Wie is de vriend van Esther Rose McGregor en waarom is hij een geheim?

Inhoudsopgave:

Wie is de vriend van Esther Rose McGregor en waarom is hij een geheim?
Wie is de vriend van Esther Rose McGregor en waarom is hij een geheim?
Anonim

Ewan McGregor, een van Hollywood's meest winstgevende acteurs, heeft vijf kinderen. Terwijl hij door de showbizz-industrie navigeert, een nieuwe vriendin en baby, is zijn op één na oudste dochter Esther-Rose 19 jaar oud en begint te daten. Dat denken we tenminste omdat ze haar persoonlijke leven ultra-privé heeft gehouden. Als ze aan het daten is, moet degene met wie ze is, weten dat ze een echte vangst is, omdat ze een aantal echt bewonderenswaardige eigenschappen heeft. Ze is creatief, speelt graag muziek, is mooi, houdt van haar familie, is beste vrienden met haar zus en lijkt behoorlijk vergevingsgezind. Wie wil er nou niet zo'n meisje daten? Dit is wat we weten over de mysterieuze man van McGregor.

Esther-Rose McGregor is een muzikant, een model en nog veel meer

McGregor is pas 19 jaar oud, maar ze is al begonnen met het opbouwen van een indrukwekkend showbizzportfolio. Ze deelt haar muziek al een paar jaar op haar sociale media. Toch begon ze vorig jaar haar eigen muziekgroep, French Thyme, met haar vriend en medewerker, producer en saxofonist Leo Major.

McGregor en Major ontmoetten elkaar in de Franse les; ze zijn allebei Frans. Vorig jaar brachten ze hun eerste titelloze EP uit. Het heeft zeven nummers, waaronder "Nuit Rose", waar McGregor wisselt tussen zingen in het Frans en Engels. De band heeft ook een nieuw Instagram-account.

McGregor heeft ook een nummer geschreven dat zogenaamd praat over haar vader en zijn affaire met zijn co-ster Mary Elizabeth Winstead. Dingen werden harig in het huishouden van McGregor toen haar vader haar moeder verliet voor Winstead. Volgens IB Times heeft het nummer "Make You A Man" de volgende tekst: "Wakker worden zo langzaam… ik neem mijn tijd. Ik heb een paar domme dingen gelezen die ik online heb gevonden", zong ze."Als ik die foto's zie… ze maken me aan het huilen. Gefeliciteerd met je verjaardag, heb ik gelijk? En ik weet niet om te vergeven … ik weet niet of ik kan … me verpesten. Laat me je man zien. ik weet niet om te vergeven… Ik weet niet of ik het kan… Mij ruïneren. Laat me je man zien.'

Naast haar muziekcarrière maakt McGregor ook modellen. Ze heeft een paar campagnes gedaan met haar oudere zus Clara voor Fendi. Clara en McGregor zijn heel dichtbij. Clara plaatste op haar Instagram dat haar zus degene was die haar leerde haar seksuele geaardheid te omarmen. Beide zussen zijn uit de kast gekomen als biseksueel. Ze kwamen samen uit solidariteit om Coachella te boycotten omdat de oprichter naar verluidt anti-LHBTQ is. "notokaycoachella. Ik zal nu de tijd nemen om te zeggen: ik ben biseksueel", schreef McGregor op haar sociale media. Haar zus merkte op: "Ik hou van je, boe. Ik spring op de trein en zeg dat ik ook biseksueel ben. Ga door!"

Esther-Rose McGregor heeft een geheime vriend

Volgens Celebrity Mirror is McGregor sinds ongeveer 2018 aan het daten met een jongen genaamd Monty Hamm. Hij is blijkbaar een klimmer en heeft deelgenomen aan het USA Climbing Bouldering Youth National Championship 2019 in Redmond, Oregon. Zijn Instagram-account is sinds december 2019 privé. Het geheimzinnige stel ontmoette elkaar in de Pacific Palisades en kuste elkaar in april 2020. McGregor had toen roze haar.

Er is niet veel anders bekend over de mysterieuze man van McGregor. Als ze met iemand uitgaat, heeft ze het heel goed verborgen gehouden. Er lijken geen foto's van haar te zijn met jongens (althans romantisch) op haar Instagram. Haar foto's bestaan voornamelijk uit haar, haar modecampagnes, haar muziekinspanningen, erfenissen van haar ouders, haar zus en haar vrienden. Als McGregor nu geen vriendje of vriendinnetje heeft, is het slechts een kwestie van tijd voordat ze dat wel heeft.

Aanbevolen: