Hoe Andy Voyen en Mady McLanahan's relatie van Love Island USA er buiten het eiland uitziet

Inhoudsopgave:

Hoe Andy Voyen en Mady McLanahan's relatie van Love Island USA er buiten het eiland uitziet
Hoe Andy Voyen en Mady McLanahan's relatie van Love Island USA er buiten het eiland uitziet
Anonim

De Love Island USA-ervaring was behoorlijk zwaar voor Andy Voyen en Mady McLanahan. De twee vormden een onmiddellijke connectie na hun ontmoeting in aflevering drie van de show, waardoor Andy zijn ontluikende romance met OG-eilandbewoner Courtney Boerner moest opgeven. Andy richtte later echter zijn zinnen op Sidney Paight en beweerde dat Mady er te lang over had gedaan om zich open te stellen. Tragisch genoeg, zodra de twee uit de rommelige liefdesdriehoek manoeuvreerden die volgde, werd Andy het slachtoffer van een verrassende eliminatie

In de afwezigheid van Voyen probeerde McLanahan een band op te bouwen met Jared Hassim, een nieuwe toevoeging aan de Villa. De inwoner van Oklahoma realiseerde zich echter al snel dat ze nog steeds gevoelens koesterde voor een bepaalde makelaar uit Minneapolis. In het kielzog van dit besef besloot McLanahan de show te verlaten, in de hoop opnieuw contact te maken met Voyen aan de buitenkant. Dit is hoe het beroemde stel het eiland verlaat.

8 Andy Voyen werd uitgeschakeld in week twee van Love Island USA

In week twee van het vierde seizoen van Love Island USA kwamen Andy en Mady naar voren bij een openbare stemming, waardoor ze kwetsbaar waren voor eliminatie. Hun mede-eilandbewoners besloten Mady en Timmy Pandolfi te redden, door Andy en nieuwkomer Bria Bryant uit de villa te verdrijven.

Voordat hij het eiland verliet, zwoer Andy dat hij buiten op Mady zou wachten. "Ik ga haar echt missen, en ik zal buiten wachten", zei hij destijds in een biechtstoel. "Als ze opnieuw verbinding wil maken, zal ik hier zijn."

7 Mady McLanahan verliet de Love Island USA Villa kort na Andy Voyen

Amper een week nadat Andy Voyen was uitgeschakeld, besloot Mady dat haar tijd op de Love Island USA Villa ten einde was gekomen.

Mady reflecteerde op haar onverwachte vertrek uit de show in een interview met PageSix. "Toen het erop aankwam en ik wist dat iemand zou moeten vertrekken", zei ze. "Er was een stem in mijn hoofd die was als: 'Je moet vrijwilligerswerk doen.' En toen ik het zei, dacht ik: 'Ja, dit is het juiste voor mij om te doen.'"

6 Mady McLanahan is niet gestopt met denken aan Andy Voyen sinds hij werd verdreven uit de Love Island Villa

Na het vertrek van Andy Voyen vond Mady het moeilijk om een duurzame band met iemand anders op te bouwen.

“Ik probeerde echt positief te blijven en mezelf naar buiten te brengen”, vertelde ze aan PageSix. “Alleen omdat ik wist dat ik het aan mezelf te danken had, moest ik kijken of er een ander verband was … ik probeerde het echt. Maar aan het eind van de dag kon ik alleen maar aan Andy denken.'

5 Hebben Andy Voyen en Mady McLanahan opnieuw contact gemaakt?

Andy en Mady kwamen voor het eerst weer in contact via een virtuele chat met E! Nieuws kort nadat Mady het eiland had verlaten."Ik heb het gevoel dat ik je al een tijdje niet meer heb gezien", vertelde Andy destijds aan Mady. "Ik bedoel, sinds de laatste keer meer dan anderhalve week geleden is, en het is absoluut onwerkelijk dat ik je nu zie buiten de villa. Het voelt goed."

4 Hebben Andy Voyen en Mady McLanahan opnieuw persoonlijk contact gemaakt?

Andy en Mady kwamen weer persoonlijk bij elkaar op 20 augustus, 18 dagen nadat ze in tranen afscheid hadden genomen van aflevering drie van het derde seizoen van Love Island USA.

"Ik ben gewoon opgewonden om je persoonlijk te zien", vertelde Andy tijdens hun virtuele reünie. "Ik weet niet hoe het met jou zit, Mady, maar ik ben zeker klaar om wat het ook mag zijn, ergens af te spreken… Ik weet niet wanneer, waar, maar ik zou je graag eerder dan later willen zien."

3 Andy Voyen en Mady McLanahan plannen een heel speciale brunchdate

Andy en Mady hebben plannen om hun brunchdatum in de villa opnieuw te creëren zodra Andy vanuit Minnesota binnenkomt."Hij is van plan naar Oklahoma te komen", vertelde Mady aan PageSix. "We hebben veel gepraat over brunch op onze brunchdate [in de villa] en hoeveel hij van bodemloze mimosa's houdt, dus ik denk dat we zeker moeten gaan brunchen."

2 Mady McLanahan kijkt ernaar uit om bij te praten met Andy Voyen

Na een moeizame Love Island-ervaring kijken Andy en Mady er naar uit om samen quality time door te brengen.

“Ik denk dat het echt het doel is om alleen quality time te hebben en bij te praten en die gesprekken te voeren over hoe onze toekomst eruit zou zien”, vertelde Mady aan PageSix. "Naast uit eten gaan en een paar margarita's eten omdat ik margarita's mis."

1 Mady McLanahan is klaar voor een toekomst met Andy Voyen

Mady en Andy zijn al begonnen met het maken van plannen voor de toekomst. De twee hebben zelfs de mogelijkheid besproken om voor elkaar te verhuizen.

“Ik denk dat een toekomst met Andy heel leuk zou zijn”, vertelde Mady aan PageSix. "We zijn allebei zeer positieve mensen en we halen het beste in elkaar naar boven."

Aanbevolen: