10 sterren die mensen vergeten dat ze op American Dad zijn geweest

Inhoudsopgave:

10 sterren die mensen vergeten dat ze op American Dad zijn geweest
10 sterren die mensen vergeten dat ze op American Dad zijn geweest
Anonim

American Dad bestaat al jaren en is een van Seth MacFarlane's meer populaire shows. Hoewel MacFarlane nog steeds een miljoenencontract heeft met Fox voor Family Guy en zijn sci-fi-komedie The Orville, verhuisde hij in 2014 American Dad naar TBS.

Zoals elke geanimeerde sitcom heeft ook deze een aantal grote namen als gaststerren aangetrokken, zelfs al in het eerste seizoen. Kim Kardashian, John Krasinski en zelfs R&B-ster CeeLo Green hebben allemaal hun stem geleend aan de tegenslagen van de familie Smith.

10 Forest Whitaker

De met een Academy Award bekroonde acteur heeft verschillende optredens in de show gedaan en heeft nu een terugkerend personage, rechercheur Turlington. Turlington is een detective die zichzelf heel serieus neemt en vaak zijn overleden vader en moeder om hulp roept. Hij spreekt met een zacht dreigend gefluister over triviale zaken, zoals Steve die transvetten smokkelde voor Stan om op de zwarte markt te verkopen, of de tijd dat hij de detective in residentie was voor Chimdale Spa.

9 Craig Ferguson

Ferguson heeft ook een terugkerende rol, hoewel zijn optredens zeldzamer zijn dan die van Whitaker. De voormalige presentator van de late-night talkshow is de stem van Evil Barry. Barry is een van Steve's beste vrienden, en hij is ook een zwaarlijvige sukkel als hij niet zwaar medicinaal is. Als hij geen medicijnen meer heeft, is Barry een kwaadaardig genie dat spreekt met een zacht, vorstelijk Brits accent. Grappig genoeg is Ferguson Schots, niet Brits, en zijn Schotse accent in het echte leven is erg zwaar.

8 Elizabeth Banks

De actrice en regisseur is meerdere keren in de show geweest en heeft ook een andere beroemde actrice vervangen. Banks was de stem van Becky in de aflevering "The Vacation Goo" en speelde een hyperseksuele werknemer op een cruiseschip met een speciale interesse in Steve. Banks was ook de stem van Lisa Silver in een paar afleveringen, het gemene meisje en hoofd cheerleader van Steve's school. Oorspronkelijk, in de pilot-aflevering van de show, werd Lisa Silver ingesproken door Carmen Electra.

7 Cee Lo Groen

Voor een hele aflevering met de titel 'Hot Water' was Cee Lo Green de stem van een bezeten bubbelbad die Stan hypnotiseerde om zijn baan op te zeggen en voor altijd te chillen in het bad. Ja, dat is een bizarre plot, maar onthoud, het is een tekenfilm. Cee Lo mocht zelfs pronken met zijn prachtige zangstem, aangezien de aflevering meerdere muzikale nummers bevat.

6 John Krasinski

In de aflevering "Irregarding Steve", is er een b-plot over een familie van eekhoorns die een parodie is op de dramatische film What's Eating Gilbert Grape? Het karakter van Gilbert de Eekhoorn werd ingesproken door The Office-ster John Krasinski. Misschien was Johnny Depp niet beschikbaar om zijn beroemde rol opnieuw te spelen. Het personage van Arnie werd ingesproken door een andere sitcom-ster, Johnny Galecki van The Big Bang Theory.

5 Lisa Kudrow

In een kerstaflevering die zowel It's A Wonderful Life als Back To The Future parodieert, sprak Lisa Kudrow de stem in van Michelle, een geest uit het kerstverleden die Stan de ware betekenis van Kerstmis probeert te leren door hem terug te brengen naar voorbije kerstdagen. In plaats daarvan krijgt Stan het in zijn hoofd dat hij Jane Fonda moet vermoorden voordat hij teruggaat naar zijn eigen tijd. Wat er in plaats daarvan gebeurt, is dat hij de klassieke Martin Scorsese-taxichauffeur regisseert en president Ronald Reagan neerschiet.

4 Kat Dennings

De ster van 2 Broke Girls sprak een stripper genaamd Tanguaray uit voor een aflevering. Tanguaray wordt door Stan gebruikt om te bewijzen dat hij een goede vader is en dat Hayley zijn advies niet meer moet negeren. Tanguaray verlaat de Smiths aan het einde van de aflevering om te zien of ze in Playboy kan komen, omdat ze schrijfster is. Ze verlaat het huis met een aktetas 'gevuld met korte fictie'.

3 Zooey Deschanel

De New Girl-ster heeft meerdere stemmen voor de show gedaan, maar het lijkt erop dat haar meest populaire de stem was van een niet nader genoemd 'droommeisje' waar Steve geobsedeerd door raakt. Het personage is een klassieke weergave van de "pixie dream girl"-trope, met een verleidelijke aantrekkingskracht en helderblauw haar dat doet denken aan Ramona uit de film Scott Pilgrim Vs. De wereld.

2 Bezig Philipps

De actrice die vooral bekend is van haar rollen in Freaks and Geeks, CougarTown en White Chicks was vanaf het begin bij de show. Phillips uitte een personage in de derde aflevering van het eerste seizoen. Ze was een jong meisje dat beloofde Steve en zijn vrienden haar topless te laten filmen, zodat ze een reeks Girls Gone Wild-tapes konden verkopen. Ze hadden maar één voorwaarde, Steve moest bier brengen.

1 Kim Kardashian

Kim Kardashian was maar in één aflevering, maar het was een van de meest populaire van de show. Ze was de stem van een roze harige alien die een relatie met Roger begint. Haar karakter is ervan overtuigd dat zij en Roger voor altijd samen zullen zijn, en terwijl ze monologen over hoeveel ze van hem houdt, vermoordt hij haar door zijn auto te laten crashen. Kim was een goede sport om de rol te spelen, omdat de alien een paar grappen maakt om de reality-tv-ster voor de gek te houden. Nadat Roger de auto heeft gecrasht, horen we haar stem nog een laatste keer terwijl ze ons onthult: "En zo werd ik Kim Kardashian."

Aanbevolen: