Wie is de Keep Breathing Star van Netflix, Melissa Barrera?

Inhoudsopgave:

Wie is de Keep Breathing Star van Netflix, Melissa Barrera?
Wie is de Keep Breathing Star van Netflix, Melissa Barrera?
Anonim

De carrièrevoorraad van Melissa Barrera Martínez is nog nooit zo hoog geweest als nu. De 32-jarige is de hoofdrolspeler van Keep Breathing, een nieuwe beperkte overlevingsdramaserie die momenteel wordt uitgezonden op Netflix.

De miniserie van zes afleveringen is gemaakt voor de streamer door de Canadese schrijvers Brendan Gall en Martin Gero (Stargate Atlantis, Blindspot). De officiële synopsis voor Keep Breathing luidt: "De show draait om een New Yorkse advocaat genaamd Liv, die na een ernstig vliegtuigongeluk in de wildernis terechtkomt."

Barrera speelt het hoofdpersonage, Liv, en wordt in de cast vergezeld door Jeff Wilbusch als haar liefdesbelang, Danny, Florencia Lozano en Juan Pablo Espinosa als haar ouders, evenals Austin Stowell, beschreven als "een co -piloot [genaamd Sam] die Liv met hen laat vliegen."

De show debuteerde medio juli op Netflix en heeft tot nu toe gemengde recensies ontvangen van critici. Barrera's optreden wordt echter geprezen, met een bepaalde recensie waarin staat dat ze "dynamisch, stoer, met een overlevingsgeest" was.

10 Binnen Melissa Barrera's familie en opvoeding

Melissa Barrera werd geboren op 4 juli 1990 in de stad Nuevo León in Monterrey, Mexico. Ze groeide ook op in dezelfde stad en verhuisde uiteindelijk naar de VS toen haar acteercarrière vorm begon te krijgen.

Barrera's ouders zijn Tomas Barrera en Rosana Martínez. Ze is de oudste van vier zussen, met haar jongere broers en zussen genaamd Mayelah, Rossana en Regina Barrera.

9 Hoe begon Melissa Barrera als acteur?

Melissa Barrera wist al op jonge leeftijd dat ze een leven in de kunst wilde nastreven. Om haar droom na te jagen, sloot ze zich aan bij de American School Foundation van Monterrey in haar geboortestad. Het was hier dat haar acteerprestaties werden ontstoken met optredens in verschillende muziekproducties voor de school.

Barrera maakte later haar tv-debuut in de reality-musical talentenjacht La Academia.

8 Melissa Barrera is ook een muzikant

Naast haar uitstekende acteervaardigheden heeft Melissa Barrera ook haar waarde als muzikant bewezen. Hoewel deze kant van haar talent nog steeds grotendeels wordt vertolkt door haar acteerrollen, heeft ze ook een aantal nummers opgenomen, waaronder een met al haar zussen.

Barrera maakte ook korte tijd deel uit van een duet genaamd Melissa y Sebastian, de paraplu waaronder ze haar allereerste album opnam.

7 Melissa Barrera te zien in een experimentele film van Whitney Horn

Terwijl ze nog in de beginjaren van haar professionele carrière zat, werkte Melissa Barrera samen met de Amerikaanse filmmaker Whitney Horn in haar experimentele dramafilm L For Leisure uit 2014.

Barrera speelde een personage genaamd Kennedy in een film die door een recensie werd bekritiseerd als "deels documentaire, deels muziekvideo, deels amateurtheater… nul procent cinema."

6 Melissa Barrera ook te zien in verschillende telenovelas

Het was in de telenovela-wereld waar Melissa Barrera zich echt zou gaan vestigen als acteur. Tussen 2012 en 2015 was ze te zien in de Mexicaanse soapseries La mujer de Judas, La otra cara del alma, Siempre Tuya Acapulco en Tanto amor.

Bij de laatste twee speelde de actrice hoofdrollen, en ze nam zelfs het themalied voor Tanto amor mee op.

5 Wat waren de twee doorbraakrollen van Melissa Barrera internationaal?

Nadat Melissa Barrera de ladder had opgewerkt, belandde ze in wat haar eerste doorbraakrol in 2018 zou worden, als hoofdpersonage Lyn in de Starz-dramaserie, Vida. Ze bleef drie seizoenen in de rol, totdat de show in 2020 werd geannuleerd.

Barrera kreeg ook veel bijval door haar optreden in In The Heights, de verfilming van Lin-Manuel Miranda's musical in 2021.

4 Melissa Barrera werd gegoten in Scream 5 in 2020

Melissa Barrera's voorraad bleef stijgen en ze trad in 2020 toe tot het gewaardeerde bedrijf van de cast-leden van de Scream-franchise. Dit castingnieuws werd voor het eerst bekendgemaakt in augustus van dat jaar, toen ook werd aangekondigd dat Jane the Virgin-ster Jenna Ortega zou destijds ook in een niet nader genoemde rol aan de cast worden toegevoegd.

Scream 6 (gestileerd als simpelweg Scream) werd uitgebracht op 14 januari 2022.

3 Hoe vindt Melissa Barrera het om te blijven ademen?

Melissa Barrera sprak onlangs met het tijdschrift Complex over Keep Breathing, waar ze betoogde dat de speciale weergave in de serie het "meer dan zomaar een survivalshow" maakte.

"Ik hou van dit soort representatie, het is het soort dat ik zoek in de rollen die ik speel," zei Barrera. "De representatie die subtiel en tegelijkertijd krachtig is, omdat we barrières doorbreken en we ons bestaan niet hoeven te rechtvaardigen."

2 Is Melissa Barrera getrouwd?

Melissa Barrera's liefdesleven lijkt een even stabiel traject te volgen als haar beroep. Ze is sinds februari 2019 getrouwd met collega-muzikant Paco Zazueta.

Het paar is al langer aan het daten, ze ontmoetten elkaar voor het eerst in 2011 en verloofden zich uiteindelijk in 2017.

1 Melissa Barrera speelt in drie aankomende films

Neve Campbell heeft haar beslissing om te stoppen met haar rol in het volgende Scream-vervolg al bevestigd, wat misschien wat ruimte creëert voor Melissa Barrera om wat meer te schitteren in de film. Het project moet ergens in 2023 uitkomen.

Barrera gaat ook schitteren in de films Bed Rest en Carmen, die beide momenteel in postproductie zijn.

Aanbevolen: