Hoe Jeremy Allen White zich echt voelt over dorst van fans

Inhoudsopgave:

Hoe Jeremy Allen White zich echt voelt over dorst van fans
Hoe Jeremy Allen White zich echt voelt over dorst van fans
Anonim

Voor de meeste mensen kunnen sociale media een valstrik zijn die is ontworpen om hun zelfrespect te verscheuren. Immers, veel mensen die vermeende dorstvallen op sociale media plaatsen, werden bespot in plaats van bewonderaars. Aan de andere kant, wanneer sommige beroemdheden foto's van dorstlessen op sociale media plaatsen, hebben ze veel vreemden die hun uiterlijk loven. Meer dan dat, er zijn veel voorbeelden van keren dat sterren afbeeldingen plaatsten die zo indrukwekkend waren dat andere sterren ernaar dorstten.

In tegenstelling tot alle beroemdheden die hun best lijken te doen om het grote publiek naar hen te laten verlangen, leek Jeremy Allen White zich nooit al te veel zorgen te maken over het krijgen van dat soort aandacht. Met dat in gedachten is het logisch dat White nooit veel interesse leek te hebben in fans die zijn uiterlijk fladderen. Toen White in 2020 echter een film promootte, nam hij deel aan een video waarin hij reageerde op de dorstige tweets van fans over hem en de reactie van de acteur was fascinerend en veelzeggend.

Jeremy Allen White's liefdesleven met Emma Greenwell en Addison Timlin

Gedurende de hele geschiedenis van Hollywood is de overgrote meerderheid van acteurs die op jonge leeftijd beroemd zijn geworden, gekoppeld aan verschillende sterren. Hoewel daar niets mis mee is, omdat het moeilijk is om te weten wat je wilt in een partner zonder de verkeerde persoon te daten, zijn sommige sterren nooit betrokken geraakt bij datingkringen met beroemdheden. In de jaren sinds hij beroemd werd, is Jeremy Allen White bijvoorbeeld alleen betrokken geweest bij langdurige relaties.

Zoals oude Shameless-fans zich ongetwijfeld zullen herinneren, raakte Jeremy Allen White's personage Lip Gallagher al vroeg in de serie betrokken bij Mandy Milkovich. Helaas voor Mandy was ze altijd meer verliefd op Lip dan andersom. In het echte leven waren White en de acteur die Mandy tot leven bracht, Emma Greenwell, echter jarenlang toegewijd aan elkaar voordat ze hun eigen weg gingen.

Nadat Jeremy Allen White en Emma Greenwell uit elkaar gingen, raakte hij betrokken bij Addison Timlin. Zoals de fans van White zouden leren, was hij al vele, vele jaren bevriend met Timlin voordat hun relatie plotseling een romantische wending nam. Na een behoorlijke tijd samen te zijn geweest, zijn White en Timlin in 2020 getrouwd en hebben ze samen twee kinderen op de wereld verwelkomd.

Jeremy Allen White reageert op dorstige tweets

In de afgelopen decennia namen sterren die de ronde deden om hun aankomende projecten te promoten alleen deel aan een reeks interviews in talkshows en met verslaggevers. Dankzij YouTube verschijnen er nu echter routinematig sterren in een reeks unieke video's tijdens het promotieproces. Er zijn bijvoorbeeld heel veel beroemdheden verschenen op Hot Ones, een show waarin ze tien hete vleugels één voor één eten, waarbij ze allemaal pittiger worden totdat ze veel te heet zijn. Evenzo heeft Buzzfeed een lange lijst van sterren die op een promotietour waren, reageren op dorstige tweets over hen voor de camera.

Toen Jeremy Allen White in 2020 The Rental promootte, nam hij deel aan een Buzzfeed dorsttrapvideo waarin mensen opmerkingen maakten over hem en zijn beroemdste personage. Het is niet verwonderlijk dat de meeste dorstige tweets over zichzelf die White voor de camera las behoorlijk intens waren. "Jeremy Allen White is eerlijk gezegd een van de mooiste mensen die leeft, heilige onzin" "Ik wil echt een nieuwe blog beginnen, alleen voor Jeremy Allen White's kont, ik bedoel, heb je dat ding gezien, daymmm" "Ik zou willen zakken voor Lip Gallagher" "Ik Ik zou echt willen dat Jeremy Allen White een twitter had, zodat ik hem kon vertellen over elke uitgebreide fantasie die ik heb gehad waarbij hij betrokken was. Ik ben verliefd.”

Nadat Jeremy Allen White de eerste tweet van de dorstval in de bovengenoemde video had gelezen, leek hij het compliment ter harte te nemen toen hij zei: "dat is echt heel leuk". Van daaruit leek White enige vreugde te scheppen in het feit dat iemand een compliment aan zijn kont gaf."Dat is grappig. Ik heb het gevoel dat ik zo'n niet-bestaande kont heb. Mijn vrouw maakt altijd grapjes over mijn kont.” Naarmate de video vorderde en de dorstige tweets over hem echter intenser werden, leek White met name steeds ongemakkelijker te worden. In feite, na het lezen van een dorstige tweet over zijn schaamteloze karakter, berispte White de schrijver door te zeggen: "Ik zou zeggen, Lip Gallagher zou er niet in geïnteresseerd zijn. Noch ik". Tot slot, in de laatste seconden van de video, zegt White: "Ik heb geen Twitter, dus veel daarvan zijn gloednieuwe ideeën. Ik denk dat dat de reden is dat ik geen Twitter meer zal hebben.”

Op basis van wat White te zeggen had in de eerder genoemde video met tweets over dorst, lijkt het alsof hij gemengde gevoelens heeft over fans die naar hem dorsten. Uiteindelijk leek White het in het begin leuk te vinden dat mensen complimenten gaven over zijn uiterlijk, maar hij leek vrij snel overweldigd te raken.

Aanbevolen: