De waarheid over de relatie tussen Esther Rose en Clara McGregor

Inhoudsopgave:

De waarheid over de relatie tussen Esther Rose en Clara McGregor
De waarheid over de relatie tussen Esther Rose en Clara McGregor
Anonim

Ewan McGregor heeft naam gemaakt in Hollywood. Hij heeft het allemaal gedaan: indiefilms, musicals, franchises en blockbusters. Hij speelde in projecten in meerdere genres, waaronder sci-fi, drama, romantiek en actie. Hij kan personages spelen zoals Obi-Wan Kenobi in de Star Wars-franchise en Halston, het titulaire personage in Ryan Murphy's nieuwe Netflix-show. Kortom, hij is een van Hollywood's meest winstgevende acteurs. Vorig jaar nam hij net een Emmy mee naar huis, maar de belangrijkste prijs die hij heeft gewonnen, is het vaderschap. McGregor is de trotse vader van vijf kinderen, maar zijn twee oudste dochters, Clara en Esther-Rose, die hij had met zijn ex-vrouw Eve Mavrakis, zijn heel hecht. Als dochters van een beroemdheid moeten ze bij elkaar blijven.

Bijgewerkt op 19 augustus 2022: Esther McGregor is onlangs in de acteerwereld gestapt en verscheen zelfs in een aflevering van Disney's Obi -Wan Kenobi met haar vader. Ze speelde verder in een korte film getiteld The Palisades en een aankomende tv-serie genaamd High School. Clara is ook bezig geweest met twee projecten die dit jaar al zijn uitgebracht en er zijn er nog vier in de maak. Zelfs met zulke drukke schema's maken deze zussen nog steeds tijd om elkaar te zien en blijven ze niets anders dan steun voor elkaar delen.

Esther-Rose leerde haar oudere zus hoe ze haar seksualiteit kon waarderen

In 2019 boycotten de McGregor-zussen Coachella omdat de oprichter van het festival anti-LHBTQ zou zijn. Terwijl ze zich uitten, onthulden ze allebei dat ze biseksueel zijn. Het was Esther-Rose die haar oudere zus leerde haar seksualiteit te waarderen.

Op haar Instagram publiceerde Clara een waarderingsbericht voor haar zus, waarin ze schreef: "Mijn kleine zusje heeft me laten zien hoe ik trots kan zijn op mijn biseksualiteit. Ze leerde me wat het betekende om onbeschaamd mezelf te zijn, in alle opzichten, omdat ze altijd zo eerlijk en trouw aan zichzelf is geweest. Ik wist niet hoe ik mijn seksualiteit moest definiëren, en ik voelde me niet op mijn gemak om het te labelen, Esther liet me zien hoe."

Toen Esther-Rose haar seksuele geaardheid op sociale media onthulde, zei Clara: "Ik hou van je, boe. Ik spring op de trein en zeg dat ik ook biseksueel ben. Ga door!" Ze steunen elkaar dus zeker.

Hoe denken de McGregor Sisters over de nieuwe relatie van hun vader?

De McGregor-zussen hebben niet alleen elkaar gesteund, ze hebben ook met elkaar samengewerkt. Ze hebben een paar keer samen gemodelleerd voor Fendi, dus het was waarschijnlijk niet zo'n karwei. Wie wil er nou niet model staan voor een chique modebedrijf met zijn zus en beste vriendin?

Hoewel ze bij elkaar zijn gebleven in hun geloof en op het werk, zijn ze ook samengekomen om hun mening te uiten over de nieuwe vriendin van hun vader, nu echtgenote, Mary Elizabeth Winstead. Esther-Rose is een muziekcarrière begonnen met haar band French Thyme, maar voordat de band werd opgericht, debuteerde ze een lied met teksten die schijnbaar haar vaders nieuwe relatie met Winstead noemden, wat een einde maakte aan het huwelijk van haar ouders.

Volgens IB Times zingt ze in Esther-Rose's nummer "Make You A Man" de tekst, "als ik die foto's zie, moet ik huilen", natuurlijk, verwijzend naar gepubliceerde foto's van McGregor en Winstead aan het begin van hun affaire. Esther-Rose plaatste een video waarin ze het nummer zong op haar Instagram.

Meer van de songteksten luiden: "Wakker worden zo langzaam… ik neem mijn tijd. Ik heb een paar domme dingen gelezen die ik online heb gevonden", zong ze. "Als ik die foto's zie… ze maken me aan het huilen. Gefeliciteerd met je verjaardag, heb ik gelijk? En ik weet niet om te vergeven … ik weet niet of ik kan … me verpesten. Laat me je man zien. ik weet niet om te vergeven… Ik weet niet of ik het kan… Mij ruïneren. Laat me je man zien.'

Clara heeft ook onopvallend ingegaan op de affaire van haar vader. Nadat Clara een foto van haar moeder in bikini had gepost, zei een fan tegen Clara dat ze haar moeder uit de buurt van haar vriend moest houden. Clara schreef terug: "Nee, ik houd haar uit de buurt van mannen die mijn godin van een moeder verlaten.:)"

Veel mensen dachten dat dit een opgraving bij McGregor was, maar blijkbaar was dat niet zo. Clara ging opnieuw naar sociale media om de beweringen te ontkennen. "Laten we één ding duidelijk maken. Ik viel mijn vader niet aan of noemde hem [een] gat", schreef Clara bij een screenshot van een artikel waarin ze sprak over haar opmerking. "Ik zei gewoon dat ze iemand verdient die dat niet is. F-tabloids. Geloof niet alles wat je leest."

Clara heeft echter directe opmerkingen gemaakt over Winstead. Op een Winstead-fanpagina zei Clara: "De mooiste en meest getalenteerde vrouw op aarde? Oh man, jullie hebben allemaal waanvoorstellingen. Het meisje is een stuk afval x." Later verontschuldigde ze zich en zei: "Het was niet de meest volwassen manier om dingen aan te pakken, maar ik was boos en overstuur."

Beide McGregor-zussen lijken de wandaden van hun vader te boven te zijn gekomen en Winstead nu in de familie te hebben opgenomen. Ze leken blij om hun nieuwe kleine broertje te ontmoeten afgelopen zomer. McGregor en Winstead verwelkomden hun zoon Laurie in juni 2021, en zijn beide oudere zussen gingen naar hun sociale media om een foto te plaatsen van de eerste keer dat ze hem mochten vasthouden.

"Welkom op de wereld, kleine broer, gefeliciteerd aan mijn vader en Mary - dit is het grootste geschenk", schreef Clara op haar Instagram, terwijl Esther-Rose schreef: "Mijn kleine broertje ontmoet dat eruitziet als een piraat. Ik raad aan ! Welkom bij de familie kleine Laurie? Ps. Als je iets gemeens wilt zeggen, onthoud dan dat je op een 19-jarige Instagram zit die blij is met de familie die ze nu heeft. Dus je reactie wordt meteen verwijderd en niet meer gezien."

Dus wat er ook gebeurt in de McGregor-familie, Clara en Esther-Rose zullen er altijd voor elkaar zijn. Dat is wat we graag horen; De kracht is sterk in hun familie.

Aanbevolen: