De echte reden waarom critici zeggen dat Brad Pitt een kogeltrein heeft gered

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom critici zeggen dat Brad Pitt een kogeltrein heeft gered
De echte reden waarom critici zeggen dat Brad Pitt een kogeltrein heeft gered
Anonim

In deze tijd is Brad Pitt nog steeds een van de grootste sterren in Hollywood. De man is een legende en hij blijft enorme projecten voor het grote scherm maken.

Bullet Train is de nieuwste film van Pitt en er is wat gebabbel ontstaan. De film was fysiek veeleisend om te maken, met een vechtscène die achter de schermen een beetje te echt werd. Nu is er veel gemaakt over de film, met name het feit dat het werd gered door Pitt en niet door een ander lid van de met sterren bezaaide cast.

Laten we een licht schijnen op de film en kijken hoe Pitt hem heeft bewaard.

Brad Pitt heeft niet veel films meer over

Sinds de jaren negentig is Brad Pitt een van de grootste sterren van Hollywood. Hij is een van de laatste echte filmsterren die vandaag in Hollywood actief zijn, en na jaren van succes in de industrie heeft hij niets meer te bereiken.

De jaren '90 was het decennium waarin Pitt de hoofdrol speelde in grote films zoals Thelma & Louise, Interview with the Vampire, Seven en Fight Club. Dit zijn slechts enkele hoogtepunten uit een zeer productief decennium, en in de jaren die volgden, verstevigde de acteur zijn plaats in de geschiedenis.

Pitt speelde in talloze hitfilms, heeft de grootste prijzen in de industrie gewonnen en heeft zelfs als producent gediend voor een aantal projecten. De man kan het allemaal, maar zijn acteerdagen zijn geteld.

"Ik beschouw mezelf op mijn laatste been. dit laatste semester of trimester. Wat wordt dit gedeelte? En hoe wil ik dat vormgeven," vertelde de acteur aan GQ.

Voordat die dag komt, werkt Pitt nog steeds onvermoeibaar, en zijn nieuwste release is net in de bioscoop verschenen.

'Bullet Train' is zijn nieuwste release

2022's Bullet Train is de nieuwste Brad Pitt-release. De Columbia-productie kreeg wijselijk Brad Pitt in de hoofdrol, maar ze zorgden ervoor dat hij een aantal grote namen kreeg om mee samen te werken. De getalenteerde cast van de film bevat namen als Sandra Bullock, Joey King, Aaron Taylor-Johnson en nog veel meer. Het bevat zelfs Bad Bunny.

De regisseur van de film, David Leitch, deed eerder stuntwerk en hij en Pitt hebben een langdurige werkrelatie gehad.

"Hij heeft me getraind voor de gevechten, en het werkte zo goed dat we door gingen en verschillende andere films maakten, zoals Troy. Dus in dat scenario helpt hij me op een bepaalde manier met mijn personage", vertelde Pitt aan EW.

Pitt gaf toe dat hij trots was op zijn vriend die de sprong naar regisseren maakte.

"Hij heeft zich ontwikkeld tot een regisseur met zijn eigen volkstaal, zijn eigen taal, en het is echt leuk om te zien. En om in die hoedanigheid aan boord te komen en nu met mijn regisseur, David Leitch, de ultieme auteur van het stuk was echt een mooie symmetrie voor onze vriendschap, "zei Pitt.

Het is geweldig om te zien hoe alles voor deze film samenkwam, maar de laatste tijd zijn er recensies verschenen en velen denken dat Pitt deze film heeft bewaard.

Hoe Brad Pitt de film heeft gered

Dus, hoe heeft Brad Pitt deze film precies gered? Nou, het is allemaal te danken aan Pitts komische vaardigheden, iets dat soms crimineel onderbenut kan worden.

Volgens The Globe and Mail: "Telkens wanneer de rit een beetje uit de rails dreigt te lopen met zijn over-the-top ravage en oh-kom-nu karakter tics (Lemon heeft een ondraaglijk eigenzinnige genegenheid voor Thomas de trein die geen enkele emotionele beloning kan inwisselen), wordt de reis gered door de komische karbonades van een ultra-game Pitt. Het talent van de acteur om zijn ultragladde charisma te verbeteren is niet in de verste verte nieuw - hij heeft een groot deel van zijn carrière doorgebracht met het spelen van de dwaas zoals hij de held heeft. Maar zijn wat-me-zorgen-shtick is hier net zo perfect uitgevoerd als Ladybug's eigen executies slordig zijn mislukt."

Niet bepaald de vriendelijkste woorden over de film die leidde tot het punt over Pitt, maar het is niet ver verwijderd van wat andere critici hebben gezegd.

Op Rotten Tomatoes staat de film op 53% bij critici. Dit staat echter in contrast met de score van het publiek, die een solide 83% bedraagt. De waarheid is dat de kwaliteit van de film waarschijnlijk ergens in het midden ligt, maar het lijkt erop dat Pitts komische vaardigheden een primaire reden zijn waarom deze film voor sommigen werkt.

Bullet Train bevindt zich momenteel midden in zijn theatrale release, en de studio zou niets liever willen dan dat het hun volgende grote kaskraker wordt. De tijd zal het leren, maar het heeft een kans dat Pitt weer een geweldige prestatie levert.

Aanbevolen: