Deze theorie verklaart waarom Keke Palmer andere beroemdheden niet herkent

Inhoudsopgave:

Deze theorie verklaart waarom Keke Palmer andere beroemdheden niet herkent
Deze theorie verklaart waarom Keke Palmer andere beroemdheden niet herkent
Anonim

De meeste beroemdheden die worden uitgenodigd voor het Met Gala zijn A-listers, of in ieder geval zijn het in wezen bekende namen. Per slot van rekening is de prijs voor deelname hoog, dus je moet welvarend zijn om zelfs maar een kans te maken om op de gastenlijst te komen.

Dus toen Keke Palmer op de rode loper stond om andere beroemdheden te interviewen, was het super ongemakkelijk toen ze Brooklyn Beckham vroeg waar hij vandaan kwam.

Fans van David Beckham kromp over de hele wereld ineen, en Brooklyn zelf leek enigszins verbijsterd door de vraag (hoewel hij hem beantwoordde!). Toen riepen eindeloze krantenkoppen Keke Palmer omdat hij letterlijk geen idee had wie de zoon van de internationale beroemdheid David Beckham was.

Maar fans van Keke Palmer hebben een theorie over waarom de actrice lijkt te worstelen met namen en gezichten als het gaat om haar mede-celebs.

Herkende Keke Palmer Brooklyn Beckham echt niet?

Hoewel Keke Brooklyn legitiem niet leek te herkennen, noemde niet iedereen het ongemakkelijke moment dat Keke geen contact meer had met delen van de wereld van beroemdheden. Natuurlijk, sommige mensen maakten grapjes over hoe ze zich niemand kan herinneren, en wezen op memes over het onderwerp.

Natuurlijk zijn er omstandigheden waarin mensen moeite hebben met het herkennen van gezichten. Blijkbaar heeft Brad Pitt zo'n aandoening (althans, hij denkt dat hij dat heeft).

Maar sommige fans denken dat er meer achter Keke's schijnbare onwetendheid zit dan dat ze een soort geheugenprobleem heeft.

Fans zeggen dat Keke Palmer doet alsof hij mensen niet herkent

Waar het op neerkomt? Sommige fans denken dat Keke Palmer ronduit doet alsof hij bepaalde beroemde mensen niet kent. Waarom? Omdat het een krachtige zet is, duh.

Als reactie op een heerlijk ongemakkelijke videocompilatie van verschillende celebs die flirten met Keke Palmer, bespraken fans verschillende momenten waarop de actrice mensen niet leek te herkennen. Een grapte: "Keke doet altijd alsof ze zich niemand herinnert totdat ze haar het eerst herinneren."

Duizenden andere fans waren het daarmee eens en steunden de theorie dat Keke's "oh, wie ben jij?" is een totaal machtsspel.

Om eerlijk te zijn, de theorie klopt wel. Gezien Keke's persoonlijkheid zijn fans er vrij zeker van dat ze niet van plan is om een andere beroemdheid, hoe groot ook, haar eigen spotlight te geven. Trouwens, ze schijnt sowieso al behoorlijk helder in haar eentje.

En als ze doet alsof, bevestigt dat alleen maar hoe goed een actrice Palmer is. Zoals haar fans op YouTube opmerkten: "Het is jammer dat ze niet aan serieuze films werkt, want ze heeft het bereik."

Fans hopen gewoon dat ze die acteervaardigheden gebruikt en ze beter gebruikt dan andere beroemdheden op de rode loper te trollen.

Aanbevolen: