Fans reageren op Brad Pitt-uitdagende uitspraak van de rechtbank in het voordeel van Angelina Jolie te midden van voogdijgevecht

Inhoudsopgave:

Fans reageren op Brad Pitt-uitdagende uitspraak van de rechtbank in het voordeel van Angelina Jolie te midden van voogdijgevecht
Fans reageren op Brad Pitt-uitdagende uitspraak van de rechtbank in het voordeel van Angelina Jolie te midden van voogdijgevecht
Anonim

De vete tussen Brad Pitt en Angelina Jolie over de voogdij over hun kinderen is nog steeds aan de gang en staat op het punt om nog lelijker te worden.

Angelina Jolie heeft met succes een van de rechters gediskwalificeerd in hun zaak en Brad Pitt is woedend. Pitt stapt naar het Hooggerechtshof van Californië om deze beslissing van juli, die de privérechter die ze jaren geleden hebben gekozen, ontsloeg, teniet te doen.

Deze uitspraak zou alle vooruitgang en besluitvorming van de afgelopen vier jaar volledig kunnen vernietigen.

"Pitt's advocaten voerden aan dat het 2e arrondissementshof van beroep ten onrechte heeft besloten om rechter John Ouderkirk te ontslaan op basis van wat de acteur stelt dat het "een kleine en onopzettelijke administratieve fout" was, waarbij eerdere zakelijke banden met Pitts advocaten bekend werden gemaakt."

Brad Pitt en Angelina Jolie kregen voorlopig de gezamenlijke voogdij over hun minderjarige kinderen en nu is dat misschien niet meer het geval. Jolie maakte bezwaar tegen die uitspraak en deed er alles aan om de rechter te veranderen… en ze bereikte haar doel.

Brad en Angelina's voogdijstrijd gaat door

"Pitt wil dat het Hooggerechtshof van Californië de zaak behandelt"

Pitt's advocaat beweerde dat "de uitspraak "onherstelbare schade" zal toebrengen aan de Jolie-Pitt-kinderen en aan die van andere families in soortgelijke zaken door de beslechting van voogdijgeschillen in een al overbelast rechtssysteem te verlengen. Hij voegde eraan toe dat "de poging tot diskwalificatie was een vertragingstactiek van Jolie om te voorkomen dat Ouderkirk's voorlopige gezamenlijke voogdijbeslissing van kracht werd."

Angelina Jolie's advocaat verklaarde dat de beslissing van Pitt "aantoont hoe ze zich vastklampen aan deze privérechter die vooringenomenheid vertoonde en de wettelijk vereiste bewijsstukken weigerde", en noemde het "verontrustend" dat Pitts raadsman zou proberen Ouderkirk te herstellen "nadat hij er eerder niet in was geslaagd om hun nieuwe en lopende financiële relaties met hem bekendmaken."

Olson voegde eraan toe dat Jolie "hoopt dat meneer Pitt zich in plaats daarvan met haar zal gaan concentreren op de behoeften, stemmen en genezing van de kinderen."

Fans reageren op Brads beslissing

Een persoon schreef: "Blijkbaar vond deze vrouw het goed met de rechter totdat hij de vader rechten gaf op zijn kinderen, ze klinkt wraakzuchtig, onthoud dat ze ook geen solide relatie met haar vader heeft, hoor ik."

Een ander voegde toe: "Hij is ziek! Deze kinderen willen geen alcoholische vader", terwijl een ander antwoordde: "Echt waar? Ze hebben ook geen voormalige verslaafde en narcistische moeder nodig."

De beslissing om hun rechter te verwijderen betekent dat de voogdijstrijd, die bijna ten einde liep, helemaal opnieuw kon beginnen. Pitt probeert die mogelijkheid te laten ontsporen en hun huidige zaak op het goede spoor te houden.

Aanbevolen: