Hoe Porsha Williams van $ 16 miljoen naar minder dan $ 500, 000 ging

Inhoudsopgave:

Hoe Porsha Williams van $ 16 miljoen naar minder dan $ 500, 000 ging
Hoe Porsha Williams van $ 16 miljoen naar minder dan $ 500, 000 ging
Anonim

Porsha Williams heeft behoorlijk naam gemaakt dankzij haar toevoeging aan Bravo's populaire realityshow, Real Housewives of Atlanta. De tv-persoonlijkheid kwam in het vijfde seizoen bij RHOA en hoewel fans haar niet al te goed kenden, was haar explosieve verhaallijn met haar nu ex-man, voormalig NFL-ster Kordell Stewart, genoeg om fans aan hun televisieschermen gekluisterd te houden.

Toen, in 2014, nadat hij fysiek was geworden met mede-castlid Kenya Moore tijdens de opnames van seizoen 6-reünie, bevestigde uitvoerend producent Andy Cohen later dat Williams was gedegradeerd tot vriend van de show omdat ze geweld niet goedkeuren gedrag als zodanig.

Als je het je niet meer herinnert, trok Williams Moore aan haar haar en sleepte haar over de vloer. Het zag er niet alleen pijnlijk uit, het klonk ook pijnlijk. Onnodig te zeggen dat degradatie de moeder van een van hen haar plaats op RHOA kostte, wat bijgevolg ook haar salaris zou hebben beïnvloed.

Er wordt beweerd dat Williams ooit $ 16 miljoen waard was (vermoedelijk ergens rond de tijd dat ze bij Stewart was?) maar haar fortuin is gedaald tot een veronderstelde $ 500.000 nadat ze uit de show was ontslagen - dus wat gebeurde er precies?

Bijgewerkt op 23 augustus 2022: Hoewel het vermogen van Porsha Williams ernstig daalde na het verlaten van Real Housewives of Atlanta, is het sindsdien gestegen. Er zijn geen officiële documenten online beschikbaar, maar verschillende bronnen schatten dat ze nu een vermogen heeft van ongeveer $ 6 miljoen. Dit komt waarschijnlijk door haar betrokkenheid bij de hoofdrol en productie van de miniserie The Real Housewives of Atlanta: Porsha's Family Matters en de hoofdrol in de realityshow Dish Nation.

Een kijkje in de nettowaarde van Porsha Williams

Toen Williams in 2014 werd gedegradeerd van RHOA, kuste ze niet alleen haar perzik vaarwel, ze zwaaide ook vaarwel tegen die lucratieve salarissen die Bravo bekend staat om het betalen van zijn castleden.

Kandi Burruss, bijvoorbeeld, heeft naar schatting tussen 2014 en 2015 ongeveer $ 2 miljoen verdiend met de show, terwijl Nene Leakes naar verluidt wegliep met meer dan $ 2,5 miljoen per seizoen, waardoor ze een van de best betaalde huisvrouwen is van de franchise.

In een verklaring na de beproeving waarbij Williams betrokken was, zei Moore: We zijn het er allemaal over eens dat we geweld niet door de vingers zien. We zijn boos op elkaar geworden, we hebben elkaar bedreigd en zijn tot het uiterste gegaan. Maar aan het eind van de dag weten we dat er een grens is. Als er geen consequenties zijn, waar eindigt het dan?”

"Ik denk dat Porsha in een positie was om me te provoceren. Als iemand in staat is om een black-out te krijgen en geen verantwoordelijkheid te nemen voor zijn acties, zou hij niet in dit soort omgeving moeten zijn", vervolgde de voormalige schoonheidswedstrijd. "Ze hebben zo'n podium niet nodig.

Ze is een kleindochter van een burgerrechtenleider. Ze heeft niet de tools om door dit proces te navigeren. Het is gewoon heel ongelukkig en verdrietig. Als ik in haar positie was, zou ik als eerste mijn excuses aanbieden.”

Volgens rapporten verdiende Williams ergens tussen de $ 600.000 en $ 800k voor seizoen 6, wat lang niet zo hoog was als sommige van haar medecastleden. Maar aan de andere kant, afgezien van haar huwelijksproblemen met Stewart, had de voormalige zangeres niet zoveel boeiende verhaallijnen voor haar.

Voor seizoen 7 kwam de 40-jarige hier en daar langs en maakte terugkerende gastoptredens als vriend van de dames van de show. Het is onduidelijk hoeveel Williams in deze tijd verdiende, maar het zou zeker niet in de buurt zijn geweest van het geld dat ze verdiende toen ze een voltijds castlid was.

Gelukkig zag seizoen 8 de line-up opnieuw veranderen toen producers Williams verwelkomden als huisvrouw, terwijl Claudia Jordan de boot kreeg en werd vervangen door Hollywood-veteraan Kim Fields.

Op dit moment had het salaris van de realityster een enorme loonsverhoging gekregen nadat hem maar liefst $ 1,25 miljoen was aangeboden - wat het meeste was dat Williams ooit als huisvrouw in de show had verdiend.

Dat bedrag is naar verluidt gestegen tot $ 1,3 miljoen, volgens The U. S. Sun, die eraan toevoegt dat Bravo's recente aankondiging om Williams haar eigen driedelige realityshow te geven, de inwoner van Atlanta nog een torenhoge som geld zou hebben opgeleverd.

Aangezien ze in haar eentje de aanstaande tv-show leidt, hoeft ze haar inkomsten niet te delen, vooral niet als het aantal kijkers hoog genoeg is voor Bravo om mogelijk een tweede op zichzelf staand seizoen te overwegen.

Afgezien van haar lucratieve deal met Bravo, is Williams een behoorlijk zakenvrouw die een langdurige deal heeft met GoNakedHair, waar ze allerlei soorten weefsels en haarextensies verkoopt voor slechts $ 52.

Met haar meer dan 7 miljoen volgers op Instagram is ze ook geen onbekende in het promoten van gesponsorde inhoud op haar sociale mediapagina, waar ze tussen de $ 20k en $ 50k kan vragen voor een simpele shoutout.

Dus, hoewel wordt beweerd dat het vermogen van Williams ergens rond de $ 400.000 zou liggen, zouden we smeken om van mening te verschillen, aangezien deze Dish Nation-radioster veel voor haar heeft - zo veel dat het moeilijk is om geloof dat ze geen multimiljonair is.

The bombshell beauty zal blijven verschijnen in nieuwe afleveringen van Housewives, die in de nabije toekomst zullen worden geproduceerd. Kijk je mee?

Aanbevolen: