Fans realiseerden zich zojuist het grote leeftijdsverschil tussen Brad Pitt en zijn vriendinnen uit de jaren 90

Inhoudsopgave:

Fans realiseerden zich zojuist het grote leeftijdsverschil tussen Brad Pitt en zijn vriendinnen uit de jaren 90
Fans realiseerden zich zojuist het grote leeftijdsverschil tussen Brad Pitt en zijn vriendinnen uit de jaren 90
Anonim

Jakkes. Voordat er Angelina, Jennifer of zelfs Gwyneth was, had Brad Pitt een relatie met enkele van de jongste sterren van Hollywood.

Hij deed veel minder bekende dingen voordat hij beroemd werd, maar daten met minderjarige meisjes is misschien wel het griezeligst. Fans hebben zojuist gemerkt dat zijn romantische trackrecord uit de jaren '90 enkele relaties bevat die de meeste mensen verontrustend vinden.

Hij was 26 toen hij uitging met Juliette Lewis, 16

In een IG-post van een vintage-account met een popcultuurthema, gaan fans in de reacties over hoe ongepast het was voor Brad om met iemand te daten die 10 jaar jonger was dan hij toen hij halverwege de twintig was.

Hoewel het daten van iemand binnen tien jaar van zijn leeftijdscategorie meestal NBD is, werd Juliette Lewis op dat moment niet echt als een volwassene beschouwd. Het paar dateerde uiteindelijk van 1990 tot 1993, toen Juliette 16-19 was en Brad 26-29.

Brad ontmoette Juliette op de set van de tv-film 'Too Young To Die'. In de film speelde Juliette een 15-jarige exotische danseres (oof) en Brad speelde haar oudere "minnaar", volgens de schetsmatige trailer die je hier kunt bekijken.

Hoewel Juliette was geëmancipeerd van haar ouders en onafhankelijk woonde vanaf de jonge leeftijd van 14, vonden fans nog steeds dat Brad niet met haar had mogen daten, terwijl ze op IG ingingen met opmerkingen als "Bradley wat is dit.." en "zo vies."

Hij was 24 toen hij uitging met Shalane McCall, 15

Brad verscheen in 1988 in 'Dallas' en kreeg zijn allereerste kus op het scherm van de jonge actrice Shalane McCall. Ze was toen pas 15. Ondanks dat Brad een volwassen 24-jarige was, begon het paar eigenlijk een relatie terwijl hij in de show was.

"Ik ontmoette hem een uur voor de opnames", vertelde Shalane aan People in 1988 toen haar werd gevraagd hoe ze het vond om romantische scènes met Brad te filmen. "Maar het was niet ongemakkelijk. We lachten en maakten grapjes."

Mensen meldden ook dat Shalane's moeder een andere kijk op die ervaring had: "Ik kan je vertellen dat er angst was bij Shalane", gaf haar moeder Cherie toe. "Het is niet cool op haar leeftijd om toe te geven hoe onervaren je bent. Ze heeft maar drie jongens in haar leven gekust." Dat is waarschijnlijk heel anders dan het aantal kusjes van Brad tegen de tijd dat hij en Shalane van 1988 tot 1989 dateerden.

Nu 56 jaar oud, heeft hij een relatie met de 27-jarige Nicole Poturalski

Ze is minder dan de helft van zijn leeftijd, en dat is niet eens het vreemdste aan Brads nieuwste relatie sinds de scheiding van Angelina.

Cosmopolitan meldt dat Brad Nicole's echtgenoot (ja, echtgenoot) in 2009 ontmoette toen hij 'Inglorious Basterds' aan het filmen was in Duitsland, en haar datzelfde jaar op hun eerste date meenam naar een Kanye West-concert.

Geen woord over hoe haar man denkt dat ze romantische reizen naar het buitenland maakt met deze Hollywood A-lister, maar hun relatie neemt toch een vlucht. Alles wat we kunnen zeggen is dat Brad zeker een type heeft. Zie je de gelijkenis met de jonge Angelina?

Aanbevolen: