Voorspelde Ariana Grande dat ze 10 jaar geleden een rol zou krijgen in de aankomende film 'Wicked'?

Inhoudsopgave:

Voorspelde Ariana Grande dat ze 10 jaar geleden een rol zou krijgen in de aankomende film 'Wicked'?
Voorspelde Ariana Grande dat ze 10 jaar geleden een rol zou krijgen in de aankomende film 'Wicked'?
Anonim

Ariana Grande's droom is misschien net uitgekomen, want ze gaat de hoofdrol spelen in de Wicked-filmadaptatie.

Nieuws brak uit dat popdiva Grande en Engelse actrice/zangeres Cynthia Erivo gecast worden in Wicked, gebaseerd op de populaire en geliefde Broadway-musical, die ook gebaseerd is op de roman Wicked: The Life and Times of the Wicked Heks van het Westen door Winnie Holzman. De 7 Rings-zangeres maakte de aankondiging op Instagram en uitte haar opwinding terwijl ze de Instagram-pagina van de film, Erivo, en Jon M. Chu, bekend van het regisseren en choreograferen van films zoals de Step-Up-serie en Crazy Rich Asians, tagde.

Vooraf waren er massa's speculaties over Grande die een baby verwachtte met haar man D alton Gomez. Fans hadden hier een aankondiging over verwacht, maar door haar inzet voor Wicked lijkt dit voorlopig onwaar. Tien jaar geleden zei Grande dat het een droom van haar zou zijn om Glinda te spelen, en dat dat misschien wel eens werkelijkheid zou kunnen worden.

10 jaar zijn verstreken

Voordat Twitter een enorme plek werd voor fans om te communiceren met hun favoriete beroemdheden, tweette Grande dat Glinda van Wicked zijn een droom is waarvan ze hoopt dat die in vervulling gaat. Ze had al Broadway-ervaring samen met haar co-ster Liz Gillies, die verscheen in de musical 13.

In Grande's aankondigingsbericht deelde ze een foto van bloemen die ze van Erivo ontving met een briefje met de tekst: "'Roze past goed bij groen.' Gefeliciteerd Miss A, de rol is voor jou gemaakt, ik kijk ernaar uit om deze muzikale reis met je te delen." Als dat niet bevestigt dat Grande Glinda speelt, weten we het ook niet meer.

Familie, vrienden en fans zijn extatisch voor haar

Het is geen geheim dat Grande een van de meest loyale en liefhebbende fans over de hele wereld heeft. Haar relatie met hen is vertederend en heeft duidelijk gemaakt dat ze niets is zonder hen. Of ze haar nu kenden op Victorious of terwijl haar muziekcarrière in opkomst was, ze waardeert elke fan. Ter ondersteuning voegden fans eraan toe dat de rol van Glinda perfect voor haar was, terwijl ze haar ook de koningin van manifestatie noemden.

Haar moeder, Joan, reageerde op haar bericht en schreef: "Borst van trots!!!!!! Godzijdank", terwijl anderen, zoals Tori Kelly en Lizzo, hun hype uitten. Op dit punt blijft Grande gewoon klimmen op de ladder van succes.

Er is zoveel hard werk voor nodig om je droom te bereiken, en dat is precies wat Grande deed na zoveel jaren. Proficiat aan zowel haar als Erizo voor de hoofdrol in de komende Wicked-film!

Aanbevolen: