Waarom fans denken dat Christine Quinn het verhaal van gepest worden op de middelbare school heeft vervalst

Inhoudsopgave:

Waarom fans denken dat Christine Quinn het verhaal van gepest worden op de middelbare school heeft vervalst
Waarom fans denken dat Christine Quinn het verhaal van gepest worden op de middelbare school heeft vervalst
Anonim

Christine Quinn heeft het zelf gezegd: ze is de schurk van Selling Sunset. Hoewel het slecht klinkt vanuit een puur entertainmentperspectief, heeft het in feite veel drama veroorzaakt binnen de cast. Er is haar vete met Chrishell Stause, haar gedeelde ex-drama met Emma Hernan, en een vermeende omkoping met een klant zodat ze zouden stoppen met werken met Hernan. Nu heeft Quinn naar verluidt de Oppenheim Group verlaten, maar fans blijven enkele van de beweringen die ze over zichzelf heeft gedaan, inclusief haar ervaring als gepest kind op de middelbare school, ontkrachten.

Christine Quinn's leven voordat 'Selling Sunset'

Quinn is altijd vocaal geweest over haar bescheiden begin. In de show vertelde ze dat ze als kind werd gepest. Ze opende ook over die tijden in een interview met Vogue in 2020. "Het leven voor mij toen ik opgroeide in Dallas, Texas, was anders. Ik had een moeder die extreem ziek was - ze kreeg voor het eerst kanker toen ze 40 was en een tweede keer een jaar later, en heeft sindsdien meerdere gezondheidsproblemen gehad", vertelde ze aan het tijdschrift. "Ik hield van theater en ik was een heel gekke, grappige, dwaze klasclown die moest stoppen omdat ik thuisonderwijs moest krijgen zodat ik thuis bij mijn moeder kon zijn. Het was moeilijk omdat ik de interactie van school miste en ik moest snel volwassen worden."

Ze onthulde ook dat ze geen middelbare schooldiploma heeft. "Iets waar ik nog nooit in het openbaar over heb gesproken, is dat ik geen middelbare schooldiploma heb. Ik ben er echt onzeker over. De reden dat ik dit nu deel, is dat ik wil dat mensen weten dat er mensen zijn die er zijn die geen onderwijs kunnen betalen of die, net als ik, hun school niet af hebben kunnen maken", vertelde ze."Ik wil niet dat mensen denken dat een diploma essentieel is om succesvol te zijn. Het was iets dat ik wilde vergeten, maar ik denk dat het belangrijk is dat ik het bespreek. Je kunt zijn wie je wilt zijn. Dat is niet zo al het andere is glazuur op de taart. We zouden de druk moeten wegnemen van jonge mensen en degenen die geen onderwijs kunnen krijgen - om welke reden dan ook - en hen zeggen: 'Hé, het komt wel goed. volg hetzelfde pad als iedereen. Er zijn altijd andere opties.'"

Waarom fans niet geloven dat Christine Quinn werd gepest op de middelbare school

Reddit-fans hebben onlangs een jaarboekfoto van Quinn gevonden, en velen van hen denken dat ze er niet uitzag alsof ze werd gepest. "Ze zei eigenlijk dat ze werd gepest omdat alle meisjes haar wilden en alle jongens bij haar wilden zijn. Ze praat erover wanneer ze haar middelbareschoolvriend in seizoen 1 ontmoet", herinnerde een commentator zich in de antwoordsectie. Een andere Redditor zei: "Ik bel BS omdat ze werd gepest, ik denk dat ZIJ de pestkop was en werd uitgeroepen en ze vervreemdde de hele school, dus moest ze [thuisonderwijs] krijgen. Ik geloof geen seconde dat ZIJ werd gepest om haar uiterlijk!" Velen waren het daarmee eens.

"Ik ben het ermee eens. Ze ziet eruit als het mooie meisje op school. En haar houding is nu verschrikkelijk. Ik heb haar op shows gezien vanwege haar boek, en het herha alt 'bespaar je geld'", merkte een ander op Reditor. "Wat de meeste investeerders je zullen vertellen, geld moet in beweging blijven. Ze is dom, verwend en ze heeft iemand met geld in de val gelokt. [Hij zal] haar onzin beu worden." Een andere fan zei ook dat "niets dat ze heeft gezegd waar bleek te zijn. Het is triest hoeveel ze liegt." Ze merkten zelfs de inconsistentie op in haar middelbare schoolverhaal. "Was niet een van de verhaallijnen van seizoen 1 die kerel met wie ze naar de middelbare school ging en die haar mee uit wilde nemen op een date? Hoe had dat kunnen gebeuren als ze in de 8e klas stopte?" een vroeg.

Natuurlijk brachten ze ook de drastische verandering in Quinns uiterlijk ter sprake. "Ze ziet er zeker gemiddeld uit in vergelijking met haar Hollywood-glamour", schreef een fan."Geen operatie, lipfillers, zware make-up, dure kleding… zoals ik al zei, mensen veranderen duidelijk van middelbare school naar volwassen." De schaduw…

Wat Christine Quinn heeft gezegd over plastische chirurgie

Sprekend met Vogue over plastische chirurgie, was Quinn trots om toe te geven dat ze een paar keer onder het mes is gegaan. Ze promoot zelfs om er eerlijk over te zijn. "Ik ben helemaal voor waarheidsdragende plastische chirurgie. Het is belangrijk in een wereld waar deze façade van sociale media ervoor zorgt dat mensen lichaamsdysmorfie hebben", zei ze. "Mensen denken dat [dingen] echt zijn, en dat is het niet. Ik vertel mensen de hele tijd: ik heb mijn borsten laten doen, ik laat mijn lippen doen, tonnen Botox, tonnen make-up." De realityster geeft ook $ 1000 per dag uit voor haar make-up in de show. "Het is duur om er zo goedkoop uit te zien," legde ze uit.

Aanbevolen: