Deze tragische gebeurtenis leidde ertoe dat James Van Der Beek van 'Dawson's Creek'-ster van de kaart verdween

Inhoudsopgave:

Deze tragische gebeurtenis leidde ertoe dat James Van Der Beek van 'Dawson's Creek'-ster van de kaart verdween
Deze tragische gebeurtenis leidde ertoe dat James Van Der Beek van 'Dawson's Creek'-ster van de kaart verdween
Anonim

James Van Der Beeks leven na Dawson's Creek was een achtbaanrit. Zijn doorbraakrol als Dawson Leery slaagde er niet in zijn carrière naar grotere hoogten te stuwen, zoals velen hadden verwacht. In plaats daarvan speelde hij uiteindelijk een fictieve versie van zichzelf in de voortijdig geannuleerde Don't Trust the B---- in Appartement 23 en had hij door de jaren heen verschillende kleine tv-optredens. Maar niets overtrof of genivelleerd zijn meest erkende werk.

In 2019 deed hij mee aan Dancing with the Stars, wat hem even op de kaart zette. Maar met de uitdagingen in zijn persoonlijke leven op dat moment, werd de tv-ster gedwongen om met zijn gezin uit Hollywood te verhuizen en naar Texas te verhuizen. Dit zijn de tragische gebeurtenissen die tot zo'n belangrijke beslissing hebben geleid.

De dood van zijn moeder

In juli 2020 stierf de moeder van Van Der Beek, Melinda Van Der Beek op 70-jarige leeftijd. De acteur ging naar Instagram om haar "schokkende" dood aan te kondigen. "Mijn moeder is vorige week overgestoken. Ook al wisten we dat dit eraan zat te komen - en hadden we eigenlijk bijna anderhalf jaar geleden gedacht dat we aan het einde waren - ben ik nog steeds in shock", schreef de acteur bij een foto van hem met zijn ouders en kinderen. "Ik ben dankbaar dat ze geen pijn meer heeft, ik ben verdrietig, ik ben boos, ik ben opgelucht… alles tegelijk en op verschillende momenten. Ik probeer gewoon ruimte te houden en alles toe te laten."

De voormalige DWTS-deelnemer heeft ook zijn moeder gecrediteerd voor zijn succes. "Voor duizenden kinderen was ze 'Miss Melinda', een gymnastieklerares met een groot hart, een creatieve geest en een mantra: 'Er is geen woord dat niet kan!' Voor mijn kinderen was ze Grammy M… een magische oma met een grote lach en een kelder vol kostuums en kerstverlichting, "vervolgde hij."En voor mij… ze was mijn moeder. Ze gaf me het leven. Ze leerde me hoe te tuimelen. Dreef me naar mijn eerste audities. Ze geloofde in mij op basis van niets anders dan haar eigen intuïtie en ze gaf een gekte door die cruciaal is geweest niet alleen mijn succes, maar ook mijn eigen persoonlijke geluk."

De meerdere miskramen van zijn vrouw

Van Der Beek en zijn vrouw, Kimberly, hebben net hun zesde kind verwelkomd op 22 november 2021. Daarvoor gaf Kimberly toe dat ze vijf miskramen had gehad. "Ik begrijp dat ik heel gezegend ben dat ik vijf kinderen heb mogen baren. Ik heb ook vijf miskramen gehad, waarvan twee hele zware ervaringen", vertelde ze in oktober 2020 aan de podcast The Make Down. "Het heeft mijn dag veranderd. -tegenwoordig nogal wat omdat ik nu in een zeer helende modus ben." Na de reeks tragische miskramen en het overlijden van de moeder van Van Der Beek, besloot het paar te verhuizen naar Austin, Texas.

"We wilden de kinderen uit Los Angeles halen. We wilden ze de ruimte geven en we wilden dat ze in de natuur zouden leven", vertelde de acteur aan Austin Life. "Toen we hier vlogen voor ons jubileum, voelde ik een energie voor Austin. De energie was dezelfde energie die ik had gevoeld toen ik Varsity Blues hier fotografeerde toen ik 21 was en ik besefte dat dat gevoel niet alleen was waar ik was in mijn carrière of de film die ik aan het filmen was, die allemaal erg opwindend waren, maar dat de energie is de plek. Het was echt cool om te beseffen: 'Oh, ik kan daar zijn. We kunnen binnenlopen en onze familie daar naartoe brengen.'"

Kimberly voegde eraan toe dat het allemaal een "toevallige" beslissing was. "Het hebben van een moederpas komt in veel golven", legde ze uit. "En met twee late miskramen en vijf totale miskramen, was het heel toevallig, en alle berichten brachten ons hier op een zeer magische manier." Ze zei ook dat ze "een boerenmeisje in hart en nieren is die haar droom nooit had waargemaakt."

Hoe is het leven in Texas echt voor de Van Der Beeks

Austins "praktische dorpslevensstijl" overtuigde het echtpaar Van Der Beek er vooral van om te verhuizen. "Ik klop niet op LA, en ik hou van al mijn vrienden daar, maar als je in LA ziek wordt, krijg je een Postmates-bezorging. Als je wilt verhuizen, krijg je een aanbeveling voor een verhuiswagen", zei Kimberly. " In Texas maakt iemand iets voor je en brengt het naar je deur of je hebt vijf vrienden die met hun vrachtwagens voor je rijden om je te helpen verhuizen. Het is hier gewoon een andere manier van leven. Het is niet om te zeggen dat de een beter is dan de ander, maar het is die praktische dorpslevensstijl waar ik al zo lang naar verlang." De Dawson's Creek-ster voegde eraan toe dat hij "het gevoel heeft dat er op hem gelet wordt" in hun nieuwe huis.

Aanbevolen: