Mensen vergeten dat deze A-listers op de community zaten

Inhoudsopgave:

Mensen vergeten dat deze A-listers op de community zaten
Mensen vergeten dat deze A-listers op de community zaten
Anonim

Hoewel het een zeer populaire show werd, had Community moeite om voet aan de grond te krijgen toen het voor het eerst werd uitgezonden. De cast heeft allemaal een zeer lucratieve carrière gehad en ze behouden een loyale schare fans, behalve Chevy Chase die al behoorlijk succesvol was toen hij naar de show kwam.

Een ander ding dat de show heeft doen verouderen en populairder heeft gemaakt, was het gebruik van gaststerren van beroemdheden. De show bevatte verschillende personages gespeeld door sterren uit de A-lijst, waarvan sommige korte cameo's waren en andere populaire terugkerende personages. Deze A-listers waren allemaal op ten minste één aflevering van Community, en het is slechts een fractie van de sterren die op de show kwamen. Enkele eervolle vermeldingen die niet op deze lijst staan, zijn John Michael Higgins, Real Housewife Lisa Rinna en Levar Burton.

14 Seth Groen

Seth Green was slechts een paar seconden een van de sterren op Community, maar hij maakte deel uit van een hilarisch stukje. Tijdens de laatste aflevering van de show pitchte de bende hun ideeën voor het niet-bestaande seizoen 7. Seth Green vult Jeff Winger in in Jeffs visie op wat de toekomst in petto heeft voor Greendale.

13 Kumal Nanjiani

Voordat hij in Silicon Valley of een lid van de MCU was, was Nanjiani een ontluikende sitcom-acteur. Een van zijn eerste rollen was die van een van de beheerders van Greendale in seizoen 5.

12 Brie Larson

Nanjiani is niet het enige MCU-lid dat enige tijd in Greendale heeft doorgebracht. Voordat ze Captain Marvel was, was Larson Rachel, Abeds korte termijn vriendin in het zesde en laatste seizoen.

11 Malcolm McDowell

McDowell is een van de meest iconische acteurs die ooit heeft geleefd dankzij zijn rollen in A Clockwork Orange en Caligula. Hij bracht zijn beroemde intensiteit naar de show van Dan Harmon als professor Cornwallis, een gespannen Britse geschiedenisprofessor die door de studiegroep in zijn eigen huis wordt gegijzeld.

10 Giancarlo Esposito

Terwijl hij als Gus Fring in Breaking Bad terreur zaaide in zijn volgelingen, stopte hij ook bij de set van Community om Gilbert te spelen, de geheime halfbroer van Pierce Hawthorne en de voormalige assistent van hun beroemde racistische vader.

9 Tig Notaro

Notaro was maar in één aflevering van Community te zien en ze kon haar komische vaardigheden niet veel verbeteren. Ze speelde net een barman bij een duik waar de studiegroep naartoe gaat als ze erachter komen dat Troy net 21 is geworden.

8 Hillary Duff

Duff was nog steeds bezig haar comeback te maken toen ze in seizoen 2 als Meghan, de pestkop van Greendale, verscheen. Maar haar verschijning in de show hielp haar om weer in de ban van acteren te komen. Ze is nu de ster van een succesvolle spin-off, How I Met Your Father.

7 Betty White

White was maar in twee afleveringen, maar ze werd al snel een favoriet bij de fans als de pittige en extreem gewelddadige professor in de antropologie. Nadat ze Jeff aanv alt met een reeks schietpijlen, neemt ze verlof. Haar laatste scène in de serie laat haar zien in de diepten van een Afrikaanse jungle en debatteert met de inboorlingen over de plot van de film Inception.

6 Drew Carey

Carey nam een pauze van het hosten van The Price is Right om Jeffs oude baas te spelen, die graag wil dat Jeff terugkomt naar het advocatenkantoor. De rol was een van Carey's eerste scriptrollen na zijn enorme gewichtsverlies.

5 Patton Osw alt

Sommigen denken dat Osw alt bedoeld was om een terugkerend personage te worden als een mondige verpleegster, maar hij was maar in één aflevering. Toch was zijn rol cruciaal voor zowel het plot als de karakterisering. Hij was degene die Jeff slecht nieuws over zijn gezondheid bracht, waardoor de altijd ijdele Jeff Winger besefte dat hij niet kon ontsnappen aan de tand des tijds. Waarom Osw alt niet in meer afleveringen verscheen is onbekend.

4 Jonathan Banks

De man die nu bekend staat als de smakeloze ex-agent van Breaking Bad and Better Call Saul werkte een heel jaar bij Greendale als Buzz Hickey, de professor in de criminologie. Hij was een hoofdpersoon in seizoen 5 en diende als de invaller voor de oude man van de studiegroep nadat Chevy Chase was vertrokken. Hij was echter niet betrokken bij seizoen 6.

3 Jack Zwart

Black was slechts in één aflevering te zien tijdens het eerste seizoen en hij speelde Buddy, een ongemakkelijke eenling die wanhopig op zoek is naar acceptatie door de studiegroep als hun nieuwe lid. Wanneer de groep hem uiteindelijk uit medelijden accepteert, wijst hij ze onmiddellijk af en onthult dat ze zijn "veiligheidsgroep" waren.

2 John Goodman

De ster van Roseanne, The Big Lebowski en The Righteous Gemstones had een terugkerende rol als leider van de airconditioningreparatieschool. Zijn karakter diende als een wijze wijze die Troy naar een fenomenale overwinning leidt, zelfs na zijn dood door een dodelijk freon-ongeval.

1 Owen Wilson

Wilson was slechts twee minuten in de show, maar zijn personage diende als een geweldig plotapparaat. Herinner je je het karakter van Jack Black, Buddy, en hoe Jeffs studiegroep zijn "veiligheid" was? Nou, raad eens wie de leider van zijn nummer 1 keuze was? Dat klopt, het was Wilson, de ster van hitfilms als Wedding Crashers en The Darjeeling Limited.

Aanbevolen: