Kourtney Kardashian gestraald voor het gebruik van te veel water tijdens de droogte in Californië

Inhoudsopgave:

Kourtney Kardashian gestraald voor het gebruik van te veel water tijdens de droogte in Californië
Kourtney Kardashian gestraald voor het gebruik van te veel water tijdens de droogte in Californië
Anonim

In de loop der jaren heeft Kourtney Kardashian een reputatie opgebouwd als een van de 'groenste' van de Kar-Jenner-familie. Ze werd geplaagd vanwege haar "avocadopudding" en haar Poosh-merk is genadeloos online gesleept, en het leek alsof ze bewust probeerde gezond te zijn en op zijn minst een beetje vriendelijk voor de planeet.

Toch suggereert een nieuw rapport dat Kourtney de waterbesparingsverklaring van haar buurt volledig heeft geschonden, in plaats daarvan een ton meer water verspilde dan ze had moeten gebruiken.

Kourtney's herenhuis in Calabasas was niet het enige pand dat tijdens de heetste maanden van de zomer water moest besparen. Californië droogt al jaren uit, dus er gaan regelmatig mededelingen over waterbudgettering naar de inwoners van de staat.

Het lijkt er echter op dat Kourtney het verzoek negeerde.

Kourtney's Calabasas Mansion ging 245 procent boven het waterbudget

Kourtney's huis in Calabasas wordt 'klassiek elegant' genoemd, maar tegenwoordig noemen mensen het superverspilling. Newsweek meldde dat de buurt van Kardashian bedoeld was om water te rantsoeneren met een lager budget dan normaal.

De beperking begon in december 2021, maar in mei had Kourtney het budget overschreden in vier verschillende kalendermaanden.

Voor mei gebruikte ze 245 procent van haar 'waterbudget' per Newsweek. De publicatie citeerde de voorzitter van de Wyland Foundation, die zich richt op waterbehoud, die Kourtney's overmatig gebruik "onredelijk" noemt.

Dat oordeel staat in schril contrast met Kourtney's standpunt over het redden van de planeet, biologisch eten en grotendeels natuurlijk gaan. Hoewel de manier waarop ze is bewerkt in de nieuwe Hulu-realityserie niet altijd geweldig is, lijkt het erop dat Kourtney's natuurlijke instelling authentiek is.

Wat het nog verbijsterender maakt dat ze thuis niets doet aan het verspillen van water.

Kourtney's huis is niet de enige die te veel water gebruikt

Volgens het onderzoeksrapport dat Newsweek samenvatte, maken andere beroemdheden zich net zo schuldig aan overmatig gebruik van water. Het is deels vanwege de luxe van de buurt, merkte een waterdistrictmanager op, omdat die herenhuizen "weelderig landschap" nodig hebben om de schijn op te houden.

In het rapport werd zelfs opgemerkt dat 70 procent van het waterverbruik in de buurt buiten plaatsvindt; mensen vroegen tijdens een gemeentehuisvergadering naar het vullen van hun zwembaden en het bevoorraden van koivijvers.

Maar naast Kourtney Kardashian hebben ook andere celebs zoals Sylvester Stallone meer dan hun aandeel water gebruikt.

Stallone's herenhuis bereikte in mei 351 procent van het toegewezen H2O-budget.

Waar heeft Kourtney Kardashian zoveel water voor nodig?

Net als de meeste andere celebs heeft Kourtney thuis een zwembad, wat een deel van haar waterverbruik zou kunnen verklaren.

Haar huis heeft ook een heleboel landschapsarchitectuur, zoals de huizen van haar beroemde buren, maar dat is ongeveer de omvang van haar waterverbruik die buitenstaanders kunnen doorgronden.

Omdat haar huis enorm groot is en meer een herenhuis dan een 'huis', is haar waterverbruik natuurlijk hoger dan dat van de gemiddelde persoon.

Om nog maar te zwijgen, ze heeft waarschijnlijk de hele tijd een team van mensen (inclusief Hulu-producenten) in haar huis. Dat zijn veel toiletten doorspoelen en stromend water…

Zal Kourtney Kardashian de gevolgen onder ogen zien voor het verspillen van water?

Hoewel Newsweek meldde dat het onderzoek naar het watergebruik deel uitmaakte van een speciaal rapport van CBS2 News, gaven ze geen informatie over de vraag of Kourtney een boete zou krijgen of anderszins repercussies zou krijgen voor het verspillen van water.

Toch stelt het gemeentelijk waterdistrict Las Virgenes, dat de vergadering van het gemeentehuis hield, op hun website dat er "administratieve" straffen zijn voor inwoners die hun waterbudget overschrijden.

Op basis van hun escalatie van het probleem, zouden Kourtney en Sylvester allebei op hun vierde polsslag zitten. De eerste is een waarschuwing, de tweede is een toeslag en de derde is een toeslag en installatie van een stroombeperkingsapparaat.

Bij de vierde overtreding betalen overtreders $ 7,50 per eenheid water meer dan 150 procent van het vermelde budget.

Het Waterdistrict somt echter geen specifieke waterbudgetten op; het budget van elk huishouden wordt berekend op basis van hun behoefte binnenshuis (inclusief gezinsgrootte), behoefte buitenshuis (kavelgrootte en andere factoren) en aanpassingen.

Bewoners kunnen ook een verzoekschrift indienen bij het District voor een update van hun waterbudget, en het wordt behandeld als een beroep.

Waar het op neerkomt? Noch Kourtney, noch Sylvester zullen zich op financieel vlak waarschijnlijk zorgen maken over hun wateroverschotten. Beiden kunnen zich de overschotten duidelijk veroorloven, aangezien ze ze tot nu toe ogenschijnlijk hebben betaald. Maar wie zijn rekeningen afhandelt, moet waarschijnlijk spreken over de hele waterrekening die meerdere keren stijgt.

Er is ook het feit dat het niet goed is voor de gemeenschap, of het milieu, om rijke mensen te hebben die meer water verbruiken dan nodig is tijdens een droogte.

Aanbevolen: