Beroemdheden die altijd in de schaduw van hun bekendere broers en zussen hebben geleefd

Inhoudsopgave:

Beroemdheden die altijd in de schaduw van hun bekendere broers en zussen hebben geleefd
Beroemdheden die altijd in de schaduw van hun bekendere broers en zussen hebben geleefd
Anonim

Hollywood is een behoorlijk competitieve plek, of je nu groot bent in tv, films of muziek, relevant blijven is geen sinecure! Hoewel de spotlight niet voor iedereen is gemaakt, lijkt het alsof er nog steeds ruimte is voor iedereen, althans dat dachten we.

Broers en zussen van beroemdheden bestaan al sinds de Baldwins! Hoewel de Kardashians regeren als een van de beroemdste families, zijn er een paar anderen die megasucces hebben behaald kuch Jonas Brothers kuch.

Hoewel de meesten van hen erin zijn geslaagd om de zaken koel te houden, zijn er een paar intense rivaliteit tussen beroemdheden geweest, waarvan de meeste zijn geworteld in jaloezie. Aangezien er altijd een 'favoriet' is, of moeten we zeggen 'Kim van de familie', als het gaat om beroemde broers en zussen, is het geen verrassing dat sommigen zich niet zo gewaardeerd hebben gevoeld om in de schaduw van hun bekendere broer of zus te leven, en we doen dat niet. geef ze niet de schuld!

10 Jamie-Lynn Spears

Jamie-Lynn Spears stond altijd bekend als de jongere zus van niemand minder dan popprinses Britney Spears. Hoewel Jamie-Lynn succes had toen ze jonger was, met de hoofdrol in haar eigen show, Zoey 101, namen de zaken een wending toen ze zwanger werd.

Jamie-Lynn deed ook een paar pogingen om door te breken in de muziekwereld, maar er kwam niets echt uit. Nu er op dit moment zoveel gebeurt rond de familie Spears, met betrekking tot Britney's conservatorium, heeft Jamie-Lynn nogal wat uit te leggen na de reacties die ze van fans heeft ontvangen.

9 Aaron Carter

Aaron Carter beschouwt zichzelf als de pionier die de Jesse McCartney, Justin Bieber en Shawn Mendes trend in de popmuziek begon. Hoewel de Aaron Carter's van de wereld al lang bestonden voordat Aaron Carter dat deed, is het duidelijk dat hij gelooft dat hij een grote invloed had in de popscene.

Aaron heeft behoorlijk geworsteld met zijn publieke imago, hij wordt constant vergeleken met zijn oudere broer en mede-Backstreet Boys-lid, Nick Carter. Aaron en Nick werden door de tijd heen berucht om hun rivaliteit, die tot op de dag van vandaag hun tol heeft geëist van hun relatie.

8 Haylie Duff

Haylie Duff is zeker vrij goed bekend binnen de branche, maar dat komt vooral door haar relatie met Hilary Duff! Hilary was de 'it'-actrice en speelde in talloze shows en films, waaronder haar Disney-debuut, Lizzie McGuire. Duff had ook een enorm succesvolle carrière in de muziek, waardoor ze een van de grootste pop- en filmsterren van de jaren 2000 was.

Hoewel Haylie Duff in een aantal films met Hilary verscheen, waaronder de film Material Girls uit 2006, terwijl hij een moment in de muziek had, was het duidelijk dat Haylie altijd in de schaduw van Hilary zou staan. Gelukkig voor de twee hebben ze hun relatie nooit in de weg laten staan, zo erg dat ze eigenlijk buren zijn!

7 Dixie D'Amelio

Dixie D'Amelio is enorm bekend op het TikTok-platform. Hoewel ze zeker naam heeft gemaakt, spreekt het voor zich dat Dixie constant wordt aangeduid als "Charlie's oudere zus".

Dit is het geval voor veel celeb-broers en zussen, die later een hekel krijgen aan de schijnwerpers en hun broers en zussen voor de constante vergelijkingen. Terwijl Dixie en Charlie D'Amelio dicht bij elkaar blijven, vergelijken fans de twee constant, vooral als het gaat om TikTok-nummers. De twee maken zich op voor de start van hun familierealityserie, die op Hulu wordt uitgezonden.

6 Maggie Gyllenhaal

Maggie Gyllenhaal is in heel Hollywood bekend, maar, zoals het gaat, is ze ook verbonden met haar broer, Jake Gyllenhaal. Hoewel ze in een aantal indrukwekkende films te zien was, waaronder haar werk in The Dark Night, werd ze altijd naar haar broer gevraagd.

Tijdens haar tijd op WWHL, bracht Andy Cohen veel van zijn tijd door met het informeren naar Jake's relatie met Taylor Swift, en vroeg hij of Swift's songtekst "Ik liet mijn sjaal bij je zus thuis" enige waarheid bevatte!

5 Frankie Grande

Frankie Grande kwam voor het eerst op de voorgrond na het succes van zijn jongere zus, Ariana Grande. Het duo staat redelijk dicht bij elkaar, maar hun leeftijdsverschil van 10 jaar heeft het niet altijd zo gemakkelijk gemaakt. Hoewel ze elkaars grootste fans zijn, vragen velen zich af of Frankie het erg vindt om op de tweede plaats te komen na een van de grootste popsterren ter wereld.

Frankie verscheen later als speler op Big Brother, voordat hij zijn online aanwezigheid uitbreidde. Hoewel hij het leuk vindt om zangvideo's op zijn Instagram te plaatsen, wijzen fans er altijd op dat het duidelijk is dat Ariana degene was die het talent had, wat een beetje pijn gaat doen!

4 Ashlee Simpson

Ashlee Simpson is constant vergeleken met haar oudere zus, Jessica Simpson. Aangezien Jessica zeker een andere "it" 2000s-sensatie was, is het duidelijk dat haar zus, Ashlee, soortgelijke dingen voor zichzelf wilde. Hoewel Simpson een behoorlijke carrière in de muziek had, stortte dat allemaal in na haar rommelige Saturday Night Live-optreden dat Ashlee en haar lipsynchronisatie manieren blootlegde.

Nou, hoewel ze misschien onder Jessica's schaduw leeft, heeft Ashlee nog grotere schoenen te vullen nu ze de schoondochter is van niemand minder dan muziekicoon Diana Ross.

3 Elle Fanning

Elle Fanning is geen onbekende in de schijnwerpers, maar ze is nog een ander voorbeeld dat ze wordt beschouwd als de "jongere zus" van Dakota Fanning. Als je bedenkt hoe jong Dakota in de industrie begon, is het geen verrassing dat fans Elle constant met Dakota vergelijken.

Terwijl de twee manieren vinden om hun merken van elkaar te scheiden, is het duidelijk geworden dat het niet nodig is met hoeveel Elle erin geslaagd is om naam te maken voor zichzelf.

2 Noah Cyrus

Noah Cyrus is behoorlijk gegroeid binnen de branche, maar als het erom gaat dat ze de jongere zus van Miley Cyrus is, is er geen manier om de vergelijkingen te vermijden.

Nu Noah een paar keer op Hannah Montana verschijnt en Miley vergezelt op de rode loper, begint ze langzaam maar zeker haar eigen ding te doen. Noah is sindsdien muziek gaan maken en werd een ware sensatie, maar die achternaam is gewoon te groot om niet op te merken!

1 Anwar Hadid

Anwar Hadid heeft het goed gedaan voor zichzelf als het gaat om zijn modellenwerk, maar er is geen manier om de constante overeenkomsten met het pad dat hij en zijn zussen namen te vermijden. Aangezien Gigi en Bella Hadid twee van de grootste namen in de popcultuur zijn, is het geen schok dat Anwar altijd met hen verbonden is! Ondanks de vergelijkingen leidt Anwar zijn beste leven samen met zijn vriendin en medepopster Dua Lipa.

Aanbevolen: