Hier is hoe andere beroemdheden reageerden op de miljardairstatus van Rihanna

Inhoudsopgave:

Hier is hoe andere beroemdheden reageerden op de miljardairstatus van Rihanna
Hier is hoe andere beroemdheden reageerden op de miljardairstatus van Rihanna
Anonim

Toen producer Evan Rogers Rihanna uitnodigde naar de Verenigde Staten om een paar demo's op te nemen, had hij geen flauw idee dat hij op het punt stond een van de grootste muziek te maken sterren aller tijden. Rihanna vond al snel haar weg naar Def Jam, waar ze 'Pon de Replay' uitbracht van haar eerste studioalbum. Het was Rihanna's tweede album, A Girl Like Me, dat haar echt van de grond bracht met hits als " Unfaithful, " " SOS, " en " Break it Off" Rihanna heeft sindsdien de ene hit na de andere bereikt, is overgestapt op acteren en is veranderd in een mogul.

In 2017 onthulde Rihanna, in samenwerking met het luxe merk LVMH, Fenty Beauty over een deal waarbij Rihanna 50% van de aandelen van het bedrijf verwierf. Twee jaar later werd het modemerk Fenty geboren. Op 4 augustus 2021 verklaarde Forbes Rihanna miljardair en schatte haar waarde op 1,7 miljard dollar. Dit is hoe haar mede-beroemdheden op het nieuws reageerden:

10 Nicki Minaj

Rapper Nicki Minaj is een krachtpatser in haar eigen recht, die kan bogen op over-the-top muziekverkopen. Met tot nu toe meer dan honderd miljoen verkochte platen is ze goed op weg om zelf miljardair te worden. Bij de aankondiging dat Rihanna miljardair was, deelde Nicki de post op haar Instagram-verhalen, waarbij ze de tekst van de oprichter van Young Money, Lil Wayne, leende. "Een miljard hier…Een miljard daar…Ifthisdon'ttinspireyou."Ze schreef.

9 Lizzo

Toen zangeres Lizzo een DNA-test deed, leerde de hele wereld wie ze was. De zangeres is gestegen om niet alleen de wereld te vereren met haar muziek, maar ook vrouwen met een grotere maat te inspireren en positiviteit van het lichaam aan te moedigen. Omdat ze zelf een zelfgemaakt verhaal heeft, begrijpt ze hoe duister de muziekbusiness kan zijn. Zodra Rihanna wakker werd met een uitverkochte Fenty Parfum-collectie, complimenteerde Lizzo de zangeres in de stijl van een miljardair. “Rijke B Sh,” schreef Lizzo.

8 Halsey

De 26-jarige Halsey, beroemd om haar samenwerking in 2016 met The Chainsmokers, 'Closer', die na de release in meer dan tien landen de hitparades bereikte, erkende ook Rihanna's prestatie. Via haar verhalen op Instagram deelde Halsey de Forbes-aankondiging en onderschreef het: "Koningin." Halsey vergezelde de graphics ook met een-g.webp

7 Wendy Williams

In 2016, toen Rihanna haar bestverkochte single 'Work' uitbracht, met Drake, dacht Wendy Williams dat er geen talent in het nummer zat. Uiteindelijk warmde Williams op voor het nummer, maar niet zonder enige schaduw. De presentator van de talkshow zei over Rihanna: …En trouwens, deze Rihanna zal geen legende worden. Williams moest nederige taart eten, toen haar pagina via haar Instagram de nieuwe status van Rihanna meldde.

6 Gabrielle Union

In een Essence-speech onthulde Gabrielle Union dat ze, voordat ze een nieuw blad omsloeg, een gemeen meisje in de industrie was, die genoot van de tegenslagen van andere vrouwen om haar lage zelfrespect te voeden. Sindsdien viert ze haar medevrouwen via WCW, en deze week stond Rihanna in de rij. “Deze vrouw kan alles; van zingen tot acteren en het starten van haar eigen bedrijf. Naast haar zakelijke bekwaamheid, is haar sfeer consistent.” Union schreef gedeeltelijk.

5 Robin Roberts

Robin Roberts van Good Morning America, die toevallig een enkele naam deelt met de ster 'Run This Town', was alle hens aan dek toen hij sprak met zakencorrespondent Rebecca Jarvis. Terwijl Rebecca opsomde wat moguls in de industrie maakt, vroeg Roberts haar om het rustiger aan te doen, terwijl ze aantekeningen maakte: “Dit gaat over eigendom.” Jarvis zei: “Aandelenbezit, bedrijfseigendom. Rihanna is eigenaar van haar bedrijf. Ze heeft een groot aandeel in haar bedrijf. En vrouwen zoals Reese Witherspoon, Kim Kardashian, die op deze lijst staan, hebben bedrijven opgericht en bezitten er een deel van.”

4 Luvvie Ajayi

Auteur Luvvie Ajayi Jones, beroemd om haar kritiek op en waardering voor cultuur, had een handvol te zeggen over de Barbadiaanse zangeres. “Robyn Rihanna van het Huis van Fenty. Eerste van haar naam. Bajan Miljardair van Beauty. Liege of Lingerie. Skincare Sorceress. Commandant van Coin … Je zei: 'B beter mijn geld hebben', maar je hebt ons niet verteld dat je negen nullen bedoelde … Terwijl trollen in je DM's om nieuwe muziek vroegen, was je in de bestuurskamers om alle tassen te beveiligen. Moge uw rijk zich blijven uitbreiden.” Ajayi schreef.

3 Anita Baker

Zangeres Anita Baker trad in de schijnwerpers in de jaren '80, na de release van haar Grammy Award-winnende single 'Sweet Love', afkomstig van haar tweede album, Rapture. Toen Forbes een tweet deelde waarin Rihanna miljardair werd verklaard, deelde Baker de tweet en voegde er een paar eigen woorden aan toe. “Vul een leegte…Wees van dienst.” Baker schreef.

2 Adrienne Banfield-Norris

Adrienne Banfield Norris, in de volksmond bekend als 'Gammy', kreeg bekendheid door samen met dochter Jada Pinkett Smith en Willow Smith Red Table Talk te hosten. Toen Union Rihanna's overwinning vierde, was Gammy een van degenen die naar het commentaargedeelte gingen. Norris deelde een aantal klap-emoji's en vuurde emoji's om haar goedkeuring van Rihanna's status aan te geven.

1 KevOnStage

Screenwriter Kevin Fredericks, alias KevOnStage, zei via zijn podcast: "De meeste muzikanten worden niet rijk. Het grote geld van 50 Cent was Vitamine Water. Dat Vitamine Water dat Coke kocht, heeft hem veel van zijn geld gegeven. Diddy met Ciroc en Sean John… Sean John, hij heeft dat voor veel verkocht.' Kev's co-presentator prees Rihanna en zei: "Rihanna was duidelijk een superster. Er zijn mensen die waarschijnlijk beroemder zijn dan zij in de muziekwereld, maar ze was slim genoeg om te profiteren van iets anders dan haar talent.”

Aanbevolen: