Taylor Swift voorspelde tien jaar geleden haar leven op 32-jarige leeftijd, had ze gelijk?

Inhoudsopgave:

Taylor Swift voorspelde tien jaar geleden haar leven op 32-jarige leeftijd, had ze gelijk?
Taylor Swift voorspelde tien jaar geleden haar leven op 32-jarige leeftijd, had ze gelijk?
Anonim

Niet veel mensen kunnen hun leven nauwkeurig voorspellen, hoeveel planning ze er ook in steken of hoe ze ook hopen en bidden dat hun leven op een bepaalde manier zal verlopen. Welnu, er is maar zo veel dat men uit het plannen van hun leven voor de toekomst kan halen, zoals de meesten van ons weten, gaan de dingen niet altijd precies volgens plan.

Gelukkig voor sommigen was dat niet het geval. Singer, Taylor Swift had een plan dat helemaal uitgestippeld was toen hij tweeëntwintig was. De Blank Space-zangeres had plannen voor zichzelf in de nabije toekomst waarbij niet altijd in de schijnwerpers stond. Momenteel is Swift op weg om een van haar doelen te bereiken, en om haar persoonlijke leven te beschermen, had ze ervoor gezorgd dat de publiciteit haar relatie met Joe Alwyn niet verpestte.

Laten we eens kijken naar de plannen die Taylor maakte toen ze twintig was en kijken of ze zichzelf nu op haar tweeëndertigste bedankt.

Wat was de eerste doorbraak van Taylor Swift?

Taylor Swift, wiens volledige naam Taylor Alison Swift is, werd geboren op 13 december 1989 in West Reading, Pennsylvania. Ze is een Amerikaanse pop- en countryzanger-songwriter wiens verhalen over jong hartzeer in het begin van de 21e eeuw wijdverbreid succes boekten.

Swift toonde al op jonge leeftijd interesse in muziek en ze maakte snel vorderingen van rollen in kindertheater tot haar eerste optreden voor een menigte van duizenden. Ze was 11 jaar toen ze "The Star-Spangled Banner" zong voor een basketbalwedstrijd van Philadelphia 76ers, en het jaar daarop pakte ze de gitaar op en begon liedjes te schrijven.

Geïnspireerd door countryartiesten zoals Shania Twain en de Dixie Chicks, maakte Swift origineel materiaal dat haar ervaringen van tween-vervreemding weerspiegelde. Toen ze 13 was, verkochten Swifts ouders hun boerderij in Pennsylvania om naar Hendersonville, Tennessee te verhuizen, zodat ze meer van haar tijd kon besteden aan het hof maken van countrylabels in het nabijgelegen Nashville.

Hoe gaat Taylor om met haar roem en carrière

Taylor Swift heeft de afgelopen jaren fans verblijd met muziek, en het lijkt erop dat ze klaar is om verder te gaan en van carrière te veranderen na het succes van haar zelfgeregisseerde korte film 'All Too Well'. Volgens Pop Culture wilde de zangeres van "Shake It Off" binnenkort een speelfilm schrijven en regisseren.

Tijdens een interview in het Beacon Theatre in New York City voor de vertoning van haar korte film op het Tribeca Film Festival van dit jaar, zei Swift dat ze altijd "erg nieuwsgierig" was en altijd iets wilde leren. In de beginjaren van haar carrière in de muziekindustrie zei de zangeres dat ze begon met het monteren van haar muziekvideo's en veranderingen aanbracht. "Het begon met bemoeienis, en het ging van bemoeienis met de montage tot het schrijven van de behandelingen voor de muziekvideo's. Dat was bijna tien jaar geleden, "voegde ze eraan toe.

De zangeres bewees haar creativiteit toen ze met ideeën voor muziekvideo's kwam en samenwerkte met ervaren filmmakers om ze te regisseren.

In 2019 regisseerde Swift voor het eerst haar eigen videoclip voor het nummer 'The Man', waarmee ze de MTV Video Music Award voor beste regie won.

Was Taylor Swifts voorspelling voor haar toekomstige plek op?

Op de prille leeftijd van tweeëntwintig deelde Taylor in een interview op het ABC-netwerk enkele persoonlijke opvattingen over waar ze zichzelf in de toekomst ziet. Veel fans stonden versteld van wat ze op dat moment wilde. Toen hem werd gevraagd, "waar zie je jezelf over 10 jaar", antwoordde Swift zonder aarzeling.

"Over 10 jaar weet ik hopelijk of ik een gezin heb of weet wanneer ik er een wil hebben of zoiets." Ze voegde eraan toe: "Ik wil echt gelukkig worden, dat is het belangrijkste voor mij."

Nu, precies 10 jaar later, met Swift, nu 32 jaar oud, lijkt ze precies te doen waar ze wilde zijn. Momenteel hebben Taylor Swift en vriend Joe Alwyn hun relatie met succes buiten het publieke oog gehouden, of ze nu in een van haar vele huizen in de VS of zijn huis in Londen zijn.

Bronnen zeggen dat ze eigenlijk al een paar maanden verloofd zijn, maar het alleen aan hun inner-inner circle hebben verteld, in feite directe familie en vertrouwde, zeer oude vrienden. Je kunt zeker zeggen dat de mogelijkheid om een eigen gezin te stichten zeer binnenkort werkelijkheid zal worden.

Naast het romantische leven van de zangeres, is Swift ook herenigd met vrienden en beschrijft ze zichzelf als 'gelukkig, vrij, verward en eenzaam tegelijk'.

Aanbevolen: