen dat de Williams-zussen uitvoerende producenten waren, dus ze zouden bezwaar hebben gemaakt tegen de titel als ze het verkeerd hadden gevonden.

3 Venus en Serena's zussen houden ze nederig

In een Instagram-bericht van Serena Williams met een foto van haar samen met haar zussen, schrijft ze: "Ik [Serena Willians] hou van deze foto omdat we [haar zussen] een hechte band hebben. Deze [haar zussen] is wat me nederig houdt. Zij [Serena's zussen] zijn niet bang om me iets te vertellen. Ik ben tenslotte de jongste van vijf."

Ook te zien in de King Richard-film, was King Richard zelf serieus in het onderwijzen van de meisjes hoe belangrijk nederigheid is, ondanks al hun succes.

Hij liet zijn kinderen zelfs een keer uit de auto toen ze de tegenstander van Venus Williams bespotten om hen een lesje over nederigheid te leren.

2 Isha Price wist dat Venus en Serena succesvol zouden worden

In een interview dat Isha had met The Telegraph, zei ze: "Wij oudere meisjes wisten dat Venus en Serena [Williams] vanaf hun negende of tiende succesvol zouden zijn omdat ze [Venus en Serena] ervan genoten [tennissen] zo veel. We geloofden gewoon dat het zou gebeuren, ook al maakte tennis geen deel uit van de gemeenschap waarin we opgroeiden."

De zussen van Venus en Serena waakten ook voor hen, vooral wanneer ze hatelijke opmerkingen kregen van mensen die zeiden dat ze niet genoeg waren. Om hen te helpen een positieve instelling te krijgen, vroegen hun zussen hen om geen kranten te lezen om te voorkomen dat ze nog meer onder druk zouden komen te staan.

1 Serena Williams was jaloers op Venus toen ze opgroeide

Naast Venus' vroege toegang tot professionele coaches, blootstelling aan tennistoernooien en media-aandacht, was Serena ook jaloers op de lichaamsbouw van haar oudere zus.

Ze gaf toe dat ze tijdens het opgroeien zelfs lichamelijke problemen had, omdat ze zichzelf vergeleek met haar 'mooie' zus, die maar een jaar ouder is dan zij. Meer jaloers op haar schoonheid en minder op het succes van haar zus, heeft Serena Williams geleerd van zichzelf te houden na tientallen jaren in de schijnwerpers te hebben gestaan.

Op 40-jarige leeftijd hebben Serena en haar dochter Olympia een sterke moeder-dochterrelatie. Terwijl Serena na een pauze langzaam weer aan het sporten is, geeft ze haar dochter tennisles, terwijl Olympia haar moeder pianoles geeft.

Aanbevolen: