Hoe de zussen van Kim Kardashian echt denken over haar plan om advocaat te worden

Inhoudsopgave:

Hoe de zussen van Kim Kardashian echt denken over haar plan om advocaat te worden
Hoe de zussen van Kim Kardashian echt denken over haar plan om advocaat te worden
Anonim

Reality-televisiester Kim Kardashian heeft al aan iedereen bewezen dat ze zoveel meer is dan alleen een 'meisje zonder talent'. In de loop van haar carrière slaagde Kim erin om meerdere succesvolle bedrijven op te richten, en samen met haar zussen creëerde ze een enorm Kardashian-imperium.

Vandaag bekijken we hoe Kims familie denkt over haar poging om een carrière in de rechten te beginnen. Van waar Kim momenteel staat met haar rechtenopleiding tot wat Kourtney, Khloé en Kris erover denken - blijf scrollen om erachter te komen!

6 Kim Kardashian begon haar carrière als advocaat in 2019

In april 2019 brak het nieuws uit dat Kim Kardashian aan het studeren was om te slagen voor het bar-examen. In Californië is het mogelijk om "de wet te lezen" in plaats van naar de rechtenstudie te gaan, en het halen van de babybar is het equivalent van het voltooien van een jaar rechtenstudie. Zoals fans weten, was de vader van Kim Kardashian, Robert Kardashian, een advocaat die vooral bekend stond als advocaat tijdens O. J. Simpson's moordzaak uit 1995.

5 In december 2021 slaagde Kim Kardashian voor de babybar

In december 2021 onthulde Kim Kardashian dat ze bij haar vierde poging geslaagd was voor het babybar-examen. Dit is wat de reality-tv-ster op Instagram schreef:

"Als ik in de spiegel kijk, ben ik echt trots op de vrouw die vandaag terugkijkt in de reflectie. Voor iedereen die mijn rechtenstudie niet kent, weet dat dit niet gemakkelijk was of me werd overhandigd. Ik heb gefaald dit examen drie keer in twee jaar, maar ik stond elke keer weer op en studeerde harder en probeerde het opnieuw totdat ik het deed!!! In Californië, zoals ik rechten studeer, moet je twee bar-examens doen, dit was gewoon de eerste, maar met de hardere slagingspercentage. Topadvocaten hebben me verteld dat dit een bijna onmogelijke reis was en moeilijker dan de traditionele rechtenstudie, maar het was mijn enige optie en het voelt zo zooo goed om hier te zijn en op weg te zijn om mijn doelen te bereiken.", en voegde eraan toe: "Ik weet dat mijn vader zo trots zou zijn en hij zou eigenlijk zo geschokt zijn om te weten dat dit nu mijn pad is, maar hij zou mijn beste studiepartner zijn geweest. Er is mij verteld dat hij berucht was omdat hij grappen maakte over mensen die hun eerste poging niet doorgingen zoals hij deed, maar hij zou mijn grootste cheerleader zijn geweest!"

4 En ze is een belangrijke stem geweest in de hervorming van de gevangenis

De afgelopen jaren werd Kim Kardashian een invloedrijke stem in de hervorming van de gevangenissen. In 2019 hielp de ster volgens het Decarceration Collective 17 mensen binnen 90 dagen uit de gevangenis te bevrijden. In 2018 werd Alice Marie Johnson na 21 jaar gevangenisstraf vrijgelaten nadat president Donald Trump uitvoerende bevoegdheden had uitgeoefend om gratie te verlenen. Kim Kardashian werkte samen met de advocaten van Johnson om haar vrij te krijgen. Dit is wat Kim zei over de hervorming van de gevangenis:

"Ik denk dat toen mensen Alice's gezicht zagen en haar hoorden spreken, ze zich veilig voelden, het gevoel [van haar vrijlating] dat, 'Oh, dit komt goed'. Onze samenleving zal veilig zijn; zij verdient een tweede kans. Ik beschouw gevangenishervorming niet als erg politiek… De sleutel is om deze [mensen] te vermenselijken en deze individuele verhalen aan te nemen, om iedereen te laten weten dat mensen van binnen net als wij zijn."

3 Kourtney ergert zich aan Kims nieuwe taal

Hoewel Kim erg gepassioneerd is over haar nieuwe carrière, onthulde Kourtney Kardashian in een interview op The Ellen DeGeneres Show dat er veel is veranderd sinds Kim Kardashian haar rechtenstudie begon te volgen.

Kourtney gaf toe dat het meest irritante van Kims reis het feit is dat haar taal is veranderd. "Alles is zo'n verplichting", zei Kourtney. "Toen we bij een van onze zondagse diensten waren die Kanye organiseert… waren ze binnen… en ze zei 'Oh mijn god, dit is zo'n verplichting.' Ze kent nu gewoon al deze wetten … het is vervelend."

2 Khloé gaf toe dat ze zich nu tot Kim wendt voor hulp

Khloé Kardashian onthulde dat sinds Kim haar rechtenstudie begon. Khloé wendt zich graag tot haar voor hulp omdat ze gerustgesteld is door de juridische kennis van haar zus. Dit is wat Khloé zei:

"Ze is de pr-crisishelper, arme meid. Ze is heel kalm en nu ze al dit juridische jargon kent, zal ze dingen zeggen die je geruststellen - ik weet niet eens wat ze bedoelen. soort drama, je praat er met haar over - ze zegt, 'we komen er wel uit'."

1 Kris Jenner is ongelooflijk trots op Kim

Hoewel Kims jongere zussen Kendall en Kylie Jenner niet publiekelijk hebben gereageerd op de inspanningen van hun zus om advocaat te worden, heeft hun moeder Kris Jenner onthuld hoe hardwerkend Kim Kardashian is. Dit is wat Kris zei op The Ellen DeGeneres Show:

"Ze is zo gefocust en ze is zo, zo van, ze is gewoon gepassioneerd over het hele ding en alles waar ze voor staat, en ik zie haar studeren… het staat elke dag in haar schema als ik alle schema's voor de kinderen krijg. Haar studietijd is helemaal geblokkeerd, dus niets anders mag in de weg staan. Ik ben zo trots op haar. … Ik denk dat dat een grote motivatie voor haar is, weet je, haar vader laten doen wat hij deed. Ze keek altijd op naar haar vader, en dat was haar idool."

Aanbevolen: