Alle kleine dingen die 90 dagen verloofde koppels niet op de show wilden hebben

Inhoudsopgave:

Alle kleine dingen die 90 dagen verloofde koppels niet op de show wilden hebben
Alle kleine dingen die 90 dagen verloofde koppels niet op de show wilden hebben
Anonim

Zeven seizoenen lang hebben de koppels van 90 Day Fiance ons vermaakt met details uit hun persoonlijke relaties en liefdesleven. Kijkend naar de show en de gretigheid van de cast om persoonlijke en intieme details te delen, zou het gemakkelijk zijn om te denken dat niets verboden terrein zou zijn. Sommige dingen zijn echter te persoonlijk om met vreemden te delen, zelfs voor koppels van 90 dagen verloofde en dat zegt veel.

Het is moeilijk om iets terug te nemen dat al op de markt is gebracht, vooral als miljoenen mensen er getuige van zijn geweest. We kunnen alleen maar aannemen dat sommige 90 dagen verloofde paren spijt hebben dat ze bepaalde details over hun leven hebben gedeeld, aangezien het meeste ronduit beschamend is en niet iets waarvan de meeste mensen zouden willen dat anderen het weten. Zoals Jay's ontrouw of Andrei's dominante streak.

10 Leida moedigt Eric op camera aan om geen kinderbijslag te betalen

Eric en Leida zijn een van de meest gehate koppels van 90 Day Fiance. Dit heeft veel te maken met diens slechte houding ten opzichte van Erics kinderen. In één scène werd de Indonesische schoonheid vastgelegd terwijl ze haar nieuwe echtgenoot vroeg om te stoppen met het betalen van kinderbijslag. Dat is niet alles, het paar schopte ook Eric's dochter Tasha het huis uit. Het lijkt erop dat het duo geen medailles zal krijgen voor de beste ouders ter wereld.

9 Mohameds beschuldigingen tegen Danielle's slechte hygiëne

Soms is liefde gewoon niet genoeg, maar het is nog erger als het niet beantwoord wordt. Danielle en Mohamed hadden een gecompliceerd huwelijk en het duo leek vanaf het begin gedoemd te mislukken. Van Mohamed die weigert zijn nieuwe bruid te kussen op de trouwdag tot hun gebrek aan genegenheid gedurende hun huwelijk. Er werden beschuldigingen geuit over Danielle's slechte hygiëne en blijkbaar is dat een domper op hun romance.

8 Darcey heeft er een te veel

Of het nu komt door slechte bewerkingen of alleen Darcey's minder dan sympathieke persoonlijkheid op 90 Day Fiance, de ster heeft de harten van fans niet veroverd. In dronken woede hadden Darcey en toen vriend Jesse een van de meest explosieve gevechten in 90 Day Fiance. Het moet moeilijk zijn als vreemden je in de gaten houden op een van je laagste punten. En nu insinueerde haar recente ex-verloofde, Tom, dat Silva een drankprobleem heeft en hulp nodig heeft.

7 Jorge zinspeelt erop dat zijn vrouw een camgirl was toen ze elkaar ontmoetten

Niet alle verloofde koppels van 90 dagen waren een match made in reality tv-hemel. Sommige stellen hadden in de eerste plaats niet samen moeten zijn, punt uit. Een van die koppels was Jorge en Anfisa, omdat het vaak ongemakkelijk was om naar hun scènes te kijken. Zoals de keer dat Jorge zinspeelde op het feit dat zijn Russische vrouw misschien een cammeisje was voordat ze samenkwamen. Jorge herriep later zijn verklaring tijdens een opname van een 90-daagse verloofde-reünieshow en beweerde dat hij loog om Anfisa pijn te doen.

6 Azan Fat-shaming Nicole In The Desert

De cultuurschok op 90 Day Fiance is een eye-opener, en soms worden de koppels overgelaten om de verschillen tussen hun manier van leven en die van hun partners te navigeren. Zoals het geval was toen Azan fat Nicole verschillende keren te schande maakte. Velen vroegen zich af of het een cultureel iets was of dat hij alleen maar een eikel was. Wat we wel weten, is dat het gênant is om naar te kijken en dat is alles waar sommige fans hem aan herinneren.

5 Michael denkt aan Angela als zijn oudste

Ware liefde kent geen taalbarrières, maar in het geval van Michael en Angela wel. Michael noemde Angela zijn oudste vanwege hun leeftijdsverschil en Angela was hierdoor diep gekwetst en beledigd. Michael heeft echter geen gemene inslag en we begrijpen waarom zijn lieve vrouw aanstoot zou nemen aan zijn woordkeuze - het lijkt erop dat de verwarring te wijten is aan een taalbarrière. Het is al erg genoeg dat het paar te maken heeft gehad met online critici, Michael die Angela zijn oudste noemt, is gewoon weer een stuk munitie in het arsenaal van nee-zeggers.

4 Pedro danst intiem met de vriend van zijn zus tijdens een avondje uit

Er zijn veel obstakels geweest die het geluk van Shantel en Pedro in de weg stonden. Het duo heeft het allemaal onder ogen gezien en gevochten voor hun liefde. Toch lijkt het soms alsof ze zichzelf saboteren. Zoals die keer dat Pedro intiem danste met de vriend van zijn zus tijdens een avondje uit met vrienden. Dit viel Shantel niet in goede aarde en terecht. Het zag er niet goed uit voor Pedro, en we durven te wedden dat hij wenste dat het moment nooit op camera was vastgelegd.

3 Karine's schaamte uit de tweede hand over Paul's beslissing om bescherming te dragen om te zwemmen

90 Day Fiance kan een schat aan gekke momenten zijn en dat kan soms ronduit ineenkrimpen. Dankzij Paul Staehle hebben we geleerd wat je in het buitenland niet moet doen. Kijkers kromp ineen toen Paul ervoor koos om bescherming te dragen tijdens zijn zwemmen met Karine in een rivier in Brazilië. Volgens Paul probeerde hij te voorkomen dat bacteriën in zijn urinebuis zouden zwemmen. Het ongelooflijke aan het moment was Karine's zichtbare schaamte uit de tweede hand.

2 Carolina vindt onderkleding voor dames in Fernando's kast

Het was hilarisch om te zien hoe Fernando zich een weg uit een lastige situatie met vrouwenondergoed praatte. Toen Carolina het intieme kledingstuk in Fernando's kast vond, eiste ze antwoorden. Zijn verklaring was dat hij geen idee had dat ze er zelfs waren, omdat ze toebehoorden aan iemand bij wie hij betrokken was voordat hij Carolina ontmoette. Hij was duidelijk betrapt op een leugen en dat is zeker niet iets wat hij op 90 Day Fiance had willen laten zien.

1 Danny's vader maakt bezwaar tegen zijn relatie met Amy omdat ze zwart is

Danny en Amy Frishmuth werden verliefd op bijbelkamp. Het favoriete koppel van de fans wilde de rest van hun leven graag samen doorbrengen, behalve dat Danny's vader niet zo happig was op hun relatie. Amy is zwart en dat viel niet goed bij Danny's vader. Het duo is nu getrouwd, we kunnen alleen maar aannemen dat hun problemen in het verleden water onder de brug zijn. Dat gezegd hebbende, wedden dat alle betrokken partijen ineenkrimpen elke keer dat het ter sprake komt.

Aanbevolen: