Keke Palmer's hoofdrollen voor Jordan Peele's Nope

Inhoudsopgave:

Keke Palmer's hoofdrollen voor Jordan Peele's Nope
Keke Palmer's hoofdrollen voor Jordan Peele's Nope
Anonim

Een virale tweet over hoe colorisme een rol speelde in de onjuiste perceptie dat Nope de doorbraakrol van Keke Palmer is, paste niet goed bij Keke's fans en zichzelf, vooral toen de Twitter-gebruiker haar carrière vergeleek met die van Zendaya om het argument te ondersteunen. Maar Keke klapte terug door de gebruiker een samenvatting van haar prestaties te geven.

Keke is een onvergetelijke actrice die sinds 2004 schittert in de film- en tv-industrie, met de hoofdrol in films en shows waar velen tot op de dag van vandaag van houden. En voor degenen die moeite hebben zich die films te herinneren, zijn hier enkele van Keke's hoofdrollen om die herinnering op te frissen.

8 Keke Palmer speelde in Akeelah and the Bee

Als Akeelah en de Bij er niet waren, zou niemand weten dat het woord 'pulchritude' is afgeleid van het Latijnse woord 'Pulcher', wat 'mooi' betekent. Ze zouden ook niet weten dat "xanthosis" niet met een "Z" begon.

Keke Palmer heeft niet alleen bijgedragen aan het uitbreiden van onze woordenschat, maar ze heeft ons ook geleerd dat het niet uitmaakt waar je vandaan komt, wat je situatie is, je kunt gedijen en zijn wie je wilt zijn. Akeelah and the Bee kwam uit in 2006.

7 Keke Palmer zong uit in vreugdevol lawaai

Keke Palmer staat ook bekend om zijn geweldige pijpen. Hoewel ze als soloartiest nogal wat albums heeft uitgebracht, verbaasde de zangeres en actrice mensen met haar vocale talenten in de film Joyful Noise uit 2012, met in de hoofdrol zichzelf, Queen Latifah en haar liefdesbelang Jeremy Jordan. De film draait om een gospelkoor dat gospelcovers maakt van populaire seculiere liedjes. En hoewel Keke en Jeremy's romance de kijkers in de film misschien hebben vermaakt, was Keke's fenomenale zang moeilijk te negeren.

6 Keke Palmer verrast in Hustlers

Keke Palmer ging buiten haar gebruikelijke element toen ze Hustlers deed in 2019, maar haar optreden in de vrouwenbekrachtigende film is onvergetelijk. Keke speelde Mercedes, de rechterhand van Ramona (gespeeld door Jennifer Lopez) en Destiny (gespeeld door Constance Wu). De film draait om vier vrouwen die in een club werken en hun Wall Street-klanten verleiden voor geld nadat ze bezuinigd waren vanwege de economische crash van 2008.

5 Keke Palmer speelde in de Nickelodeon Movie Rags

De doorgewinterde actrice heeft haar tijd gedeeld met Disney en Nickelodeon, vooral de laatste. Een van haar belangrijkste projecten op Nickelodeon was de beroemde muziekfilm uit 2012, Rags, met Max Schneider.

Keke Palmer speelde een superster (Kadee Worth) die ernaar verlangde om haar zelfgeschreven liedjes uit te voeren, tussen de bubblegumpopsongs die haar label haar liet zingen. Ze ontmoet Max' personage, Charlie (de mannelijke versie van Assepoester), een "busjongen" met de droom om op te treden. Keke's optreden in de film is goud waard, en haar stem op de soundtrack van de film is dat ook.

4 Keke Palmer speelde een voetballer in de longshots

Co-starring met rapper en acteur Ice Cube, Keke Palmer leerde veel jonge meisjes dat je alles kunt zijn wat je wilt in de film uit 2008, The Longshots, geïnspireerd door een waargebeurd verhaal. In de film traint Curtis, het personage van Ice Cube, zijn nichtje om een voetballer te worden tot het punt waarop ze de quarterback wordt van het voetb alteam dat hij coacht.

3 Keke Palmer was geweldig in Jump In

Corbin Bleu en Keke Palmer waren het iconische duo in de Disney-film Jump In, die in 2007 in première ging. De film gaat over een jonge man die voorbestemd is om een geweldige bokser te worden, maar verliefd wordt op double-dutching, bedankt naar het karakter van Keke. Fans hielden van de chemie tussen de twee en het feit dat de films hun liedjes bevatten. Keke's knaller "It's My Turn Now" vond zijn weg naar de soundtrack van de film, samen met Corbin's nummer "Push It To The Limit".

2 Een van de meest recente films van Keke Palmer was Alice

Keke Palmer speelde in de film Alice uit 2022, die het verhaal volgt van een vrouw die voor vrijheid vluchtte nadat ze tot slaaf was gemaakt op een plantage in Georgia. Nadat ze op een snelweg is gestruikeld, komt Alice erachter dat ze in de jaren zeventig leefde. De film kreeg een 29% op de Tomatometer met recensies waarin de actrice werd geprezen voor haar optreden, en noemde het krachtig en duidelijk, maar veel credits beweerden dat het idee van de film geweldig was, maar de film zelf was flauw.

De film was mogelijk niet zo succesvol omdat hij twee jaar na Antebellum kwam, met in de hoofdrol Janelle Monáe, die hetzelfde concept had en succesvol was. Ondanks de negatieve recensie van de film zelf en de manier waarop deze is geschreven, prezen critici Keke nog steeds om haar vermogen om het personage perfect te belichamen, vooral de emoties.

1 Keke Palmer speelde in True Jackson, VP

Nickelodeon's allereerste Black-show met vrouwelijke hoofdrol was True Jackson, VP. Keke Palmer speelde True Jackson, een tienermodewonder dat van het verkopen van sandwiches buiten het kantoor van een modebedrijf de vice-president wordt van het modebedrijf, waarin ze de leiding had over zijn jeugdkleding. True Jackson's overdrijving van haar reacties en zelfvertrouwen maakte de show plezierig.

Een van de meest iconische momenten uit de serie van 2008 is dat meneer Madigan erachter kwam dat True en Jimmy aan het daten waren en hen vertelde dat een van hen moest stoppen voordat de twee konden blijven daten. True stelde Jimmy onmiddellijk voor om te stoppen omdat hij de postbode was, maar Jimmy zei dat ze alleen op de middelbare school zit en ontslag zou moeten nemen als VP omdat ze geen baan nodig had. Uiteindelijk veranderde meneer Madigan het bedrijfsbeleid over daten, en het favoriete stel van de show bleef bij elkaar. Keke schreef geschiedenis op Nickelodeon terwijl hij in de show was. Helaas duurde het maar twee seizoenen, maar haar hoofdrol in deze show wordt nog steeds herinnerd.

Aanbevolen: