Hayley Atwell manifesteerde acht jaar geleden haar Lara Croft-rol in de komende 'Tomb Raider'-serie

Hayley Atwell manifesteerde acht jaar geleden haar Lara Croft-rol in de komende 'Tomb Raider'-serie
Hayley Atwell manifesteerde acht jaar geleden haar Lara Croft-rol in de komende 'Tomb Raider'-serie
Anonim

Het heeft acht jaar geduurd, maar een bepaalde castingdroom van Hayley Atwell is eindelijk uitgekomen. Netflix heeft aangekondigd dat de 39-jarige acteur is gecast als de stem van het iconische videogamekarakter Lara Croft in hun nieuwe Tomb Raider-animatieserie.

Atwell maakte de sprong van het podium naar het scherm en bereikte bioscoopgoud in 2011 toen ze werd gecast in een terugkerende rol als Peggy Carter in Marvel's Captain America: The First Avenger. Maar in 2013 wilde ze een ander bekend gezicht spelen.

"Er is een soort online campagne voor mij om Tomb Raider Reborn te doen," zei Atwell in 2013, "waarvan ik weet dat het net is uitgekomen als een spel. MGM heeft de rechten om er een film van te maken, wat fantastisch zou zijn om te doen, want ik zou een jaar van mijn leven hard kunnen trainen en allerlei fantastische leuke vaardigheden opdoen."

Atwell had destijds zeker supporters. De actrice liet MGM weten dat ze geïnteresseerd was in het spelen van het direct herkenbare personage door fans te retweeten die haar de actievolle verhaallijn wilden zien opnemen.

Terwijl de Croft-rol uiteindelijk naar Alicia Vikander ging in de reboot van 2018, heeft Atwell sindsdien gestaag gewerkt en de nu iconische Peggy Carter-rol opnieuw opgenomen in 12 Marvel-producties in het decennium sinds haar eerste optreden. Na acht jaar te hebben gewild voor de rol van Lara Croft, is de rol eindelijk van haar, ook al hoeft ze deze keer haar lichaam een jaar lang niet te trainen.

De nieuwe Netflix-productie, een samenwerking tussen de streamer en legendarisch entertainment, zal plaatsvinden na de gebeurtenissen van de Crystal Dynamics' reboot-trilogie voor videogames, en Croft "blijft nieuwe terreinen verkennen." Het is de eerste keer dat het pand tot leven wordt gebracht door middel van anime, na het beroemde stervoertuig dat de live-action serie was met Angelina Jolie in de hoofdrol van 2001-2003. Het is ook aangepast als een stripboek, evenals de 2018 opnieuw opstarten.

Atwell is geen onbekende in stemacteren, omdat hij eerder met Netflix heeft gewerkt en de stem van Zadra heeft geleverd in 3Below: Tales of Arcadia. Ze maakte een verschijning met de stem van Mittens de kat in Peter Rabbit 2: The Runaway van dit jaar, en keerde terug naar de rol van Peggy Carter voor verschillende korte films en videogames van Marvel, waaronder de doorbraak van Disney+ van vorige maand, What If.?

Publiekscabine ziet Hayley Atwell naast Tom Cruise in Mission Impossible 7 van volgend jaar.

Aanbevolen: