De echte reden waarom Bryan Baeumler zijn gezin naar het renovatie-eiland heeft verplaatst

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Bryan Baeumler zijn gezin naar het renovatie-eiland heeft verplaatst
De echte reden waarom Bryan Baeumler zijn gezin naar het renovatie-eiland heeft verplaatst
Anonim

Wie zou er niets opgeven om naar een tropisch eiland te kunnen migreren? Wie wil er nu niet elke dag zachte witte zandkorrels tussen zijn tenen voelen op het strand? Wie zou het niet waarderen om een verse kokosnoot uit hun achtertuin te kunnen plukken? Nou, raad eens, HGTV Canada-ster Bryan Baeumler en zijn vrouw Sarah Baeumler deden precies dat in 2017. Ze namen de beslissing om een huis te bouwen op de prachtige Caribische eilanden van de Bahama's.

Natuurlijk wist het paar van tevoren dat het niet alleen de langste familievakantie ooit zou worden, aangezien er veel werk moest worden verzet voordat het paar zich op haar gemak voelde. Ze kochten een oude en vervallen villa in de Bahama's en begonnen met de renovatie om de villa meer als thuis te laten voelen.

Bryan en Sarah namen hun vier kinderen, Lincoln, Quintyn, Charlotte en Josephine mee voor de rit. Ze creëerden 'Island of Bryan' en hebben een show met dezelfde naam. Nu kunnen kijkers van over de hele wereld de reis van Bryan en zijn familie volgen bij het herbouwen van hun huis in de tropen.

Zo te zien moet het gezin goed werk hebben geleverd door anderen te overtuigen om het Caribisch gebied te bezoeken of er te wonen.

De Baeumlers waren op zoek naar een avontuur van hun leven

Sommigen zouden zeggen dat de Baeumlers alles riskeerden, inclusief het leven dat ze voor zichzelf in Canada hadden gecreëerd door zo'n gewaagde stap te zetten. Dit is echter precies wat Bryan in gedachten had voor zijn gezin. Gelukkig hebben ze het fans gemakkelijk gemaakt om hun bewegingen te volgen door de show 'Renovation Island' te creëren. De show was meteen een hit onder fans omdat het niet was zoals de andere huisrenovatieshows die HGTV uitgezonden had. Deze omvatte het gezinsleven en zijn drama.

Het koppel was maanden bezig met het restaureren en renoveren van een verlaten resort op het Bahamaanse eiland South Andros. Bryan en Sarah hebben toegegeven dat het proces van het renoveren van het resort erg stressvol en kostbaar was, maar het doel, naast het maken van een huis voor zijn gezin, was ook om inkomsten te genereren.

De pandemie vertraagde de inkomsten voor het familiebedrijf

Het jaar 2020 was een onvoorzien moment voor de hele wereld. Covid-19 kwam binnen als een razende storm die niet alleen bepaalde plaatsen trof, maar de wereld in zijn geheel. Niemand was veilig voor de schadelijke effecten van het virus. Overal stonden bedrijven stil. Renovation Island werd helaas niet gespaard.

Aangezien de familie een grote som geld heeft geïnvesteerd in de aankoop en renovatie van het resort, was het paar sterk afhankelijk van het geld dat ze zouden genereren door toeristen te ontvangen in hun nieuwe resort. Het universum had echter andere plannen. Binnen een week nadat de deuren van het resort voor toeristen waren geopend, moesten ze snel sluiten vanwege COVID-19-beperkingen.

De Baeumlers hoopten dat de afsluiting en reisbeperkingen snel zouden worden opgeheven en dat ze in een mum van tijd gasten zouden kunnen verwelkomen om het resort te betuttelen. Tijdens de momenten van opsluiting verspilden Bryan en Sarah geen tijd, ze maakten van de gelegenheid gebruik om aan kleine reparaties aan het resort te werken terwijl ze zichzelf en hun kinderen beschermden tegen het nieuwe coronavirus.

De Baeumlers nodigen de wereld uit om hun leven op het eiland te zien

Bryan Baeumler is zeker niet verlegen van het tv-scherm als het gaat om de presentatie van zijn werk. De reality-tv-ster heeft een aantal shows georganiseerd, waaronder Disaster DIY, House of Bryan, Bryan Inc en Leave it to Bryan. Kijkers waren op de hoogte van het ruwe en ongefilterde werk van de constructor.

Seizoen 1 van Renovation Island volgde het man-en-vrouw-team aan het begin van hun reis om een oud resort te renoveren dat in de jaren zestig op het afgelegen eiland San Andros in de Bahama's werd gebouwd. De eerste keer dat het stel het eiland ontdekte was in 2017. Gelukkig zijn de Baeumlers niet vergeten om nog 3 seizoenen te volgen, zodat kijkers kunnen genieten van een virtueel Caribisch avontuur.

Fans lijken zich ook af te vragen hoeveel het kost om in het aantrekkelijke Renovation Island-resort te verblijven, dat clubhuissuites en privévilla's aan de oceaan omvat. Het goede nieuws is dat het pand ook open is voor toeristen en na Covid lijkt het bedrijf te bloeien.

Een nacht in Caerula Mar Club kost tussen $ 385 en $ 755 per nacht voor clubhuissuites en $ 625 tot $ 1.715 per nacht voor villa's, met een minimum van drie nachten vereist bij het boeken. Maar naar daadwerkelijk VAKANTIE op de locatie van een van je favoriete HGTV-shows? PRIJSLOOS!

Aanbevolen: