Fans zeggen dat Chloe Bennet haar carrière heeft gered door de 'Powerpuff Girls'-show te verlaten

Inhoudsopgave:

Fans zeggen dat Chloe Bennet haar carrière heeft gered door de 'Powerpuff Girls'-show te verlaten
Fans zeggen dat Chloe Bennet haar carrière heeft gered door de 'Powerpuff Girls'-show te verlaten
Anonim

Chloe Bennet is officieel teruggetreden als Blossom in de aankomende live-action remake van The Powerpuff Girls.

De actrice was gecast samen met Cameron Dove, ingesteld om Bubbles te spelen, en Yana Perrault, met in de hoofdrol als Buttercup. Bennet besloot echter het CW-project te verlaten vanwege planningsconflicten, meldt Variety.

Chloe Bennet vertrokken vanwege planningsconflicten

Hoewel Dove en Perrault nog steeds verbonden zijn om de twee superheldinnen te spelen, begint de casting voor een nieuwe Blossom dit najaar. De live-action was aanvankelijk in gesprek om dit najaar uit te zenden, maar The CW besloot het uit te stellen en opnieuw op te nemen, waardoor een mogelijke releasedatum werd verschoven.

Andere castleden in de originele pilot waren Scrubs-ster Donald Faison als Professor Drake Utonium, Nicholas Podany als de showversie van schurk Mojo Jojo genaamd Joseph "Jojo" Mondel Jr., en Robyn Lively als Sara Bellum. Er zijn momenteel gesprekken gaande om ook met hen terug te keren.

Fans denken dat Chloe Bennet slim was om de live-actie van 'The Powerpuff Girls' te verlaten

Gebaseerd op de Cartoon Network-serie van maker Craig McCracken, ziet de komende serie de superhelden ter grootte van een pint als gedesillusioneerde twintigers die er een hekel aan hebben hun jeugd te hebben verloren aan misdaadbestrijding.

Na de eerste beelden en een scriptlek eerder dit jaar, waren fans niet bepaald blij met de richting die de piloot was ingeslagen. Sommigen prijzen Bennet nu voor het verlaten van een project dat vanaf het begin gedoemd leek te mislukken.

"Chloe Bennet is uit de live-action Powerpuff Girls gedoken. Opnieuw een bevestiging dat Blossom de slimste van de meiden is", twitterde een fan nadat het nieuws bekend werd.

"Chloe Bennet die Blossom niet speelt in de PowerPuff Girls is een enorme W voor haar", schreef een tweede.

Sommigen betwijfelen zelfs of de show ooit de lucht zal halen na het nieuws.

"Hopelijk werkt dit, maar op dit moment kan ik het niet zien", twitterde een gebruiker.

"dit is een teken dat het niet goed gaat", was een andere opmerking.

"Powerpuff Girls: Death of Blossom Geregisseerd door: Zack Snyder", grapte een fan.

Aangezien er binnenkort audities zullen worden gehouden, stelde een fan voor dat The CW een open casting-oproep zou doen.

"yo cw zou een open oproep moeten houden voor bloesem en/of andere rollen in de powerpuff girls reboot omdat we nu al iets te lang sterren van tienerdrama's recyclen", schreven ze.

Eén gebruiker speculeert zelfs over de reden waarom Bennet niet de roodharige heldin kon zijn.

"Chloe Bennet gaat echt haar rol als Daisy Johnson hernemen in Secret Imvasion, daarom verlaat ze haar rol als Blossom in de Powerpuff Girls-show?" ze schreven.

Aanbevolen: