Wat gebeurde er met Maria Canals-Barrera na 'Wizards Of Waverly Place'?

Inhoudsopgave:

Wat gebeurde er met Maria Canals-Barrera na 'Wizards Of Waverly Place'?
Wat gebeurde er met Maria Canals-Barrera na 'Wizards Of Waverly Place'?
Anonim

Amerika werd verliefd op Maria Canals-Barrera voor haar rol in de sitcom Wizards Of Waverly Place. De actrice vertolkte de niet-zo-magische moederbeer Theresa Russo, een typische sterveling die worstelde om de uitdagingen van het opvoeden van drie jonge tovenaars aan te gaan. Maar haar acteercarrière op Disney Channel stopte daar niet. Canals-Barrera speelde ook de rol van een andere belangrijke moederfiguur: Connie Torres in Camp Rock en Camp Rock 2. Zo schattig!

Nu is Canals-Barrera echter verdwenen uit het Disney Channel-koninkrijk, waardoor sommige fans zich afvragen wat de actrice sindsdien heeft uitgespookt. Blijft ze acteren of heeft ze een ander soort carrière nagestreefd? En wat zijn enkele van haar grootste prestaties geweest na The Wizards Of Waverly Place? Lees verder om de inside scoop te krijgen over het leven van Canals-Barrera in 2020:

Een sitcom-ster

Hoewel de actrice nog nooit zo consistent is geweest als haar rol in The Wizards Of Waverly Place, is ze in de loop der jaren in een aantal grote televisieseries verschenen. Een van haar interessantste gastoptredens was in niemand minder dan de moderne klassieker The Big Bang Theory, waar ze een ander soort rol op zich mocht nemen.

Volgens haar IMDB interpreteerde Canals-Barrera een van Raj's liefdesbelangen: Isabella. In deze hoedanigheid speelde de actrice een Cubaanse onderhoudsmedewerker bij C altech, die geen tijd had om met de verliefde Raj te daten. Canals-Barrera mocht maar één keer meedoen; het is echter betwistbaar dat het gewoon een eer was om op zo'n beroemde show te verschijnen.

Gelukkig voor de actrice heeft ze de kans gekregen om een kijkje achter de schermen te nemen bij een aantal andere grote sitcoms. Ze is ook verschenen op Baby Daddy, Last Man Standing met in de hoofdrol Tim Allen en Fuller House. Wat een werk!

Moederschap in het echte leven

Naast haar tijd met acteren in een aantal populaire shows, heeft Canals-Barrera bewezen dat ze niet alleen een tv-moeder is: ze is ook een echte moeder. De trotse mamabeer heeft twee lieve dochters: Madeleine en Bridget Barrera. En als haar Instagram-account iets is om voorbij te gaan, de actrice houdt er niet meer van om tijd te besteden aan het ondersteunen van haar meisjes.

Canals-Barrera's sociale media staan vol met foto's en video's van haar dochters terwijl ze hun artistieke dromen najagen. Bridget van middelbare school is een bekroonde zangeres, die haar eigen originele lied heeft uitgevoerd in Burbank Singing Star. Madeleine zit misschien nog op de middelbare school, maar ze heeft ook interesse getoond in de podiumkunsten; Canals-Barrera hielp haar zelfs bij het samenstellen van een ongelooflijk Ariana Zombie-kostuum voor een Halloween-show. Kun je zeggen: "zo moeder, zo dochter"?

We hopen dat Bridget en Madeleine in de voetsporen van hun moeder treden. Omdat beide meisjes echter nog vrij jong zijn, moeten we misschien even wachten voordat hun carrièrepaden duidelijk zijn. In de tussentijd kunnen we er alleen maar van dromen om alle drie de Barrera-vrouwen zij aan zij te zien optreden.

Aanbevolen: