Wat fans echt denken over de echtgenoot van Emily Ratajkowski, Sebastian Bear-McClard

Inhoudsopgave:

Wat fans echt denken over de echtgenoot van Emily Ratajkowski, Sebastian Bear-McClard
Wat fans echt denken over de echtgenoot van Emily Ratajkowski, Sebastian Bear-McClard
Anonim

Van buitenaf gezien lijkt bijna elk aspect van rijk en beroemd zijn fantastisch. Per slot van rekening hebben mensen de neiging om alles in het werk te stellen om sterren gelukkig te maken en de overgrote meerderheid van de beroemdheden krijgt een fortuin betaald voor hun werk. Alsof dat allemaal nog niet geweldig genoeg was, hebben veel sterren ook carrières waarmee ze de wereld rond kunnen reizen met andere mensen of bedrijven die de rekening betalen.

Ondanks alle redenen waarom beroemd zijn geweldig klinkt, lijdt het geen twijfel dat beroemdheid ook een heel donkere kant kan hebben. Sterren hebben bijvoorbeeld te maken met incidenten zoals de tijd dat Anya Taylor-Joy in tranen werd achtergelaten vanwege de paparazzi. Natuurlijk zijn de paparazzi niet de enigen die beroemdheden hard kunnen behandelen, zoals blijkt uit alle keren dat beroemdheden brutaal online zijn getrolld. Met dat in gedachten roept het een voor de hand liggende vraag op: heeft een niet-traditionele "beroemdheid" zoals de echtgenoot van Emily Ratajkowski, Sebastian Bear-McClard, te maken met gehaat worden door de fans van zijn vrouw?

Fans noemen Sebastian Bear-McClard "En titled"

Natuurlijk moet het vanzelfsprekend zijn dat niemand de fans van Emily Ratajkowski heeft ondervraagd, dus er is geen wetenschappelijke manier om te weten hoe zij over haar man Sebastian Bear-McClard denken. Bovendien zijn de fans van Ratajkowski geen monoliet die allemaal dezelfde mening hebben als het gaat om Bear-McClard. Dat gezegd hebbende, op basis van al het bewijsmateriaal lijkt het redelijk veilig om te concluderen dat de meeste fans van Ratajkowski niet erg positief zijn over Bear-McClard.

Gezien het feit dat Emily Ratajkowski een zeer succesvol model is en er is gemeld dat Sebastian Bear-McClard een aanzienlijk fortuin heeft, gaan de meeste mensen ervan uit dat ze hoog op het varken leven. Als gevolg hiervan waren ze geschokt toen in 2019 werd gemeld dat Bear-McClard $ 120.000 huurachterstand had op zijn appartement en bescherming zocht tegen uitzetting onder de loftwet van New York. Die wet was tenslotte bedoeld om failliete artiesten te beschermen, niet filmproducenten die veel geld lijken te hebben. Daarom riepen verschillende buren van Bear-McClard hem in de pers.

Tijdens een gesprek met de New York Post riep een van de buren van Sebastian Bear-McClard hem in zeer duidelijke taal. "Het idee dat een van deze rijke individuen het systeem uitbuit om te redden wat voor hem een duit in het zakje is, is een schop onder de kont voor de mensen die Bleecker Street hebben gemaakt tot wat het is." Met het sentiment achter dat citaat in gedachten, gingen veel mensen naar de sociale media om Bear-McClard getiteld te noemen.

Aangezien veel fans van Emily Ratajkowski boos waren op haar man, verdedigde ze Sebastian Bear-McClard op Twitter. "De man is 38, niet 31. 's een onafhankelijke filmproducent, dus mensen die denken dat hij rijk is, is heel aardig, maar niet op feiten gebaseerd. Hij groeide op in de buurt waar hij nu woont, zijn beide ouders zijn kunstenaars die uit hun huizen in het centrum van New York werden geprijsd. Ik ben een jaar geleden bij hem ingetrokken. Ik ben er trots op dat hij de goede strijd strijdt tegen een vastgoedconglomeraat dat het gebouw waarin hij woont voor 40 miljoen heeft gekocht en is doorgegaan met het verspreiden van verkeerde informatie over zijn huurders om winst te maken. NYC is zo veranderd en het is een schande dat mensen die op creatieve gebieden werken, uit de stad worden verplaatst."

Sebastian Bear-McClard's serieuze controverse

Ongeveer een jaar nadat Sebastian Bear-McClards geschil met zijn huisbaas de pers bereikte, bevond hij zich in een veel ergere controverse. Nadat Emily Ratajkowski had toegegeven dat ze zich soms "zo nutteloos" voelt in haar pogingen om racisme te bestrijden, had BET's stijlregisseur Danielle Prescod een suggestie voor waar ze zou moeten beginnen.

“Ik heb eigenlijk een idee. Je zou kunnen beginnen met te praten met je man, een blanke man, die het n-woord herhaaldelijk heeft gebruikt in mijn aanwezigheid. Zo erg zelfs dat een andere zwarte vriend zo walgde dat ze [het feest waar hij het zei] verliet. Een andere zwarte vrouw had exact dezelfde ervaring.”

In reactie op de opmerking van Danielle Prescod over zijn gedrag, verontschuldigde Emily Ratajkowski's echtgenoot Sebastian Bear-McClard zich voor het gebruik van het N-woord op Twitter. “Ik gebruikte een woord terloops alsof het van mij was om te gebruiken. Dat is het niet, dat was het nooit en zal het ook nooit worden. De afgelopen jaren heb ik veel geleerd over mijn voorrecht als man en als blanke en over de geschiedenis van racisme in dit land. Het bezitten van onze misstappen is een cruciaal onderdeel van het veranderen van de manier waarop de wereld werkt. Ik ben beschaamd en beschaamd en ik bied mijn oprechte excuses aan aan iedereen die ik misschien heb gekwetst.”

Hoewel het goed was dat Sebastian Bear-McClard zijn excuses aanbood voor zijn gedrag, zorgt het feit dat hij zo met het N-woord rondspookte, nog steeds dat veel mensen een hekel aan hem hebben. Als je daar rekening mee houdt met het geschil over Bear-McClard die geen huur beta alt en het feit dat Emily Ratajkowski ook veel critici heeft, lijkt het heel duidelijk dat veel mensen een hekel hebben aan Sebastian. Sterker nog, vóór een van die verhalen, lijkt het erop dat veel mensen Bear-McClard niet leuk vonden. Immers, toen TMZ een video uit 2018 op YouTube plaatste waarin ze de kleding van Bear-McClard bekritiseerden, noemden ze het "Emily Ratajkowski's nieuwe echtgenoot heeft geen kou". Het is duidelijk dat TMZ wist dat veel mensen problemen hebben met Bear-McClard, dus gebruikten ze die clickbait-titel.

Aanbevolen: