Waarom Paul Sorvino niet zo enthousiast was Mira speelde in de reünie van Romy en Michele op de middelbare school

Inhoudsopgave:

Waarom Paul Sorvino niet zo enthousiast was Mira speelde in de reünie van Romy en Michele op de middelbare school
Waarom Paul Sorvino niet zo enthousiast was Mira speelde in de reünie van Romy en Michele op de middelbare school
Anonim

Mira Sorvino beweert zich "los" te voelen sinds de dood van haar vader, Goodfellas-ster Paul Sorvino. Natuurlijk was Paul bijna niet een van de sterren van de Martin Scorsese-film. Gelukkig besloot hij om niet te stoppen en bevestigde hij zijn stempel in het gangstergenre. In feite werd Paul een soort filmlegende. Het is dus logisch dat zovelen, waaronder zijn dochter, zijn dood uitstorten.

Mira is ongetwijfeld de beroemdste van Pauls kinderen. Hoewel ze in tal van films en tv-shows speelde, is ze gemakkelijk het best bekend voor haar werk in Romy and Michele's High School Reunion uit 1997. Samen met Friends-ster Lisa Kudrow hielp Mira een bonafide culthit te creëren.

In een interview met Vulture over het maken van Romy en Michele's High School Reunion, onthulde Mira echter dat haar vader echt niet dacht dat ze geschikt was om de rol van Romy te spelen.

Hoe Mira Sorvino werd gegoten in Romy and Michele's High School Reunion

Romy en Michele's High School Reunion brak de mal. In die tijd waren er maar heel weinig films rond twee goofball-vrouwen. Mannen konden deze rollen spelen, maar vrouwen waren er ver en ver tussenin.

De film, die werd geregisseerd door David Mirkin en geschreven door Robin Schiff (gebaseerd op haar toneelstuk genaamd 'Ladies Room'), maakte een nieuwe ster van Lisa Kudrow en herdefinieerde Mira Sorvino's carrière.

"Ik herinner me dat ik er een aanbod voor had, en ik las het, en ik vond het heel erg grappig," zei Mira tegen Vulture over hoe ze was gecast.

Terwijl Mira helemaal in was op het personage, de komedie en met Lisa Kudrow werkte, dachten haar agenten dat dit niet het juiste project voor haar was.

"Mijn agenten stelden het destijds in vraag omdat het een beetje laaghartig was, met hier en daar wat grove humor. Sommige zijn afgezwakt en andere komen niet meer in de film voor. Ze vroegen - Ik was net genomineerd voor een Oscar - of het de juiste keuze was. Maar ik voelde me zo verwant met deze personages omdat ik een totale nerd was op de middelbare school."

Ondanks de gevoelens van haar agenten, accepteerde Mira de rol. Ze zag er iets in dat zij niet zagen.

"Ik geloofde er gewoon echt in. Ik had het instinct dat het geweldig was en dat de betrokken mensen er iets heel speciaals van zouden maken. Het was gewoon mijn gevoel. Het was geen tactische [keuze]; ik wilde het doen. En ik wist hoe ik haar wilde doen. Ik hoorde haar stem in mijn hoofd."

Mira Sorvino baseerde Romy op haar zus

In haar interview met Vulture onthulde Mira dat ze Romy's stem baseerde op haar jongere zus, Amanda.

"Romy's stem is enigszins gebaseerd op mijn zus. Toen mijn zus jonger was - ze is twee en een half jaar jonger dan ik - had ze een beste vriend genaamd Murph. We groeiden op in New Jersey, maar op de een of andere manier waren ze allebei soort sprak hierin [breekt in Romy's stem en lacht waanzinnig]. Ze lachten niet zo veel, maar het was dat rare soort pseudo-Valley Girl-tweelingspraak dat ze hadden. En ik maakte er gewoon een iets lager, omdat ik voelde dat Romy de man in de relatie is, "zei Mira.

Paul Sorvino vond Mira niet grappig

Mira onthulde dat haar familie, namelijk haar vader, Paul, niet zo enthousiast was over het idee van Romy en Michele's High School Reunion.

"Ik ben nogal streng opgevoed; ik was een echte goody-goody op de middelbare school, en mijn moeder is een zeer religieus persoon, en mijn vader was een zeer autoritaire Italiaanse vader. Dus dingen als de "Oh, Ramon” scene - ik zat daar in het publiek met hen naast me en ik ben als [mimespelers die hun ogen bedekken]. Er zijn verschillende films geweest waarin ik hun ogen moest bedekken, en sommige hun oren. Ik weet niet precies wat ze dachten. Ik denk dat ze ervan genoten hebben. Maar ik was gestrest over de seksuele humor die erin zat, "zei Mira tegen Vulture.

Het belangrijkste probleem dat Paul had met Mira die de rol in de komische film speelde, was dat hij zijn dochter niet grappig vond.

Om eerlijk te zijn, Mira beweerde dat ze over het algemeen een serieus persoon is.

"Toen ik Mighty Aphrodite kreeg, wat mijn eerste gigantische doorbraak was, wat een komedie was, zei mijn vader als reactie: 'Mira? Grappig?' Dus ik denk dat het een verborgen kant van mij is, maar het is mijn favoriete modus. Comedy is waar ik het gelukkigst ben. Toen ik een paar jaar Modern Family deed als gastster, hield ik ervan om gekke, gekke dingen te doen. In de meer komische scènes in Hollywood van Ryan Murphy vond ik het heerlijk als ik grappig kon zijn en kon improviseren. In het echte leven denk ik niet dat ik grappig ben - misschien zeg ik een paar momenten per dag iets grappigs. Maar het is mijn favoriete manier van optreden."

Aan het eind van de dag leek Paul een groot voorstander van Mira's optreden in Romy en Michele's High School Reunion. Hij had haar tenslotte op bijna elk gebied van haar leven terug. Dit lijkt een van de vele redenen te zijn waarom Mira zo diep rouwt om zijn overlijden.

Aanbevolen: