Fans noemen Julie Bowen van de moderne familie 'een echte held' nadat ze een gevallen wandelaar heeft gered

Fans noemen Julie Bowen van de moderne familie 'een echte held' nadat ze een gevallen wandelaar heeft gered
Fans noemen Julie Bowen van de moderne familie 'een echte held' nadat ze een gevallen wandelaar heeft gered
Anonim

Acteur Julie Bowen heeft laten zien een echte held te zijn toen de ster van Modern Family hielp bij het redden van een gevallen wandelaar. Deze 51-jarige acteur is vooral bekend door het spelen van de Dunphy matriarch, Claire, in de elf seizoenen van de show.

Bowen staat bekend om haar atletische levensstijl en is de afgelopen jaren tijdens veel wandelingen gefotografeerd. De dingen waren echter een beetje anders tijdens haar recente wandeling door Arches National Park in de grote stad Moab, Utah.

Tijdens het begin van deze wandeling hielp Bowen het leven te redden van een gevallen wandelaar, Minnie John. John ging naar sociale media om haar verhaal en afbeeldingen te delen in een reeks van drie openbare Facebook-berichten.

John schreef dat zij en haar familie ongeveer anderhalf uur op een rotsachtige heuvel aan het wandelen waren toen ze zich licht in het hoofd begon te voelen. Nadat ze was gaan zitten om uit te rusten, schreef ze: "Het enige dat ik me herinner, is dat ik daar zat met mijn hoofd in mijn handen stevig op de rots. Het volgende dat ik hoorde, bleef iemand met een bekende stem me vragen stellen. Ik vroeg me af of ik misschien tv aan het kijken was."

De wandelaar vertelde verder dat Bowens zus, Dr. Annie Luetkemeyer, haar had opgelapt door "kleverige dingen" in haar mond te steken en haar elektrolyten te geven. Op dat moment realiseerde ze zich dat ze voor de acteur van Modern Family zat.

John vertelde: "Dat gezicht kwam me weer zo bekend voor en ik vroeg haar opnieuw of ik haar kende of dat ze beroemd was en de dokter zei ja. Toen mijn ogen zich meer begonnen te concentreren, glimlachte ze en deed haar haarband af, en schudde haar haren voor mij om erachter te komen. Haar zus de dokter vroeg me om te raden en ik vertelde haar dat ik gewoon mijn hoofd stootte, ik kan het me niet herinneren. Ze zei lachend 'Modern Familie' en ik zei natuurlijk!"

John zei verder: "Ze stelde me voor aan haar zus Annie, de dokter, en ze is natuurlijk Julie Bowen! Ze legden me uit dat de gids die bij hen was, me voorover zag vallen. op mijn gezicht."

Fans waren meteen geamuseerd door dit verhaal, vooral na het horen van het luchtige einde. Schrijver Jorge Molina schreef: "Stel je voor dat je flauwv alt en de eerste persoon die je ziet is Julie Bowen, tweevoudig Emmy Award-winnaar. Ik zou geloven dat ik dood was."

Een andere fan tweette simpelweg: "Julie Bowen is een held."

Een derde fan maakte vergelijkingen tussen het gedrag van Bowen en hoe haar Modern Family-personage zou hebben gereageerd. Ze schreven: "Waarom gedraagt ze zich net als Claire?"

Een vierde fan prees de moraliteit van de cast van Modern Family en schreef: "De cast van Modern Family lijkt een goede invloed te hebben in onze staat. We hebben Ty Burrell die veel goeds doet voor de gemeenschap. En nu we hebben Julie Bowen die mensen helpt bij Arches."

Noch Bowen, noch haar zus hebben opmerkingen gemaakt over dit virale verhaal.

Aanbevolen: