James Gunn heeft onthuld dat er grote veranderingen komen in 'Guardians Of The Galaxy Vol 3

Inhoudsopgave:

James Gunn heeft onthuld dat er grote veranderingen komen in 'Guardians Of The Galaxy Vol 3
James Gunn heeft onthuld dat er grote veranderingen komen in 'Guardians Of The Galaxy Vol 3
Anonim

Tijdens zijn tijd op het grote scherm heeft de MCU boeiende personages en fantastische verhalen gebruikt om Hollywood te veroveren. De franchise domineert sinds 2008 en het brengen van Netflix-personages zal de game in de toekomst veranderen.

The Guardians of the Galaxy zijn enkele van de meest populaire personages in de franchise geworden, en hun derde film genereert al veel buzz. Fans kunnen veel verwachten van de derde film, en recente opmerkingen van James Gunn suggereren dat er grote veranderingen zullen komen.

Laten we Guardians of the Galaxy Vol. 3 en de opmerkingen van Gunn.

'Guardians Of The Galaxy' was een enorme hit

2014's Guardians of the Galaxy, een van de beste MCU-films in de geschiedenis, kwam uit in een tijd dat de franchise op volle toeren draaide. Mensen wisten echt niet wat ze van die film konden verwachten, maar toen het stof eenmaal was neergedaald van de theatrale run, had Marvel een gloednieuwe reeks sterren in handen.

Met namen als Chris Pratt, Zoe Saldana en Dave Bautista, bracht Guardians of the Galaxy plezier, hart en een geweldige soundtrack op tafel in een gedenkwaardig verhaal dat fans meteen verslaafd maakte aan een gevoel. James Gunn stond subliem achter de camera en zijn werk veranderde de koers van de MCU.

Het succes van die eerste film maakte plaats voor een vervolg, dat ook een hit werd aan de kassa. Voeg het team toe dat in de plooi komt voor zowel Infinity War als Endgame, en Marvel's beminnelijke groep buitenbeentjes is nu een integraal stukje van de puzzel.

Het gaat goed met Gunn en de Guardians, die zich opmaken voor hun derde solo-inspanning.

Vol 3 komt eraan

Guardians of the Galaxy Vol. 3 is gemakkelijk een van de meest verwachte MCU-films in de recente geschiedenis, en het heeft enorme verwachtingen om waar te maken. De eerste twee Guardians-films waren geweldig, en als deze derde film aan de verwachtingen voldoet, zal het zeker helpen om de Guardians-trilogie als een absolute topper te beschouwen.

Gelukkig voldeed Gunn aan de verwachtingen met Vol 2, en hij vertelde hoe hij dit deed met de Toronto Sun.

"Het was een kwestie van deze personages naar het volgende niveau brengen, en met het volgende niveau bedoel ik gewoon dieper gaan met wie ze zijn. Er zijn veel hoofdrolspelers in deze film… en wat ze leren en wat ze verliezen is het belangrijkste deel van het verhaal. Alle explosies en grappen zijn ondergeschikt aan dat kernverhaal."

Er is weinig bekend over Guardians 3, afgezien van enkele details. Het team zal verschijnen in Thor 4, en ze zullen Adam Warlock, gespeeld door Will Poulter, tegenkomen in Vol 3.

In de volgende Guardians-film kunnen dingen zich op allerlei manieren afspelen, maar één ding weten we: het team zal er na de gebeurtenissen in de film merkbaar anders uitzien.

Het team zal er binnenkort anders uitzien

Toen hij met Deadline sprak, zei Gunn: "Dit is het einde voor ons, de laatste keer dat mensen dit team van Guardians zullen zien. Het is groot; het is zo, zo groot en donker, en anders dan wat mensen zouden kunnen zijn Ik wil gewoon trouw zijn aan de personages, het verhaal en mensen de afronding geven die ze verdienen voor het verhaal, dat is altijd een beetje eng; ik doe mijn best."

Dit is belangrijk nieuws voor de MCU. The Guardians zijn ongelooflijk populair geworden, en Gunns waarschuwing vooraf over veranderingen in de groep impliceert dat sommigen de gevolgen van Guardians 3 misschien niet zullen overleven. Het kan ook betekenen dat sommige helden van het team ergens anders een doel vinden.

We weten wel dat Dave Bautista, die Drax speelt, niet lang meer zal bestaan.

Per Bautista: "Ik heb interviews gegeven en veel over Guardians gepraat, en ik dacht niet dat het nieuws zou zijn, omdat ik dacht dat iedereen ervan uitging dat het zo werkt. We werken in trilogies en James Gunn heeft al aangekondigd dat het zijn laatste film is, en als James klaar is, ben ik klaar. En ik zal ook 54 jaar oud zijn tegen de tijd dat Guardians 3 uitkomt en gewoon, zoals, het shirtloze ding is Het wordt steeds moeilijker voor mij. De reis is rond en ik ben klaar om een stap opzij te zetten en het af te ronden."

Er komen grote veranderingen aan in de Guardians of the Galaxy, maar fans zullen moeten wachten tot 2023 om te zien hoe alles uit de hand loopt.

Aanbevolen: