Fans zeggen dat er een reden is waarom de carrière van Sienna Miller mislukte

Inhoudsopgave:

Fans zeggen dat er een reden is waarom de carrière van Sienna Miller mislukte
Fans zeggen dat er een reden is waarom de carrière van Sienna Miller mislukte
Anonim

Twintig jaar na haar debuut in Hollywood blijft Sienna Miller een van de minst gewilde beroemdheden die er zijn. Als dat hard klinkt, denk dan eens aan het feit dat Sienna zelf toegaf dat het haar 20 jaar acteren kostte om echt een hoofdrol te aanvaarden, deels vanwege haar onwil om het roer over te nemen.

Het is duidelijk dat de pieken en dalen in haar carrière het resultaat zijn van een combinatie van Sienna's gevoelens en het klimaat in Hollywood. En na een handvol schandalen was Sienna vooral gewild vanwege de krantenkoppen die ze in haar persoonlijke leven maakte, in plaats van wat ze op film kon doen.

Sienna verdiende aanhang voor haar relaties

Er was een "liefdesdriehoek" tussen haar en Jude Law plus Daniel Craig, maar dat was niet het ergste. Er was ook het hele debacle waarbij Jude haar met zijn oppas betrapte, wat ertoe leidde dat Millers carrière echt achteruit ging door alle geruchten en speculaties die met Jude te maken hadden.

Zoals wel eens gebeurt, vond Sienna haar naam jarenlang verbonden aan die van Jude (en dat is natuurlijk nog steeds zo, helaas…). En hoe kritisch het ook mag lijken, fans zeggen dat er een reden is waarom Sienna Miller nooit een Hollywood-lieveling is geworden zoals haar tijdgenoten.

Fans zeggen dat Sienna Miller onder de radar vliegt

De perceptie van fans is dat Sienna Miller de neiging heeft om onder de radar te vliegen vanwege haar uiterlijk. Het wil niet zeggen dat ze lelijk is, maar fans suggereren dat haar onopvallende uiterlijk haar niet heeft geholpen om furore te maken in Hollywood.

In plaats daarvan zeggen ze, hoezeer ze ook "voor haar steunden" sinds haar vroege acteerdagen, Sienna "heeft een volledig vergeetbaar gezicht". Meer dan één fan wees erop dat Sienna mooi is, maar dat ze niet herkenbaar is zoals andere sterren - zelfs als sommige van hun functies niet zo wenselijk zijn.

Het lijkt een beetje op de manier waarop Jennifer Gray naar verluidt rollen verloor nadat ze haar gezicht had veranderd, in die zin dat eruitzien als iedereen een actrice niet helpt om uniek te lijken (duh).

Fans redeneren dat het dit fenomeen is dat Sienna's carrière op de proef heeft gesteld als de roddelbladen het niet voor haar deden toen haar relaties de krantenkoppen haalden.

Een verscheidenheid aan factoren heeft er ongetwijfeld toe geleid dat ze in "secundaire" rollen werd gecast, merkte Indie Wire op, waar ze niets "substantieels" kreeg aangeboden, maar fans denken nog steeds dat haar uiterlijk gedeeltelijk de schuld is.

En na 20 jaar secundaire rollen, toen Sienna Miller een hoofdrol kreeg, wat was het optreden? Een portret van "Debra, een alleenstaande moeder die nog steeds dezelfde fouten maakt als tiener."

Het klinkt niet als iets fantastisch, maar Sienna's bereik in de rol versterkte de liefde van fans voor haar, zelfs als ze nooit piekte zoals ze hadden gehoopt.

Aanbevolen: