Hoe David Hasselhoff van $ 100 miljoen naar $ 10 miljoen ging

Inhoudsopgave:

Hoe David Hasselhoff van $ 100 miljoen naar $ 10 miljoen ging
Hoe David Hasselhoff van $ 100 miljoen naar $ 10 miljoen ging
Anonim

Helaas voor David Hasselhoff hebben de meeste mensen die in de jaren 2000 of later zijn geboren waarschijnlijk geen idee wie hij is. Het is tenslotte al vele jaren geleden dat Hasselhoff een grote ster was. Erger nog, de meeste jonge mensen die weten wie Hasselhoff kennen, zullen hem waarschijnlijk kennen vanwege zijn openbare strijd tegen alcoholisme die beroemd werd vanwege zijn beroemde cheeseburgervideo.

Hoewel David Hasselhoff niet de ster is die hij ooit was, maakt iedereen die alles onderschat wat hij tijdens zijn carrière heeft bereikt, een fout. Tenslotte was Hasselhoff ooit een van de grootste sterren, mede dankzij al het succes dat hij als zanger over de hele wereld genoot. Wat nog belangrijker is, Hasselhoff speelde een cruciale rol in het succes van Baywatch, een serie die ooit een van de meest spraakmakende shows ter wereld was en nog steeds fans heeft.

Als resultaat van alles wat David Hasselhoff kon doen in de entertainmentindustrie, was hij naar verluidt in staat om op een gegeven moment een fortuin van $ 100 miljoen te vergaren. Helaas zou Hasselhoff nu 10 miljoen dollar waard zijn. Hoewel de meeste mensen alles zouden doen om $10 miljoen te hebben, is dat een grote stap terug voor Hasselhoff, wat een voor de hand liggende vraag oproept: hoe heeft hij zoveel geld verloren?

Bijgewerkt op 30 september 2021, door Michael Chaar: David Hasselhoff was ooit de "it"-acteur. Hij verscheen in talloze televisieklassiekers, waaronder Baywatch en Knight Rider, en de acteur was het enige waar iedereen in de jaren 90 over kon praten. Welnu, na een tumultueuze splitsing van zijn tweede vrouw, Pamela Bach, kreeg Hasselhoff's fortuin een grote klap nadat van hem werd verwacht dat hij een behoorlijk groot bedrag aan alimentatie aan Bach zou overhandigen. Dit was de eerste van vele financiële verliezen die de Hoff zou lijden, maar zijn ex-vrouw, Pamela Bach, onthulde dat het feit dat hij zogenaamd failliet was helemaal niet waar was. Ondanks wat waar kan zijn of niet, daalde het vermogen van David van $ 100 miljoen tijdens zijn bloei tot slechts $ 10 miljoen vandaag. Hoewel dit een aanzienlijk verlies is, is de ster terug in de acteer- en zangscène, zodat zijn rijkdom langzaam maar zeker zal toenemen.

Het grote geld verdienen

Op het hoogtepunt van David Hasselhoffs carrière noemden de mensen bij Guinness World Records hem de meest bekeken man in de geschiedenis van de televisie. Hoewel dat voor sommige mensen in eerste instantie misschien overdreven lijkt, is het eigenlijk logisch in de wereld. Hasselhoff speelde in de loop der jaren immers in veel hitshows. Zo speelde Hasselhoff van 1975 tot 1982 in The Young and The Restless. Nadat hij die show achter zich had gelaten, speelde Hasselhoff van 1982 tot 1986 de hoofdrol in Knight Rider. Daarna speelde Hasselhoff de hoofdpersoon in Baywatch van TV van 1989 tot 2000, bovenop de headliner van Baywatch Nights van 1995 tot 1997.

Gezien alle shows waarin David Hasselhoff speelde, zou het voor niemand als een verrassing moeten komen dat hij als acteur heel goed werd betaald. Wat nog belangrijker is voor het financiële plaatje van Hasselhoff, hij produceerde ook Baywatch h, wat erg lucratief voor hem was omdat de show in syndication over de hele wereld werd verkocht. Bovenop al het geld dat Hasselhoff verdiende met die shows, verzilverde hij ook enorm zijn zangcarrière en verscheen hij in een hele reeks andere tv-shows en films.

Het grote financiële verlies van Hasselhoff

In 1998 liepen David Hasselhoff en Pamela Bach samen door het gangpad. Na een aantal jaren als koppel en de geboorte van hun twee dochters, vroeg Hasselhoff begin 2006 een echtscheiding aan en het paar rondde het proces tegen het einde van datzelfde jaar af.

Lange tijd nadat David Hasselhoff en Pamela Bach scheidden, verdween hun relatie volledig uit het publieke oog. Helaas zou dat niet lang duren, aangezien de wereld er nota van nam dat Hasselhoff in 2016 een verzoekschrift bij de rechtbank had ingediend om zijn alimentatiebetalingen te verminderen. was toen kapot.

Volgens wat David Hasselhoff in de rechtbank beweerde, was zijn slechte financiële situatie de schuld van zijn slinkende carrière. Als bewijs hiervan onthulde Hasselhoff dat hij een Europese concerttour had geboekt, maar die werd afgebroken vanwege de slechte kaartverkoop. Hasselhoff beweerde dat dit betekende dat hij niet genoeg geld verdiende, aangezien zijn basisuitgaven $ 66.000 bedroegen en de rest van de $ 112.000 die hij jaarlijks verdiende, werd opgeslokt door belastingen en alimentatiebetalingen. In feite beweerde Hasselhoff in zijn juridische papieren dat hij slechts $ 4.000 op de bank had toen hij een aanvraag indiende om zijn partneralimentatie te verminderen.

Hoeveel geld heeft Hasselhoff echt?

Toen David Hasselhoff zijn ex-vrouw Pamela Bach voor de rechtbank daagde om het bedrag dat hij aan partneralimentatie betaalde te verminderen, slaagde hij er uiteindelijk in. Hasselhoff heeft immers zijn maandelijkse alimentatie kunnen halveren van 10.000 dollar naar 5.000 dollar.

Nadat David Hasselhoff beweerde dat hij vrijwel blut was tijdens zijn juridische strijd met zijn ex-vrouw Pamela Bach, diende ze papierwerk in en beweerde dat dat helemaal niet het geval was. In plaats daarvan beweerde Bach dat Hasselhoff nog steeds $ 1 miljoen per jaar verdiende, wat impliceerde dat hij het geld dat hij verdiende verborg. Bovendien beweerde Bach dat Hasselhoff in die tijd 120 miljoen dollar waard was en dat hij eigendom had over de hele wereld.

Per slot van rekening zou Hasselhoff nu 10 miljoen dollar waard zijn volgens celebritynetworth.com en dat is een heel stuk meer dan de $4.000 die hij ooit beweerde te hebben.

Terug in het acteerspel

Ondanks zijn financiële ellende lijkt het alsof het met David Hasselhoff prima gaat! De acteur heeft de laatste tijd niet alleen meer rollen op zich genomen, maar hij verzamelt ook een overvloed aan roy alty's van zijn eerdere projecten. In 2017 maakte Hasselhoff een cameo in de remake-film Baywatch met in de hoofdrol Dwayne Johnson en Zac Efron. Hierdoor kon een jonger publiek de Hoff in al zijn glorie ervaren, gezien de bekendheid die de originele serie hem in de jaren 90 bracht.

Sindsdien heeft David rollen gespeeld in een aantal producties op het scherm, van tv-series waaronder Young Sheldon, Spongebob Squarepants en Ze Network. Hasselhoff zal ook op het grote scherm verschijnen. De acteur zal Hoff 9000 inspreken in de Kung Fury 2-film, die momenteel in postproductie is. Hoewel het duidelijk is dat David Hasselhoff geen miljoenen verdient zoals hij ooit was, zal zijn voortdurende werk in de industrie hem in staat stellen zijn rijkdom langzaam maar zeker te herstellen.

Aanbevolen: