Politie onderzoekt een inbraak in het huis van Mariah Carey in Georgia

Inhoudsopgave:

Politie onderzoekt een inbraak in het huis van Mariah Carey in Georgia
Politie onderzoekt een inbraak in het huis van Mariah Carey in Georgia
Anonim

Hoewel het eerste onderzoek niet publiekelijk lijkt te zijn vrijgegeven, suggereert een nieuw rapport dat er een open onderzoek is naar een inbraak in het huis van Mariah Carey.

In juli 2022 waren Mariah en haar tweeling, samen met haar vriend Bryan Tanaka, op een lange vakantie in Italië en reisden ook naar de Hamptons.

Terwijl Mariah weg was, werd er blijkbaar ingebroken in haar huis in Atlanta, Georgia.

De inbraak werd eind juli gemeld

Page Six meldt dat Mariah (of een van haar teamleden) de misdaad op 27 juli 2022 heeft gemeld. Ogenschijnlijk was dit nadat Mariah en haar kinderen thuiskwamen in Georgië.

Het herenhuis in Atlanta, dat Mariah eind 2021 kocht, is $ 20 miljoen waard en is een van de vele eigendommen waaraan de zangeres haar miljoenen uitgeeft.

Carey's andere huizen bevinden zich in Californië, New York, Aspen, de Bahama's en Italië. Er wordt aangenomen dat Mariah in Capri, Italië, in haar Italiaanse landhuis heeft verbleven.

Voor de reis naar Hamptons belde ze echter een vastgoedbedrijf om haar te helpen een huurwoning te vinden.

Page Six legt uit dat het delen van haar vakantie door Mariah op sociale media mogelijk een misdaad van kansen heeft gecreëerd.

Onderzoekers hebben geen details van de misdaad vrijgegeven

Hoewel Page Six vaststelde dat Mariah aangifte had gedaan van een misdaad in haar landhuis in Atlanta, zijn er nog geen details vrijgegeven over wat er mogelijk uit het pand is weggenomen of beschadigd.

Het huis, dat Carey voor bijna $6 miljoen kocht, heeft onder andere negen slaapkamers, 13 badkamers, een zwembad en een tennisbaan.

We wijzen erop dat Mariah in haar eigendom in Tribeca (NYC) ooit een interview gaf waarin ze pronkte met meerdere Louboutins- en Birkin-tassen, plus onschatbare Marilyn Monroe-memorabilia, Page Six lijkt te suggereren dat Carey mogelijk vergelijkbare waardevolle items heeft gehad bij haar huis in Atlanta.

Mariah Carey woont mogelijk niet fulltime in het Atlanta, GA Mansion

Omdat ze meerdere eigendommen bezit, is het onduidelijk waar de hoofdverblijfplaats van Mariah Carey is. In 2021 beweerde Pursuitlist dat Mariah voornamelijk in Beverly Hills, Californië woonde.

De zangeres kocht het huis in 2018. De vader van haar tweeling, Nick Cannon, bezit onroerend goed in Californië, maar kocht eind 2021 ook een herenhuis in New York, volgens The Sun. Er wordt aangenomen dat de twee elkaar regelmatig ontmoeten om de voogdij over de tweeling te delen.

Aanbevolen: