Hier is hoe Andy uit 'The Andy Milonakis Show' er nu uitziet

Inhoudsopgave:

Hier is hoe Andy uit 'The Andy Milonakis Show' er nu uitziet
Hier is hoe Andy uit 'The Andy Milonakis Show' er nu uitziet
Anonim

Humor hoeft niet zinnig te zijn om te werken. Tenminste, dat is volgens The Andy Milonakis Show, die een aantal schijnbaar niet-gerelateerde comedy-schetsen samenvoegde tot een enkele aflevering. Het totaal schetsmatige MTV-programma was vaak willekeurig en moeilijk te volgen - het bevatte vaak geanimeerde segmenten in het midden van de show, en in het tweede seizoen voegde een hele tekenfilmserie "binnen de serie" toe. De hele zaak was misschien een beetje te meta voor het publiek, en de show werd na slechts drie seizoenen geannuleerd.

Nu zijn er meer dan veertien jaar verstreken sinds The Andy Milonakis Show uit de lucht is gegaan, en sommige mensen vragen zich af wat er met Andy Milonakis zelf is gebeurd. Waar is hij nu mee bezig? En hoe ziet hij eruit? Laten we eens kijken:

Andy Milonakis, 14 jaar geleden

De show werd geboren toen Andy een van de eerste mensen werd die 'het maakte' door viraal te gaan. In 2003 besloot de Grieks-Amerikaanse komiek de Super Bowl Party van zijn vriend te schrappen, maar in plaats van zijn telefoon te pakken om te annuleren, maakte hij een video en uploadde deze naar het wereldwijde web. Binnen een paar weken verscheen Andy in talkshows zoals Jimmy Kimmel Live en onderhandelde hij met MTV over de voorwaarden van zijn tv-show.

Een centraal onderdeel van Andy's succes als komiek was zijn eigen zeer unieke verschijning. De televisieschrijver staat bekend om zijn ronde gezicht en gedistingeerde grijns. Op de oude posters voor The Andy Milonakis Show wordt de komiek gefotografeerd vanuit vreemde hoeken, bedoeld om zijn proporties te overdrijven op een manier die hem in staat stelt om te presenteren als 'een grappige kerel'.

Maar hoe hebben de afgelopen veertien jaar Andy's uiterlijk veranderd, of helemaal niet?

De virale komiek in 2021

Andy is door de jaren heen trouw gebleven aan zijn vroegere verschijning en hij gebruikt nog steeds zijn lichaamstaal om komedie te creëren. De komiek heeft een actieve Instagram-pagina, waar hij vaak zijn schetsen deelt. In één, getiteld "You Know What You Did", filmt Andy zichzelf met de camera zo gepositioneerd dat de kijker een heel vreemd beeld krijgt van zijn neus en kin. De hoek overdrijft zijn gezichtsvorm en uitdrukkingen op een manier die de kijker uitnodigt om te lachen.

Er is echter één grote verandering geweest in Andy's uiterlijk: een gigantische paars getinte Aviator-bril.

In het begin van de jaren 2000 trad Andy graag op zonder bril. Tegenwoordig heeft hij echter een enorm en kleurrijk paar geselecteerd om toe te voegen aan zijn komische look. De semi-transparante lenzen stellen de kijker in staat om Andy's expressieve ogen te zien terwijl ze acteren in welke sketch hij ook uitvoert. De overdreven grootte en vorm dragen nog meer bij aan de humoristische presentatie van de performer.

Wat voor soort veranderingen kunnen we in de toekomst van Andy verwachten? Voor nu is het moeilijk om te weten. Maar in de tussentijd kun je zijn evolutie bekijken op YouTube.

Aanbevolen: