Hoe Ariana Grande haar rol in Wicked een decennium geleden voorspelde

Inhoudsopgave:

Hoe Ariana Grande haar rol in Wicked een decennium geleden voorspelde
Hoe Ariana Grande haar rol in Wicked een decennium geleden voorspelde
Anonim

In november 2021 kondigde Ariana Grande aan dat ze samen met Cynthia Arvo de hoofdrol zou spelen in Jon M. Chu's aankomende Wicked verfilming. Onlangs onthulde de jury van The Voice dat ze geen nieuwe muziek uitbrengt om prioriteit te geven aan het filmen.

Ze gaf ook toe dat ze "nerveus" was door alleen maar over het nieuwe project te praten, ondanks het feit dat ze het meer dan tien jaar geleden had gemanifesteerd en "in volledige voorbereidingsmodus" ging om de rol van Gilda te scoren. Hier is een nadere blik op haar Wicked-reis tot nu toe.

Ariana Grande manifesteerde haar droom 'slechte' rol 10 jaar geleden

The Positions-zangeres bereidt zich al jaren voor om Gilda te spelen. In december 2011 tweette een 18-jarige Ariana dat het haar droomrol was."Ik vond het geweldig om Wicked weer te zien… geweldige productie! Deed me weer beseffen hoe graag ik op een bepaald moment in mijn leven Glinda wil spelen! DreamRole," schreef ze.

Ze is ook bevriend met de originele toneelactrice achter Glinda, Kristin Chenoweth sinds ze 10 was. De jonge Broadway-fanaat was samen met haar grootmoeder backstage gekomen om de theaterster te ontmoeten.

"[Haar Nona] zei: 'Nou, dit is mijn kleindochter, Ari, en ze houdt ook van zingen'", herinnert Kristin zich van de ontmoeting. "En ik zei: 'Oh, dat is zo lief.' En ze zegt: "Zing iets voor haar, Ariana. Zing." Ariana zong iets kleins, en ik dacht: 'Holy crap. Ze is echt goed.'" Ze gaf de jonge Ari toen een replica toverstok uit de productie en zei tegen haar dat ze "je passie moest volgen". Ze zijn sindsdien met elkaar in contact gebleven en hebben zelfs aan sommige projecten samengewerkt. Onlangs werd Kristin teamadviseur voor Ariana op The Voice.

In 2020 vertelde de Don't Look Up-ster hoe ze graag deel wilde uitmaken van de productie."Ik heb niet echt veel droomrollen. Ik mocht al Penny spelen in Hairspray. Elphaba [van Wicked] en Audrey in Little Shop of Horrors, dat zijn mijn twee droomrollen", vertelde Ariana destijds aan Zach Sang. "Ik zou alles doen. Ik stond buiten het kantoor van de producenten met koffie te wachten tot ze me zouden erkennen, smekend om Defying Gravity voor hen te zingen."

Waarom Ariana Grande werd gecast als Glinda in 'Wicked' verfilming

Het was een verdeeldheid zaaiende beslissing om Ariana de rol van Glinda te geven in de komende Wicked-film. Velen denken gewoon dat ze niet zo'n actrice is en meer de popster is die we kennen. Kristin vindt het echter een solide castingkeuze.

"Ik hou zoveel van haar; ik ken haar al sinds ze 10 was. Ik denk dat die kroon en toverstaf precies naar de juiste persoon gaan, en ik denk dat ze het zal halen," legde ze uit. "Misschien weten sommige mensen dit over Ari, maar ze is echt heel grappig. En Glinda moet grappig en drama doen, ze moet het allemaal doen. En zing hoog en zing laag. En daar is het meisje. Ik heb gehuild toen ze het kreeg."

De originele Elphaba-actrice, Idina Menzel, stuurde eerder haar beste wensen naar Ariana en Cynthia via Twitter. "Gefeliciteerd met twee geweldige vrouwen", schreef de Frozen-ster. "Moge het jullie leven voor altijd en altijd ten goede veranderen zoals het voor ons heeft gedaan. Zoveel liefde. @cynthiaerivo @arianagrande."

Jon prees ook Ariana's unieke kijk op de rol. "We hebben een geweldig team en we komen met geweldige dingen", vertelde de regisseur aan CinemaBlend. "En als je Cynthia de liedjes ziet zingen, en als je Ariana deze liedjes ziet zingen, interpreteren ze het op een manier die ik Wicked nog nooit heb meegemaakt. Het betekent iets anders."

Hoe Ariana Grande zich voorbereidt op de komende 'Wicked'-film

In mei 2022 vertelde Ariana haar fans in een Q&A-video voor haar R. E. M. Beauty YouTube-kanaal dat ze "al [haar] tijd met Glinda heeft doorgebracht." Ze bekende zelfs dat ze 'nerveus' was door er alleen maar over te praten.

"Dit is een vraag die ik nerveus ben om te beantwoorden, maar ik heb het gevoel dat ik een beetje transparantie en eerlijkheid wil hebben met mijn fans", zei ze in de video. "De waarheid is dat ik nog niet aan een album ben begonnen", en merkt op dat het te wijten is aan haar huidige verplichtingen met Wicked.

"Ik weet het. Ik hoor via de wijnstok dat je op dat gebied veel theorieën en verwachtingen hebt, maar na Positions was [I] nog niet klaar om aan een nieuw album te beginnen. Dus ik ben niet aan een ander album begonnen, " vervolgde ze, eraan toevoegend dat ze "in volledige voorbereidingsmodus ging" voor de film, maar nog veel te leren heeft over haar rol. "Ik ken de stof als mijn broekzak, maar ik heb nog zoveel te leren. Ik heb er hard aan gewerkt om me voor te bereiden."

Ze heeft het "elk stuk van mij, elke minuut, elk grammetje van mijn hart, mijn tijd, mijn alles wat ik het kan geven … ik breng al mijn tijd door met Glinda", daarom zijn haar "handen behoorlijk vol", zei de Excuse Me, I Love You ster. Wicked wordt in twee delen uitgebracht op 25 december 2024 en op dezelfde dag het volgende jaar.

Aanbevolen: