Pseudo-miljardairs: 10 beroemdheden die hun miljardairstatus hebben verzonnen

Inhoudsopgave:

Pseudo-miljardairs: 10 beroemdheden die hun miljardairstatus hebben verzonnen
Pseudo-miljardairs: 10 beroemdheden die hun miljardairstatus hebben verzonnen
Anonim

Sommige beroemde mensen hebben levens die niet draaien om krankzinnige en enorme Malibu-herenhuizen, Cadillacs en Hennessy. Veel Amerikanen verdrinken in schulden, en hoewel je favoriete atleten en acteurs misschien meer geld verdienen dan de gemiddelde persoon, betekent dat niet dat ze daarvan zijn vrijgesteld. Het blijkt dat zelfs de meest bekende mensen schulden kunnen oplopen, wat hen dwingt hun extravagante en luxueuze levensstijl te vervalsen en van rijkdom tot lompen af te dalen. Het zal je misschien verbazen dat niet alle beroemdheden genieten van de smaragdgroene gloed van hun enorme bankbiljetten. Er is een groeiende lijst van bekende figuren wiens bankrekeningen hebben geleden door misstappen, slechte gewoonten, de verkeerde mensen geloven, of gewoon wegblazen. Of het nu gaat om een mislukt huwelijk, fraude, drugs of eindeloos shoppen, beroemdheden zijn net gewone mensen en ze kunnen slechte geldkeuzes maken. Lees verder om een hele reeks beroemdheden te ontdekken met een verrassend lager vermogen dan ze beweren.

10 Lindsay Lohan

Beroemdheden zijn meestal niet blut nadat ze zich schuldig hebben gemaakt aan drugs, alcohol en algemene immoraliteit. Lindsay Lohan is echter een beroemdheid wiens financiën aanzienlijk hebben geleden als gevolg van overmatig drinken. De IRS nam de bankrekening van de Mean Girls-actrice in 2012 in beslag, waardoor haar vermogen werd teruggebracht tot slechts $ 800.000. Sindsdien heeft Lindsay echter een comeback gemaakt, met nieuwe singles die uitkomen in 2020 en een kerstfilm op Netflix gepland voor later in 2022.

9 MC Hammer

Met een fortuin van meer dan $32 miljoen, had Hammer een garage voor 17 auto's, een zwembad in de vorm van zijn bekende puffy genie-broek, en een 200-koppig personeel voor wie hij gemiddeld $ 6,2 miljoen per jaar betaalde. De jaren negentig waren ongetwijfeld Hammer-tijd. Het vermogen van Hammer daalde tot $ 2 miljoen na faillissement, omdat dit ene woord de oplossing samenvat: duurzaamheid.

8 Amanda Bynes

Voordat ze naar tienerkomedies als Easy A en What a Girl Wants ging, speelde Amanda Bynes in de titelloze The Amanda Show op Nickelodeon. Na een zeer openbare zenuwinzinking in 2013 werd het kindsterretje onder psychiatrisch toezicht geplaatst en tijdelijk onder curatele gesteld over haar medische zorg en financiën. Maar misschien staat Amanda Bynes binnenkort weer in de schijnwerpers. Ze sprak de wens uit om door te gaan met acteren.

7 Sinbad

Sinbad speelde in 1996 in Homeward Bound II, maar in 2013 werkte hij hard aan een ander soort vervolg: het tweede faillissement van Sinbad, dat volgde op zijn eerste faillissement in 2009. TMZ somde destijds verschillende schulden op, inclusief $ 2,3 miljoen te betalen aan de California Franchise Tax Board en $ 8,3 miljoen aan de IRS, American Express en de overheidsinstantie. Sindsdien begint hij weer op het goede spoor te komen en is recentelijk gezien als Milton in de serie Rel.

6 Chris Tucker

Chris Tucker, de held van Fifth Element en Rush Hour, was vroeger een van de best betaalde acteurs van Hollywood en verdiende $ 25 miljoen voor elke film. Zijn vermogen werd echter aanzienlijk beïnvloed door een reeks financiële tegenslagen, waaronder de uitwinning van zijn herenhuis van $ 6 miljoen in 2011, de opschorting van zijn speelfilmproductie en de afwikkeling van een belastingschuld van $ 2,5 miljoen in 2014. Zelfs als Tucker niet zo rijk is als hij ooit was, lijkt hij er nog steeds tevreden mee te zijn kieskeurig. Ik wil beter worden, zei hij in 2015 tegen de Los Angeles Times. Voor een bescheiden rijke beroemdheid is geld tenminste niet alles.

5 Natasha Lyonne

Zoals veel kinderactrices, ontdekte Natasha Lyonne dat het leven in Hollywood niet alles was wat het was toen ze op 6-jarige leeftijd haar carrière begon als een van de jongeren in Pee-Wee's Playhouse. Na haar rollen in American Pie en Slums of Beverly Hills, checkte Lyonne zichzelf in 2005 in in een ziekenhuis in New York met een valse naam. Ze kreeg behandeling voor verschillende kwalen, waaronder heroïneverslaving en hart- en longinfecties die waren gescheurd. Haar carrière en fortuin zijn verbeterd sinds ze een favoriet bij fans is geworden in de populaire Netflix-thriller Orange are the New Black. Samen met Amy Poehler en Leslye Headland maakte ze in 2019 de Netflix-komedie Russian Doll.

4 Danny Bonaduce

Danny Bonaduce, vooral bekend van zijn rol in The Partridge Family, floreert nu in zijn tweede werk als een van de beste radiodiscjockeys van beroemdheden in het land. Hij heeft zijn gevecht met drugsverslaving opgetekend in het Amazon-boek met de naam Random Acts of Badness: My Story. Luisteraars worden aangetrokken door zijn on-air karakter vanwege zijn onverbloemde kwetsbaarheid.

3 Mike Tyson

Mike Tyson, die nu met pensioen is, verdiende meer dan $ 300 miljoen tijdens zijn bokscarrière. Iron Mike worstelt ondertussen sinds het einde van de jaren tachtig met beschuldigingen van mishandeling, gevangenisstraf, drugsproblemen, exorbitante uitgaven en een faillissement in 2003. Mike heeft geleefd om 55 jaar oud te worden, en hoewel zijn huidige rijkdom klein is in vergelijking met zijn verleden, is hij erin geslaagd om een faillissement te overleven. Mike Tyson kondigde de oprichting aan van Mike Tyson's Legends in 2020, en in datzelfde jaar ging hij in gevecht met Roy Jones Jr. bij de inaugurele gelegenheid die werd georganiseerd door de Legends Only League. Het evenement was het bestverkopende Pay-Per-View-evenement van 2020 en kreeg over het algemeen lovende recensies.

2 Mark Hamill

Een nettowaarde van $ 18 miljoen is niets om je voor te schamen, maar als je kijkt naar de bewering van Forbes dat het Star Wars-eigendom ongeveer $ 10 miljard waard is voor de eigenaren bij Disney, lijkt het een schijntje. Nadat hij de Jedi Order had verlaten, werkte Hamill onvermoeibaar in de animatie-industrie en leende hij zijn stem meer dan 20 jaar lang aan de Joker in verschillende Batman-tv-shows en computergames. Natuurlijk neemt de rijkdom van Hamill toe nu Luke Skywalker weer op het grote scherm te zien is. Mark ontving een kleine vergoeding van zeven cijfers voor zijn stille rol in The Force Awakens uit 2015. Verwacht werd dat dit aantal zou toenemen voor The Last Jedi uit 2017, en hij is in 2019 blijven werken aan essentiële films zoals Star Wars: Episode IX - The Rise of Skywalker.

1 Kylie Jenner

In maart 2019 noemde het tijdschrift Forbes Kylie Jenner de jongste self-made miljardair, met een waarde van ten minste $ 900 miljoen voor Kylie Cosmetics. Jenner verkocht Coty een belang van 51% in Kylie Cosmetics in november 2019 voor $ 600 miljoen. Sindsdien heeft het moederbedrijf nieuw verkregen documenten beschikbaar gesteld, volgens Forbes, die beweren te laten zien dat Jenner en haar moeder, Kris Jenner, de prestaties van Kylie Cosmetics kunstmatig hebben opgeblazen. Volgens Forbes toonde het onthulde papierwerk ook aan dat Kris een klein belang in Kylie Cosmetics bezit, waardoor Kylie's eigendomsbelang van haar eerder bekendgemaakte 49 werd verminderd.1% tot 44,1%. Volgens de bron is het bijgewerkte vermogen van de 22-jarige realityster meer als $ 900 miljoen in plaats van $ 1 miljard.

Aanbevolen: