Olivia Wilde wint eerste voogdijgevecht

Inhoudsopgave:

Olivia Wilde wint eerste voogdijgevecht
Olivia Wilde wint eerste voogdijgevecht
Anonim

Scheiden is nooit gemakkelijk, vooral niet als er kinderen bij betrokken zijn, en constant in de schijnwerpers staan maakt het alleen maar moeilijker. Vraag het maar aan regisseur Olivia Wilde en acteur Jason Sudeikis, die bijna twee jaar geleden uit elkaar gingen en nog steeds bezig zijn met de nasleep.

Hun voogdijstrijd haalde de krantenkoppen vanwege de recente vijandige wending die het nam, en hoewel beide partijen het belang van hun kinderen voor ogen hebben, loopt het misschien uit de hand. Dit zijn de laatste ontwikkelingen.

De kinderen van Olivia Wilde en Jason Sudeikis blijven voorlopig in Californië

Co-ouderschap is altijd moeilijk, maar het is vooral moeilijk wanneer beide ouders veeleisende schema's hebben en hun leven zo bloot staat als Olivia Wilde en Jason Sudeikis. Het stel, dat eind 2020 uit elkaar ging, heeft geprobeerd om een voogdijregeling uit te werken die voor hen beiden werkt, maar de laatste tijd worden de zaken vijandig en lijken ze geen compromis te vinden.

Het grootste probleem is dat Jason bij hun kinderen, Otis en Daisy, in New York wil wonen, terwijl Olivia wil dat ze bij haar in Los Angeles zijn en naar het Verenigd Koninkrijk willen reizen (waar ze vaak naartoe gaat bij haar vriend Harry Styles zijn). Vanwege dit meningsverschil diende Jason Sudeikis een claim in tegen zijn ex-partner om hun kinderen naar New York te krijgen. Deze agressieve zet maakte Olivia boos, maar het kwam niet te ver. Een paar dagen geleden wees een rechter zijn verzoek tot voogdij af.

Olivia Wilde is woedend over de acties van haar ex

Het was niet alleen het feit dat Jason Sudeikis een voogdijclaim tegen haar indiende dat Olivia boos maakte, het was ook de manier waarop haar ex met de situatie omging. De regisseur kreeg de voogdijpapieren terwijl ze op het podium van CinemaCon stond, wat haar duidelijk in de problemen bracht.

"Jason's acties waren duidelijk bedoeld om me te bedreigen en te overrompelen. Hij had me discreet kunnen dienen, maar in plaats daarvan koos hij ervoor om me op de meest agressieve manier te dienen", zou Olivia er naar verluidt over hebben gezegd. "Het feit dat Jason me professioneel in verlegenheid zou brengen en ons persoonlijke conflict op deze manier openbaar zou maken, is buitengewoon in strijd met de belangen van onze kinderen. Aangezien Jason duidelijk heeft gemaakt dat we dit niet in het belang van onze kinderen buiten zullen kunnen oplossen van het rechtssysteem, heb ik een verzoekschrift ingediend voor voogdij in Los Angeles."

Hoewel Olivia Wilde deze juridische strijd won, betekent dat niet dat het probleem voorbij is. Hopelijk kunnen de ouders de zaken vreedzaam en zonder nog meer vuile trucs oplossen.

Aanbevolen: