Hier is waarom de fans van Dane Cook niet zo enthousiast zijn over zijn relatie

Inhoudsopgave:

Hier is waarom de fans van Dane Cook niet zo enthousiast zijn over zijn relatie
Hier is waarom de fans van Dane Cook niet zo enthousiast zijn over zijn relatie
Anonim

Het v alt niet te ontkennen dat Dane Cook veel minder beroemd is dan vroeger. De strip verdiende miljoenen met zijn grappen, maar hij verdiende ook de woede van mensen die zijn soort humor niet begrepen. Tegenwoordig staat Dane echter minder in de schijnwerpers en meer een huismus.

Toch hebben fans heel veel geleerd over zijn privéleven en al zijn ups en downs. Een groot deel van zijn privéleven (en zijn Instagram-game, laten we eerlijk zijn) is zijn vriendin, Kelsi Taylor. Het enige probleem is dat zelfs de meest fervente Dane Cook-fans beseffen dat er iets ongemakkelijks aan het paar is.

Mensen die geen fan zijn, hebben ook heel specifieke gedachten over Dane Cook en zijn vriendin.

Critici zeggen dat Dane Cook met een tiener uitging

Dane Cook en zijn vriendin Kelsi zijn al vier jaar samen en vertonen geen tekenen van problemen in het paradijs. Toen het nieuws over hun relatie echter voor het eerst bekend werd, waren veel mensen ronduit walgelijk.

Scary Mommy schreef zelfs een stuk met de titel 'Letterly Everyone Is Creeped Out That Dane Cook, 46, Is Dating A Teenager'. Wil iemand meer over dit onderwerp zeggen?

Opdat niemand denkt dat Dane onterecht wordt beschoten, is het waar; Kelsi was 18 toen de twee begonnen te daten. En het blijkt dat ze misschien nog jonger was toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten.

Is een leeftijdsverschil van 27 jaar te groot?

De meeste mensen zijn het erover eens dat, of iemand nu beroemd is of niet, een leeftijdsverschil niet het einde van de wereld is. Veel beroemde stellen (en hun niet-beroemde tegenhangers) hebben aanzienlijke leeftijdsverschillen. De bezorgdheid begint meestal wanneer de jongere helft van het paar nog in de tienerjaren is of als minder volwassen of werelds wordt beschouwd dan hun partner.

En in het geval van Kelsi Taylor is dat precies wat mensen veronderstelden.

Het hielp niet dat Dane Cook uitlegde dat ze elkaar ontmoetten op een spelletjesavond die Dane organiseerde. Scary Mommy wijst erop, en terecht, dat Kelsi "nauwelijks 18" was toen de twee met elkaar gingen daten. Wat betekent dat ze elkaar waarschijnlijk hebben ontmoet voordat ze 18 werd.

Heeft Dane Cook een grens overschreden?

De meeste fans op Twitter (en Scary Mommy's behoorlijk walgelijke journalist) leken te denken dat Dane absoluut te ver ging door een minderjarige tiener bij hem thuis uit te nodigen en met haar te daten zodra (of eerder?) Ze amper een wettelijke volwassene.

Mensen suggereerden dat er sprake was van verzorging, of misschien een vreemde machtsdynamiek omdat Dane beroemd is.

Het is allemaal een beetje vervelend, maar nogmaals, het paar heeft blijkbaar de zegen van Kelsi's familie en de twee zijn al jaren samen zonder duidelijke schandalen.

Aanbevolen: