Politie neemt A$AP Rocky's wapenvoorraad in beslag, maar hij heeft misschien een stukje aan de zijkant

Inhoudsopgave:

Politie neemt A$AP Rocky's wapenvoorraad in beslag, maar hij heeft misschien een stukje aan de zijkant
Politie neemt A$AP Rocky's wapenvoorraad in beslag, maar hij heeft misschien een stukje aan de zijkant
Anonim

Een huiszoeking in het huis van A$AP Rocky in Los Angeles leverde meerdere wapens op. De politie is op zoek naar het wapen waarmee een man is neergeschoten tijdens een verhitte discussie in Hollywood, en ze denken dat Rocky de trekker heeft overgehaald. De rapper heeft een paar moeilijke weken achter de rug - hij werd niet alleen gearresteerd op LAX en kreeg een aanklacht wegens mishandeling met een dodelijk wapen - maar hij is ook het onderwerp van een wellustig nieuw vreemdgaan-gerucht.

politie doorzocht het huis van A$AP Rocky op zoek naar het rokende pistool

Volgens TMZ zal de politie ballistische tests uitvoeren op de wapens om erachter te komen of Rocky de schutter was, ze zijn ook van plan achtergrondcontroles uit te voeren op de vuurwapens om te bepalen waar ze vandaan kwamen, hoe Rocky ze kreeg, en als ze als gestolen waren opgegeven.

Er is nog steeds geen bevestiging dat de politie het wapen in beslag heeft genomen dat is gebruikt bij de schietpartij in Hollywood.

Vorige week arresteerden de politie Rocky in een privé LAX-terminal toen hij en zijn verloofde Rihanna terugkeerden uit Barbados en hem boekten voor mishandeling met een dodelijk wapen als gevolg van de schietpartij in Hollywood. De fuzz denkt dat Rocky en een handlanger ruzie kregen die eindigde met geweerschoten. Het vermeende slachtoffer had naar verluidt zijn hand geschaafd door de kogel.

Aanklagers moeten Rocky nog aanklagen voor de schietpartij, maar dat kan veranderen als een van de wapens die in zijn huis worden gevonden, kan worden gekoppeld aan het wapen dat is gebruikt bij de schietpartij in Hollywood.

A$AP Rocky Het onderwerp van cheating-geruchten-opnieuw

De politie heeft misschien zijn wapens gepakt, maar hij zou nog steeds een bijrol hebben - althans volgens The Sun - die beweren dat de rapper in het geheim een 45-jarige Britse vrouw heeft gemaild.

Hun bronnen zeggen dat Rocky de vrouw uit het niets een bericht stuurde op Instagram en haar inbox vervolgens overspoelde met flirterige berichten! De rapper zou zelfs hebben aangeboden haar helemaal naar Oekraïne te vliegen, zij het maanden voor de Russische invasie in februari.

Dit is niet de eerste keer dat Rocky het onderwerp is van geruchten over bedrog. Eerder deze maand beweerde een ontwerper dat het stel ermee was gestopt nadat RiRi hem betrapte op valsspelen. Het was allemaal niet waar, en de modeontwerper die het verhaal verzonnen had, werd online gesleept.

Aanbevolen: