Welke veranderingen heeft Nicole Kidman in haar gezicht aangebracht?

Inhoudsopgave:

Welke veranderingen heeft Nicole Kidman in haar gezicht aangebracht?
Welke veranderingen heeft Nicole Kidman in haar gezicht aangebracht?
Anonim

Nicole Kidman heeft een interessante Hollywood-reis achter de rug. Van Oscar-erkende optredens tot haar wervelende huwelijk met Tom Cruise en een gemiste date met Jimmy Fallon, ze heeft fans zeker genoeg gegeven om over te praten door de jaren heen. En op 54-jarige leeftijd blijft de actrice de krantenkoppen halen - zoals voor haar rol als Lucille Ball in Being the Ricardos en voor hoe ze al die jaren gracieus ouder is geworden.

Ze heeft het afgelopen decennium verschillende rollen gespeeld, maar ze zat nooit vast in stijlfiguren die typisch worden gegeven aan vrouwen van haar leeftijd in Hollywood. Het zijn zowel fans als plastisch chirurgen geïntrigeerd - heeft de Eyes Wide Shut-ster iets op haar gezicht gedaan? Hier is de waarheid over haar transformatie door de jaren heen.

Plastic chirurgen wegen op de transformatie van Nicole Kidman

In de afgelopen jaren hebben critici opmerkingen gemaakt over Kidmans "onvermogen" om dramatische gezichtsuitdrukkingen te maken. Volgens dubbel-gecertificeerd Las Vegas cosmetisch chirurg Dr. Samir Pancholi, kunnen Kidmans "stijve" gezicht en jeugdigheid te danken zijn aan botox en fillers.

"Nicole heeft van nature hoge jukbeenderen. Ze zien er echter voller en minder gedefinieerd uit dan in de afgelopen jaren," vertelde Pancholi aan The List. "Dit is waarschijnlijk het resultaat van herhaalde Botox-behandelingen, omdat regelmatige injecties met neurotoxine ervoor kunnen zorgen dat de gezichtsspieren na verloop van tijd zachter worden. De gladheid en elasticiteit van haar huid zijn fantastisch en haar midden in het gezicht is vol, wat wijst op het gebruik van vulmiddel."

Dr. Pancholi wees er ook op waar de Aquaman-ster misschien een beetje overboord is gegaan. "Ik denk dat Nicole misschien een beetje te veel Botox in haar voorhoofd heeft gehad, waardoor het een beetje hangt", merkte hij op."Foto's kunnen dit beeld echter overdrijven omdat ze zo lang is en vaak naar beneden kijkt op foto's. Over het algemeen denk ik dat Nicole er natuurlijk mooi uitziet voor haar leeftijd, wat, naast cosmetische injecties, waarschijnlijk ook wordt toegeschreven aan een gezond dieet en lichaamsbeweging routine, juiste toepassing van zonnebrandcrème en goede huidverzorgingspraktijken."

Dus we vermoeden dat het 80% zelfzorg is. Kidman volgt immers een 80-20-dieet - voornamelijk gezond voedsel en met mate. Toen ze opgroeide, hield haar familie ook van het lopen van halve marathons. Ze oefent regelmatig, van hardlopen tot zwemmen, spinninglessen, tennissessies, vinyasa- of ashtanga-yoga en fietstochten met haar kinderen.

De door de raad gecertificeerde plastisch chirurgen Dr. Manish Shah en Dr. Matthew Schulman staan er echter op dat Kidman chirurgisch werk heeft laten doen. "Als ik moest raden naar een mogelijke procedure, lijkt het alsof ze een mini-facelift heeft gehad", vertelde Dr. Shah, die de actrice niet heeft behandeld, aan Life &Style."Haar kaaklijn is zo strak en je kunt de spieren van haar nek echt omlijnen. Ze heeft ook een veelbetekenende schaduw en vouw voor haar oor die er voor mij chirurgisch uitziet." Dr. Schulman zag ook de verandering in de wenkbrauwen en het bovenste ooglid van de Bombshell-ster.

"Ze ziet er ook uit alsof ze een tijdelijke wenkbrauwlift heeft gehad, omdat de staart van haar wenkbrauw er gelift uitziet en haar bovenste ooglidgebied er hol uitziet", zei de NYC-chirurg. "Nicole heeft altijd een vlekkeloze huid gehad en dit kan komen door goede genetica of een beetje hulp van goede dagelijkse huidverzorgingsproducten, chemische peelings of lasers."

Nogmaals, het draait allemaal om goed onderhoud. Kidman heeft een onderhoudsarme routine voor de droge en gevoelige huid. Haar huidverzorgingsroutine bestaat uit vitamine C-serum, La Mer Crème-moisturizer, Sera Labs Seratopical Day & Night Brilliance Cream met CBD, Sera Labs Seratopical Love Your Eyes Anti-Aging Serum met CBD en Neutrogena Sheer Zinc Face Mineral Sunscreen SPF 50. Graag gedaan.

Wat Nicole Kidman heeft gezegd over de geruchten over plastische chirurgie

Kidman heeft consequent ontkend plastische chirurgie te ondergaan. "Om eerlijk te zijn, ik ben volkomen natuurlijk. Ik heb niets in mijn gezicht of zoiets", zei ze. "Geen operatie voor mij; ik heb helaas Botox geprobeerd, maar ik ben eruit gekomen en nu kan ik eindelijk mijn gezicht weer bewegen … Ik draag zonnebrandcrème, ik rook niet en ik zorg voor mezelf, en ik ben er trots op om zeg dat."

Maar als fans zich een weg willen banen naar fijne veroudering zoals Kidman, zonder de gedisciplineerde actieve levensstijl, dan willen fans misschien de aanbevelingen van Jane Fonda opvolgen.

Hoewel de Barbarella-ster lichaamsbeweging boven haar schoonheidsgeheimen plaatst, heeft ze toegegeven dat ze een volledige facelift heeft gehad toen ze in de veertig was, een tweede facelift in de 70, een kinlift en een oogoperatie om haar wallen kwijt te raken. En de reden waarom het er allemaal natuurlijk uitziet voor haar? Ze geeft er de voorkeur aan delen van haar gezicht te behouden die haar definiëren.

"Ik zorgde ervoor dat ze mijn regels hielden," zei ze. "Ik wilde mijn rimpels niet verliezen; ik wilde alleen de wallen onder mijn ogen kwijt. Ik hou er niet van als het overdreven is, maar we leven in een tijd waarin, als je je een goede dokter kunt veroorloven, je kan subtiele plastische chirurgie ondergaan."

Aanbevolen: