Ray Fisher reageert bij tweede kans om Cyborg te spelen in de 'Snyder Cut

Inhoudsopgave:

Ray Fisher reageert bij tweede kans om Cyborg te spelen in de 'Snyder Cut
Ray Fisher reageert bij tweede kans om Cyborg te spelen in de 'Snyder Cut
Anonim

In tegenstelling tot de versie van Joss Whedon, schreef regisseur Zack Snyder een script waarin zijn hoofdpersonen helderder dan ooit schitterden als individuele leden van de Justice League. Ray Fisher's Cyborg en Ezra Miller's Flash (Barry Allen) werden grondig verkend en hun superheldencapaciteiten kregen de hoofdrol.

De film kreeg lovende recensies van DC fans, de acteurs waren trots op hun inspanningen en iedereen was behoorlijk opgewonden dat Zack Snyder de kans kreeg om zijn visie tot leven te brengen. Of er nu een vervolg op de Justice League komt of niet, Ray Fisher is enthousiast over het vooruitzicht om zijn rol als Cyborg opnieuw te spelen, maar voorlopig is de acteur tevreden met zijn DC-carrière.

Ray Fisher reflecteert op zijn reis als Cyborg

Acteurs die superhelden in het Marvel- en DC-universum hebben geportretteerd, krijgen vaak de kans om hun rol opnieuw te spelen, in onafhankelijke superheldenfilms of films met een ensemblecast. Ray Visser; de fan-favoriet Cyborg, reflecteert op zijn Justice League-reis en is dolblij dat hij twee keer hetzelfde personage heeft gespeeld… in dezelfde film.

Fisher erkende dat, net als hijzelf, ook zijn personage een tweede kans kreeg in het leven in de film, wat "een beetje trippy" was.

Het gerucht gaat dat Cyborg zich zal voegen bij de cast van The Flash, een film uit 2022 waarin het speedster-personage van Ezra Miller centraal staat. Als je ziet hoe Barry en Cyborg (Victor) vrienden zijn geworden, zou het best interessant zijn om hem deel te laten uitmaken van het nieuwe verhaal, of hem zelfs in een alternatieve tijdlijn te zien.

In een recent interview onthulde Snyder zijn spijt dat hij niet "harder heeft gepusht" voor een solo Cyborg-film.

"Ik ben erg verdrietig dat ik niet harder heb gepusht om de Cyborg-film op te zetten voordat we Justice League opnamen, omdat ik veel werk had verzet om Wonder Woman en Aquaman op te zetten en om die films te krijgen op hun voeten."

Aangezien Fisher al de wens heeft geuit om zijn personage voor Zack Snyder opnieuw te spelen, zouden we zeggen dat het een kwestie van tijd is voordat Victor Stone zijn eigen film krijgt. Aangezien de regisseur Justice League in de ogen van fans heeft verzilverd door de originele versie tot leven te brengen, kunnen ze nu vrijwel alles bekijken!

Aanbevolen: