Hier is hoe 'Vanderpump Rules'-sterren Brock Davies en Scheana Shay's relatie er nu uitziet

Inhoudsopgave:

Hier is hoe 'Vanderpump Rules'-sterren Brock Davies en Scheana Shay's relatie er nu uitziet
Hier is hoe 'Vanderpump Rules'-sterren Brock Davies en Scheana Shay's relatie er nu uitziet
Anonim

Brock Davies en Scheana Shay's relatie heeft zeker ups en downs gekend en elk aspect van hun relatie is vastgelegd op camera zodat de wereld ze kan zien. De sterren zijn van de Vanderpump Rules heeft ertoe geleid dat de innerlijke werking van hun privéleven zich heeft ontvouwd in het bijzijn van hun fans en dat heeft niet altijd in hun voordeel gewerkt.

Hoewel ze liefde en steun hebben gekregen, zijn ze ook het onderwerp geweest van kritiek en het onderwerp van ondervraging door fans die meer willen weten over hun persoonlijke leven dan de meeste mensen gewend zijn te delen. Niets aan hun leven is conventioneel of typisch, en dit stel is er op de harde manier achter gekomen dat ze hun eigen weg moeten banen.

10 Brock Davies en Scheana Shay zijn zalig verloofd

Brock en Scheana waren een paar maanden geleden gelukzalig verloofd, en ze zorgden ervoor dat een huwelijkscontract werd opgesteld ruim voordat het voorstel plaatsvond. Bronnen onthullen dat hun verloving werd vastgelegd met een reeks foto's die op Instagram werden geplaatst, waaruit duidelijk blijkt hoeveel moeite Brock deed om ervoor te zorgen dat zijn vrouw werd overspoeld met liefde en zich speciaal en verwend voelde. Ze zijn erg verliefd en het is duidelijk voor de wereld om te zien dat ze niet alleen bij elkaar horen, maar dat ze absoluut het allerbeste verdienen als het gaat om hun verlovingsperiode en natuurlijk hun trouwdag zelf.

9 Hun relatie ontvouwt zich voor de camera's

Alle aspecten van de relatie tussen Scheana Shay en Brock Davies spelen zich af voor de camera's, maar toch lijken ze dit aspect van hun leven heel goed te kunnen managen. Terwijl zoveel andere koppels lijken te bezwijken onder de druk van het leven onder een vergrootglas, zijn deze twee erin geslaagd ongeschonden te blijven door de media-aandacht en het feit dat hun leven beschikbaar is voor het publiek. Ze lijken te gedijen op een openbaar forum, in plaats van zich negatief beïnvloed te voelen door alle blootstelling.

8 De romantiek van Brock Davies en Scheana Shay is beeldschoon

Scheana en Brock's leven samen lijkt zich te ontvouwen als een perfect liefdesverhaal. Hun verloving was een enorm hoogtepunt in hun relatie, aangezien Brock werd gecrediteerd voor de perfecte uitvoering van zijn voorstel. Elk detail dat hij bedacht voordat hij haar vroeg om met hem te trouwen met een enorme 13-karaats ring, was precies waar Scheana altijd van had gedroomd, en natuurlijk werden de foto's op sociale media geplaatst zodat hun fans ervan konden genieten.

7 Ze hebben de details uitgezocht

Scheana en Brock worden gecrediteerd voor het serieus nemen van de dingen en het oplossen van de problemen voordat ze samen de volgende fase van hun leven ingaan. Nog voordat Brock haar ten huwelijk had gevraagd, hadden ze het huwelijk besproken en hadden ze de details van hun huwelijkse voorwaarden al uitgewerkt. Ze hebben bewezen dat ze niet alleen in staat zijn om over de moeilijke dingen te praten, maar dat ze het ook echt over alles eens kunnen worden.

6 Brock Davies en Scheana Shay dromen over hun toekomst

Er zijn grote dromen in het spel voor deze tortelduifjes, en ze kijken er naar uit om al hun wensen uit te laten komen. Scheana heeft onthuld dat ze altijd al op Bali wilde trouwen, en ze hebben hun zinnen gezet op 2022 als het jaar waarin ze in het huwelijksbootje stappen. Ze maken grote plannen om de perfecte bruiloft te plannen en richten hun blik op de perfecte achtergrond om hun 'nog lang en gelukkig' te beginnen.

5 Ze zijn berekend en voorzichtig

Deze twee nemen geen enkel risico met hun relatie. Brock Davies en Scheana Shay hebben enorm veel respect voor elkaar en zullen niets doen om hun relatie in gevaar te brengen. Scheana onthulde dat er een goede reden is dat Brock niet meteen op de Vanderpump-regels verscheen en goed in hun relatie werd geïntroduceerd. Ze zei: "Ik was er nog niet klaar voor om een relatie van zes maanden op de nationale televisie te zetten. Ik heb mijn lesje geleerd bij Rob."

4 Brock Davies en Scheana Shay lijken perfect voor elkaar

Er is een onmiskenbare connectie tussen Scheana en Brock, en het is duidelijk dat ze het beste in elkaar naar boven halen. Scheana zegt: "Ik heb me nog nooit zo mezelf gevoeld en zo comfortabel en zelfverzekerd in een relatie. We voelen ons zo openlijk op mijn gemak bij elkaar op een niveau dat ik nog nooit met iemand anders heb gehad, en hij maakt me gewoon de beste versie van mezelf, heeft mijn zelfvertrouwen gewekt en hij duwt me echt tot het punt waarop het soms vervelend is, want ik heb zoiets van, als ik het niet wil, wil ik het niet doen, maar het is omdat hij mijn potentieel kent en hij gewoon het beste voor me wil."

3 Ze zijn dol op ouders

Sinds de geboorte van de zomer zijn Scheana Shay en Brock Davies dol op ouders die graag tijd doorbrengen met hun mooie kleine meisje. Ze hebben het ouderschap volledig omarmd en zijn onder de indruk van alle belangrijke mijlpalen die Summer bereikt terwijl ze blijft groeien en zich ontwikkelen. Ze brengen tijd door met hun kleine meid, omdat ze speciale momenten delen en een nog hechtere band met het gezin hebben.

2 Het verleden van Brock Davies achtervolgt hen

De show heeft details over het verleden van Brock blootgelegd die hem en Scheana hebben achtervolgd, en ze hebben hard gewerkt om dit uitdagende aspect van hun relatie te overwinnen. Het is gebleken dat Brock geen contact heeft gehad met de kinderen die hij had uit een eerdere relatie. In feite heeft hij zijn kinderen al bijna vier jaar niet meer gezien of op enigerlei wijze met hen gecorrespondeerd. Brock zinspeelt op het feit dat zijn ex hem geen toegang tot de kinderen zal geven vanwege een huiselijk incident, en hij is onder vuur genomen door de sterren van de Vanderpump Rules die vinden dat Scheana de waarschuwingssignalen zou moeten zien.

1 Brock Davies en Scheana Shay willen hun familie laten groeien

Brock, Scheana en Summer zijn al een gezin en ze lijken op dit moment gelukzalig te zijn met hun leven. Ze genieten enorm van de extra tijd die ze tijdens de pandemie samen hebben kunnen doorbrengen en hebben echt de sterke wens uitgesproken om nog een baby op de wereld te verwelkomen. Scheana zal waarschijnlijk niet in staat zijn om zwanger te worden met conventionele methoden, dus ze is al actief op zoek naar alternatieve methoden, aangezien de twee tortelduifjes van plan zijn om in de zeer nabije toekomst door te gaan met het uitbreiden van hun gezin.

Aanbevolen: