Dit is wat Sebastian Bear-McClard echt doet voor de kost

Inhoudsopgave:

Dit is wat Sebastian Bear-McClard echt doet voor de kost
Dit is wat Sebastian Bear-McClard echt doet voor de kost
Anonim

In de overgrote meerderheid van de gevallen daten beroemdheden met hun mede-beroemde mensen. In sommige zeldzame gevallen is het echter bekend dat sterren hun fans of andere relatief anonieme mensen dateren. Natuurlijk, alleen omdat een beroemdheid openstaat voor een romantische relatie met iemand die onbekend is, wil dat nog niet zeggen dat ze waarschijnlijk betrokken zijn bij een onopvallend persoon. Toen ze bijvoorbeeld trouwde met iemand waar de meeste mensen nog nooit van hadden gehoord, bleek de man van Salma Hayek een multimiljardair te zijn.

Nadat Emily Ratajkowski beroemd werd, zagen veel mensen haar als een van de fysiek meest wenselijke mensen ter wereld. Om die reden leek het slechts een kwestie van tijd voordat bekend werd dat Ratajkowski betrokken was bij een van de meest begeerde vrijgezellen ter wereld. In plaats daarvan bouwde Ratajkowski een leven op met een man genaamd Sebastian Bear-McClard. Met dat in gedachten roept het een aantal voor de hand liggende vragen op: wie is Sebastian Bear-McClard en wat doet hij voor de kost?

Emily wordt beroemd

In het jaar 2013 werd 'Blurred Lines' het onbetwiste nummer van de zomer. Hoewel het sindsdien erg controversieel is geworden vanwege zijn seksisme, speelde de videoclip voor "Blurred Lines" een belangrijke rol in al het succes dat het nummer ontving. Bovendien maakte de muziekvideo Emily Ratajkowski ook van de ene op de andere dag vanwege haar hoofdrol en uiterst onthullende rol erin.

Nadat Emily Ratajkowski onder de aandacht van de massa kwam, nam de carrière van het model een grote vlucht. Ratajkowski zou tenslotte op de catwalk van Paris Fashion Week lopen en sindsdien heeft ze model gestaan voor een lange lijst van grote merken. Bovendien kreeg Ratajkowski een van de meest gewilde optredens in de modellenwereld toen ze te zien was op de pagina's van Sports Illustrated's Swimsuit Issue.

Als al het succes van Emily Ratajkowski in de modellenindustrie niet indrukwekkend genoeg was, is ze er ook in geslaagd om een indrukwekkende acteercarrière te lanceren. Op het moment van schrijven zijn de meest indrukwekkende kredieten van Ratajkowski onder meer te zien in films als Gone Girl, Entourage, I Feel Pretty en Welcome Home.

Een leven opbouwen Sebastian

Nadat Emily Ratajkowski een aantal jaren een relatie had met een muzikant genaamd Jeff Magid, werd plotseling aangekondigd dat ze begin 2018 hun eigen weg waren gegaan. Toen, tot grote verbazing van veel waarnemers, hoorde de wereld dat Ratajkowski was getrouwd met een man genaamd Sebastian Bear-McClard nadat het paar nog maar een paar weken aan het daten was. Na verloop van tijd werd vernomen dat het gelukkige paar in het huwelijksbootje stapte in een gerechtsgebouw in New York City en dat ze hun tijd verdeelden tussen Manhattan en Los Angeles.

Een paar jaar na hun relatie werd aangekondigd dat Emily Ratajkowski haar eerste kind verwachtte met haar man Sebastian Bear-McClard. Uiteindelijk beviel Ratajkowski op 8 maart 2021 van een zoon genaamd Sylvester. Helaas is Ratajkowski sinds die tijd een enigszins controversieel figuur geweest waarbij sommige waarnemers de manier waarop ze met het moederschap omging beoordeelden.

Wat Sebastian Bear-McClard echt voor de kost doet

Hoewel er geen twijfel over bestaat dat Sebastian Bear-McClard vooral bekend is als de echtgenoot van Emily Ratajkowski en de vader van haar zoon, heeft hij meer bereikt dan dat in zijn leven. Bear-McClard is bijvoorbeeld een acteur die bijrollen heeft gespeeld in verschillende films, waaronder Heaven Knows What en The Minority. Tot op heden komt Bear-McClard's meest opmerkelijke acteerkrediet voort uit een kleine rol die hij speelde in de veelgeprezen Robert Pattinson-film Good Time uit 2017.

Naast het handjevol keren dat Sebastian Bear-McClard op het scherm is verschenen, heeft hij achter de schermen veel meer succes gehad. Bear-McClard, een ervaren filmproducent, heeft verschillende veelgeprezen films tot stand gebracht. Het meest opvallende was dat Bear-McClard een van de mannen was die het Adam Sandler-drama Uncut Gems uit 2019 produceerde. Gemakkelijk een van de meest meeslepende films van het jaar, veel mensen waren woedend toen Uncut Gems niet was genomineerd voor een Oscar voor beste film. Vanwege zijn rol in het produceren van films als Heaven Knows What, Good Time en Uncut Gems, is Bear-McClard echter genomineerd voor verschillende opmerkelijke prijzen.

Op dit punt in zijn carrière lijkt het waarschijnlijk dat Sebastian Bear-McClard de komende jaren veel meer succes zal hebben. De reden daarvoor is het succes van Uncut Gems, er is veel vraag naar de Safdie Brothers sinds ze die film schreven en regisseerden. Omdat Bear-McClard een hechte band met de broers heeft en ze samen een productiebedrijf hebben opgericht genaamd Elara Pictures, gaat het ook voor hem goed. Elara Pictures is zelfs opmerkelijk genoeg geworden dat HBO het bedrijf van Bear-McClard tekende voor een eerste-look-deal. Dat is iets waar de meeste producers alleen maar van kunnen dromen.

Aanbevolen: