Wat is er gebeurd met de sterren van 'Romy And Michele's High School Reunion' na de komedie?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met de sterren van 'Romy And Michele's High School Reunion' na de komedie?
Wat is er gebeurd met de sterren van 'Romy And Michele's High School Reunion' na de komedie?
Anonim

Kun je geloven dat het bijna 25 jaar geleden is dat Romy and Michele's High School Reunion in de bioscoop werd uitgebracht? De cultklassieker volgt twee gekke, maar sympathieke vrienden die hun 10-jarige middelbare schoolreünie naderen. De twee blondines gebruiken dit evenement als een kans om zichzelf opnieuw uit te vinden als de mensen die ze altijd al wilden zijn. Romy en Michele transformeren zichzelf in dunnere, mooiere en succesvollere versies van zichzelf. Ze keren terug naar hun geboorteplaats Tuscon en wonen de reünie bij met als doel hun pestkoppen op de middelbare school jaloers te maken op hun uiterlijk en succes. Laten we eens kijken waar de cast van deze film uit 1997 zich nu bevindt.

10 Mira Sorvino werd op de zwarte lijst gezet door Harvey Weinstein

Mira Sorvino werd beroemd na het winnen van een Oscar voor haar rol in Woody Allens Mighty Aphrodite. Mira speelt Romy White, een alleenstaande, ambitieuze kassier in Romy and Michele's High School Reunion. Ze heeft voortdurend geacteerd sinds ze in de film uit 1997 verscheen, maar heeft toegegeven dat haar carrière werd afgewezen omdat ze zich in het openbaar uitsprak over de seksuele intimidatie die ze van Harvey Weinstein moest doorstaan. Regisseur Peter Jackson gaf toe dat Weinstein haar had geblokkeerd om in aanmerking te komen voor casting in The Lord of the Rings-films.

Mira Sorvino is onlangs op tv verschenen als Marcia Lewis, de moeder van Monica Lewinsky in American Crime Story en naast Courtney Cox in Shining Vale. Ze deed ook een rol in seizoen 9 van de hitkomedie Modern Family.

Voorheen romantisch verbonden met Quentin Tarantino, trouwde ze in 2004 met collega-acteur Christopher Backus en ze hebben samen vier kinderen. Sorvino is een vrome christen, wat ertoe heeft geleid dat ze in verschillende op geloof gebaseerde films is verschenen, waaronder Do You Believe? (2015) en het recentere The Girl Who Believes in Miracles (2021).

9 Lisa Kudrow werd een komedie-icoon

Lisa Kudrow was al een ster toen ze speelde als Michele Weinberger in de cultfilm. Kudrow speelde Phoebe Buffay in Friends en is sinds de jaren negentig een steunpilaar voor comedy. Sindsdien is ze te zien in The Comeback, The Good Place, Unbreakable Kimmy Schmidt en Grace and Frankie.

Lisa Kudrow creëerde en speelde ook in de Showtime-serie Web Therapy, die vier seizoenen duurde en werd genomineerd voor een Primetime Emmy. Onlangs had ze een terugkerende rol in tv-shows Space Force met Steve Carrel en Feel Good. Kudrow is niet alleen een vaste tv-zender, hij is ook te zien in komische films als Easy A, Booksmart en PS I Love You. Kudrow is getrouwd en heeft een kind met Michel Stern.

8 Alan Cumming is een prijswinnaar

Alan Cumming verslaat Sandy Frink, de suffe middelbare scholier die een onbeantwoorde oogje heeft op Michele. Sindsdien heeft hij een succesvolle film-, tv- en theatercarrière gehad.

De 57-jarige acteur werd genomineerd voor meerdere Emmy Awards voor zijn rol als politieke fixer Eli Gold in The Good Wife en herenigd met Lisa Kudrow door te verschijnen in Web Therapy. Cumming is een Tony Award-winnaar en staat bekend om zijn rol als emcee in Cabaret. Hij is openlijk homoseksueel en is getrouwd met graficus Grant Shaffer.

7 Justin Theroux werd een enorme Hollywood-ster

Justin Theroux, die de mysterieuze Clarence the Cowboy speelde, in slechts zijn tweede film ooit, is een grote Hollywood-ster geworden. Hij speelde in de veelgeprezen film Mulholland Drive en vervolgens in Charlie's Angels. Onlangs speelde hij in films als The Spy Who Dumped Me, Wanderlust en Rock of Ages.

Theroux speelde als Kevin Garvey in de HBO-serie The Leftovers waarvoor hij werd genomineerd voor de Critics' Choice Television Award voor Beste Acteur in een Dramaserie. Hij speelde ook als Dr. James Mantleray in de Netflix miniserie Maniac. Hij was twee jaar getrouwd met Friends-ster Jennifer Aniston.

6 Janeane Garofalo is een bekende komiek

Janeane Garofalo, die de sarcastische Heather speelde, is beter bekend als stand-upcomedian. Voordat ze in Romy and Michele's High School Reunion verscheen, was ze een castlid van The Ben Stiller Show en Saturday Night Live.

Hoewel ze voornamelijk als stand-upcomedian werkt, heeft ze in de loop der jaren enkele film- en tv-optredens gemaakt. Ze hernam haar rol als Beth in de Netflix-reboots van Wet Hot American Summer, speelde Monica in Broad City en Cass in Younger. Ze verscheen ook in drama's zoals 24, The West Wing en Billions.

Ze trouwde in 1991 in Las Vegas met Robert Cohen, die toen schrijver was voor The Ben Stiller Show. Het paar realiseerde zich niet dat het huwelijk wettelijk bindend was en hun verbintenis werd in 2012 ontbonden.

5 Camryn Manheim werd een vaste tv-zender

Camryn Manheim speelde de overijverige Toby W alters en acteerde al sinds 1983. Manheim won een Emmy Award voor beste vrouwelijke bijrol in een drama voor het spelen van Ellenor in The Practice.

De 61-jarige staat ook bekend om het spelen van Delia Banks in Ghost Whisperer, Gladys Presley in de miniserie Elvis uit 2005 en 'Control' in Person of Interest. Meer recentelijk verscheen ze als Kate Dixon in Law and Order en Mary in Stumptown, evenals gastrollen in verschillende tv-drama's. In augustus 2019 werd ze verkozen tot secretaris-penningmeester van de vakbond SAG-AFTRA. Ze heeft een zoon, Milo, die is geboren via spermadonatie.

4 Julia Campbell verscheen op 'Dexter'

Julia Campbells rol als Christie Masters, de aanvoerder van het cheerleaderteam, was waarschijnlijk haar meest opvallende rol tot nu toe. Sinds de film speelde ze in drie afleveringen van Austin & Ally, speelde ze een terugkerende rol in seizoen 4 in Dexter als Sally Mitchell en speelde ze de moeder van JonBenet Ramsey in de tv-film Who Killed JonBenét? Hoewel ze in een aantal opmerkelijke shows is verschenen, speelt ze zelden de hoofdrol.

Ze is getrouwd met Jay Karnes van The Shield en heeft twee kinderen.

3 Elaine Hendrix is nog steeds beter bekend om 'The Parent Trap'

Elaine Hendrix speelde Lisa Luder in Romy and Michele's High School Reunion, maar is waarschijnlijk het best bekend voor het spelen van Meredith Blake in The Parent Trap uit 1998.

Ze heeft de afgelopen 25 jaar consequent in film en tv gewerkt, met gastrollen in shows als Anger Management, CSI en Married…With Children.

Ze had ook terugkerende rollen in Jeanne d'Arcadia en de remake van 90210 uit 2010. Ze heeft gastrollen gespeeld in Rules of Engagement en The Mentalist. Ze heeft momenteel rollen in Paradise Lost en speelt Alexis in Dynasty.

2 Vincent Ventresca speelde 'The Invisible Man'

Voordat ze Billy Christensen speelde in Romy and Michele's High School Reunion, was Ventresca vooral bekend door het spelen van Monica's vriendje Fun Bobby in Friends. Hij is vooral bekend door het vertolken van Darien Fawkes in The Invisible Man en Professor Jack Reed in Boston Common van NBC. Vincent Ventresca heeft de afgelopen 25 jaar consequent gewerkt en verscheen onlangs in Criminal Minds, 9-1-1 en The Fosters.

1 Kristin Bauer Van Straten speelde in 'True Blood'

Kristin Bauer van Straten speelde Kelly Possenger, maar ze is beter bekend als Pamela in True Blood en Maleficent in Once Upon a Time. Ze heeft ook een aantal gastoptredens gedaan in verschillende tv-shows, waaronder het spelen van Jerry's vriendin met "mannenhanden" op Seinfeld. Ze speelt momenteel Shannon op Peacock's Sacred Lies.

Kristin Bauer is ook een opmerkelijke voorvechter van natuurbeschermers en dierenrechten.

Aanbevolen: