Hier is hoe Sebastian Bear-McClard zo rijk werd

Inhoudsopgave:

Hier is hoe Sebastian Bear-McClard zo rijk werd
Hier is hoe Sebastian Bear-McClard zo rijk werd
Anonim

Er is niet veel bekend over de echtgenoot van Emily Ratajkowski, Sebastian Bear-McClard. Ze verrasten zelfs veel fans toen ze in 2018 een stadhuisbruiloft hadden. En het ging niet zozeer om de zwoele Blurred Lines-ster die van de markt was. Het paar had fans op Twitter die dingen zeiden als: "Emily Ratajkowski moet proberen een bepaald punt te bewijzen of een soort stomme uitspraak te doen door een man te hebben die zo lelijk is." Ooh, dat is hard.

Maar wat voor veel fans echt verwarrend is, is hoe Ratajkowski terechtkwam bij iemand die relatief onbekend is. Maar de eigenaar van de Inamorata-badpaklijn is eigenlijk altijd uitgegaan met niet-beroemdheden. En om eerlijk te zijn, het waren ook niet de mooie types, sommige fans zeggen zelfs dat ze het waarschijnlijk voor het geld doet!

In 2019 haalde Bear-McClard de krantenkoppen omdat hij zijn huisbaas naar verluidt $ 120.000 schuldig was voor het ontwijken van ongeveer twee jaar huur in een appartement van $ 4900 per maand in NoHo, een dure locatie in Manhattan, New York. Door het schandaal vroegen fans zich af wie deze man is. Gaat het echt goed met hem? Is hij betrokken bij een of andere duistere zaak? Welnu, de verklaring van het model over de controverse onthulde enkele dingen over de achtergrond van Bear-McClard. Dit is wat we weten.

Bijgewerkt op 3 december 2021, door Michael Chaar: Sebastian Bear-McClard en Emily Ratajkowski begonnen voor het eerst met daten in 2018 toen ze hun allereerste publieke optreden maakten. De twee stapten kort daarna in het huwelijksbootje, wat veel interesse wekte in wie Sebastian is. Welnu, de onafhankelijke filmregisseur, producent en acteur heeft een nettowaarde van $ 15 miljoen kunnen vergaren. Dit is nogal een duizelingwekkend bedrag, maar het is duidelijk dat veel van zijn waarde voortkomt uit het geld van zijn familie, aangezien het allemaal succesvolle artiesten zijn. In 2019 kocht het duo een huis van $ 2 miljoen in Los Angeles, waarmee ze duidelijk maakten dat ze behoorlijk wat op de bank hebben staan.

Sebastian Bear-McClard's netto waarde - $ 15 miljoen

De reden dat veel fans geloofden dat Ratajkowski erin zat voor het geld van haar man, was vanwege zijn gerapporteerde nettowaarde van $ 15 miljoen. Dat is bijna het dubbele van het vermogen van het model, dat wordt geschat op ongeveer $ 8 miljoen. Maar de twee kennen elkaar al geruime tijd voordat ze bij elkaar kwamen. Ze zaten al jaren in dezelfde vriendengroep. Em Rata zei zelfs dat ze al het gevoel had dat Bear-McClard "de ware" zou kunnen zijn voordat ze met daten begonnen.

"We kenden elkaar al heel lang en hij [Bear-McClard] maakt graag grapjes als: 'Ja, iedereen denkt dat we snel zijn getrouwd, maar je hebt me twee jaar doorgelicht', vertelde ze aan Busy Tonight. "Vrouwen weten het altijd… ik had altijd zoiets van 'Oké, ik zou waarschijnlijk niet alleen met die man om moeten gaan'… en dan weet je dat ik bij de rechtbank ben om te trouwen."

Veel fans wedden dat hun huwelijk geen stand zou houden vanwege hoe snel hun relatie escaleerde, plus hun leeftijdsverschil van 11 jaar. Maar de twee zijn nu bijna drie jaar getrouwd en hebben onlangs hun eerste kind verwelkomd, Sylvester Apollo Bear.

Hij komt uit een familie van artiesten

Toen Ratajkowski tijdens het huurschandaal naar de verdediging van haar man kwam, schreef ze op Twitter: "Hij groeide op in de buurt waar hij nu woont, zijn beide ouders zijn kunstenaars die uit hun huizen in het centrum van New York." De moeder van Bear-McClard, Liza Bear, is een filmmaker, schrijver en activist. Ze was medeoprichter van de kunsttijdschriften Avalance en Bomb uit de jaren 70. Michael McClard, zijn vader, is een kunstenaar die tentoongesteld werd in het Museum of Modern art in New York City.

Bronnen zeggen dat Bear alleen al een totaal vermogen van $ 96 miljoen heeft vanaf 2021, voornamelijk uit zijn regiecarrière. Er zijn niet zoveel openbare details over de werken en het vermogen van McClard. Maar kom op, het vermogen van zijn echtgenote is genoeg om te hebben bijgedragen aan de rijkdom van hun zoon. Em Rata ontkende echter geruchten over de bevoorrechte opvoeding van haar man. Ze trok zelfs de kaart van de worstelende artiest toen ze hem verdedigde tijdens de huurcontroverse.

Hij is een onafhankelijke filmproducent

"Hij is een onafhankelijke filmproducent, dus mensen die denken dat hij rijk is, is heel aardig, maar niet gebaseerd op de feiten", schreef Ratajkowski op Twitter ter verdediging van haar man. Bear-McClard heeft in feite gewerkt als regisseur, schrijver, producent en acteur. Hij is een partner van het productiebedrijf Elara Pictures met de Safdie Brothers en Oscar Boyson. Hij produceerde ook de Amerikaanse misdaadthriller Uncut Gems met Adam Sandler in de hoofdrol.

De film verdiende een indrukwekkende $ 50 miljoen. De verkoop van het ticket werd zelfs beschreven als "een bewijs van de kracht van een originele en opwindende film met een onverwacht optreden van een iconische comedy-ster" door senior Comscore-analist, Paul Dergarabedian. Maar de andere projecten van Bear-McClard waren niet zo groot.

Hij produceerde de psychologische dramafilm Heaven Knows What in 2014 en Good Time met Robert Pattinson in de hoofdrol in 2017. Deze films verdienden ongeveer 1/4 of zelfs minder van wat Uncut Gems maakte. Hij regisseerde ook een paar korte films. Maar net als zijn laatste acteerperiode waren dit projecten waar niemand ooit van heeft gehoord.

Om terug te komen op de huurcontroverse, het paar kreeg uiteindelijk betaald om het gebouw te verlaten. Ze hebben blijkbaar een staatsloftwet misbruikt die bedoeld was om echte uitgehongerde artiesten te ondersteunen. Na de schikking kochten ze een huis van $ 2 miljoen in L. A. Niet slecht, maar dat bevestigt alleen maar dat de man van Em Rata absoluut geen worstelende kunstenaar is.

Aanbevolen: